• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hate

کار نکردن لینک تگ ها !

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

وقتی رو تگ مطلبی کلیک میکنم آدرسش اینطوری هست mysite.com/tag/test

اما وقتی باز میشه صفحه اصلی سایتمو نشون میده محتواش رو نه !

فک کنم فایل مربوطه به این مورد رو تو پوستم نساختم و پوسته ام استاندارد نیست !

میشه کد های مربوط به فایل tag.php رو بزارید؟

جستجو کردم چیزی پیدا نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایل کد خاصی نداره .... شما می تونید از حلقه ی مطلب استفاده کنید ، بعدش وقتی روی یک تگ کلیک می کنید ، پست هایی که دارای این تگ هستن رو لیست میکنه ، حالا شما می تونید این مطالب رو فقط عنوانش رو بنوسید یا حتی خلاصه ای ازش بذارید و ... مثلا من ترجیح دادم حتی تصویر شاخص و اسم نویسنده و ... هم باشه :


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<article class="index">

<figure class="post-index">
<?php the_post_thumbnail('post_index'); ?>

</figure>

<header class="post">
<h1>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</h1>
<span class="meta-data">
نوشته ي <?php the_author(', ') ?> در :
<time datetime="<?php the_date('l y/m/d') ;?>"><?php the_date('l y/m/d') ;?></time>
</span>
</header>

<p><?php the_excerpt(); ?></p>
</article>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون کارم راه افتاد

همین مشکلو با دسته بندی ها (زیر دسته ها) هم دارم آیا اونم به همین صورته؟

در ضمن من برای هر دسته قالب متفاوتی دارم ! باید cat...php های مختلفی براشون ایجاد کنم؟ و چحوری؟ :mellow:

ویرایش شده در توسط Hate
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ، اونا هم همینطوره .... برای قالب متفاوت برای هر دسته ، در انجمن سرچ کنید تاپیک هایی در موردش هست ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تاره داره قالبم استاندارد میشه !!!

و یه مشکل دیگه

با استفاده از کد


if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }

و افزونه page_navi مطالب هر دسته بندی رو صفحه بندی میکنم

اما یه مشکلی که داره اینه که مثلا تو صفحه دسته بندی پاور پوینت یا هر دسته دیگه وقتی رو صفحه دیگه ای کلیک میکنم محتوا عوض نمیشه !

بالای صفحه لینک عوض میشه و محتوا همون محتوای صفحه اول هست :(

کد قسمت یکی از دسته بندی هام


<?php
/*
Template Name: پاورپوینت ها
*/
?>
<?php get_header() ?>
<?php include('include/mid.php') ?>


<div id="mid_right">


<div class="center_box" style="margin-bottom: 7px;">

<div class="headbox">
<h3>آخرين پاورپوينت ها:</h3>
</div>
<div id="iconcontainer" lang="1">
<ul class="gallery">
<?php query_posts('cat=3&showposts=12'); ?>
<?php while ( have_posts() ) : the_post() ?>
<div class="iconbox">

<li><div class="iconboximg">
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail('themes'); ?></a>
<div class="shadow" style="margin: 0px;">
<a href="<?php the_permalink() ?>">مشاهده پاورپوينت</a> <span class="tinfo" lang="1031"><img src="http://designak.ir/rezahadi/img/ico/3.png" alt=""></span>
</div>
</div><div class="icondesc"><a href="<?php the_permalink() ?>.php">
<b> عنوان پاور پوينت : </b>
<?php the_title() ?> </a>
<br>

</div></li>
</div>
<?php endwhile; ?></ul>
</div>
<div class="page_numbers" align="center">
<?php
if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
?>
</div>


</div>
</div>
<?php include('include/sidebarpower.php') ?>
<?php include('include/fixedmenu.php') ?>
<?php include('include/footer.php') ?>

دستتون طلا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

24 ساعت فک کنم از تاپیکم گذشت :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوال جدید => تاپیک جدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری