NWWG

مشکل آدرس دهی افزونه Add From Srever

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام علیکم

ما برای محتوای چند رسانه‌ای یک ساب دامنه ایجاد کردیم: http://dl.sitename.ir

با استفاده از افزونه Add from Server آنها را در کتابخانه وردپرس فراخوانی میکنیم

اما یک مشکل وجود دارد و اینکه همه فایلها را با این آدرس فراخوانی میکند: http://dl.sitename.ir/file.jpg

درحالی که آدرس صحیح به این شکل است: http://dl.sitename.ir/folder/subfolder/file.jpg

راهکار چیست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خود افزونه هیچ تنظیم دیگه ای نداره؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچ تنظیم دیگری ندارد! :/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با این افزونه کار نکردم. چیز زیادی هم ازش نیست نهایت این عکسهاش بود که فکر کنم خودتون دیدید:

http://wordpress.org/plugins/add-from-server/screenshots/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من هاست رو عوض کردم و مشکل بدتر شد قبلا فقط بخشی از آدرس اشتباه بود اما الان وقتی ادد میزنم عکس رو درون پوشه کانتکت پیشفرض وردپرس یکبار دیگه آپلود میکنه، انگار به طور عادی توی وردپرس عکس آپلود کرده باشی!

آیا تنظیم خاصی در هاست دارد؟

مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خروجی این کد رو بدید:

echo __FILE__

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Fast-Learn
      (ببخشید سوالم دوبار ارسال شده نمیدونم چرا، نمیدونمم چطوری یکیشونو حذف کنم)
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });  
    • توسط Fast-Learn
      سلام.
      من نسخه رایگان افزونه commentator رو از یه سایت دانلود کردم، وقتی که فعالش میکنم، یدونه از اسکریپتایی که نوشتم (شایدم بیشتر) از کار میفته.
      چکار کنم؟
      اسکریپتی هم که از کار میفته اینه:
      $(function () { function bottom_page(element) { var pix = $('body').css('height').replace('px','') - $(element).offset().top - $(element).height(); return pix; } var $sidebar = $("#related-sidebar"), $window = $(window), offset = $sidebar.offset(), $post = $('article#main'), topPadding = 35; var s = $window.scrollTop(); $window.scroll(function() { if(bottom_page('#sidebar') <= bottom_page('#post-content') && s <= $window.scrollTop()){ } else if ($window.scrollTop() > offset.top && $('body').css('width').replace('px','') >= 992 ) { $sidebar.stop().animate({ marginTop: $window.scrollTop() - offset.top + topPadding, }); } else { $sidebar.stop().animate({ marginTop: 0 }); } s = $window.scrollTop(); }); });  
    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!
    • توسط farshidaslani
      سلام و وقت بخیر 
      من نسخه انگلیسی قالب bigshop رو دارم استفاده می کنم و تمامی قسمت ها راست چین شدن ولی منوی اصلی و منوی دسته بندی به هیچ وجه راست چین نمیشه 
      لطفا راهنمایی کنید ممنون 
      www.ebadishop.com/www
    • توسط mahdi021
      سلام
      خسته نباشید
      من یوزر و پسورد رو میزنم ولی وقتی میزنم لوگین صفحه رفرش میشه باز همین صفحه میاد بدون هیچ اخطاری
      البته من دیروز ی افزونه امنیتی نصب کردم و ادرس صفحه لوگین رو هم عوض کردم
      ولی دیروز مشکلی نداشت از امروز اینجوری شده
      لطفا کمکم کنید