• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
mhscientist

اجرای MySQL query در فایل php خودم در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز، سلام.

وقتتون به خیر.

من برای وارد کردن یه مجموعه ی زیاد از پست ها، لازم دارم که اطّلاعات رو از یه جدولی در یک دیتابیس MySQL بخونم، و همزمان که دارم پست ها رو می سازم، دو باره اون جدول رو با مقادیر دیگه آپدیت کنم.

من کد php این کار رو زده ام، و تمام لینک های به دیتا بیس سالم هستند، و با XAMPP روی لوکال هاست امتحان ش کرده ام و به درستی کار می کنه.

(البته چون وردپرس نصب شده در لوکال هاست نداشتم، توابع مشابه wp_insert_post رو حذف کرده ام، و جاش echo گذاشته م)

امّا روی سرور سایتم (که cPanel داره نمی تونم (یا بگم: نمی دونم چه جوری باید) این کد رو اجرا کنم.

یکی از کارایی که کرده م این بوده که فایل php م رو در پوشه ی تم گذاشته ام، و توی فال تم سینگل ام بعد از پر کردن یه فرم، به اون فایل php ارجاع می دم.

امّا همه ش ارور 500 می گیرم، و داخل فایل error_log هم خبر خاصّی نیست.

ایده ای دارین این کار رو چه جوری انجام بدم؟

یا این که این مشکل رو برطرف کنم؟

(شاید راه دیگه ای بهتر باشه، ولی لطفا کامل توضیح بدین، چون فقط همین یه راه خودم رو تونستم یاد بگیرم!)

با سپاس پیشاپیش بسیار،

اوقات به کام.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

بله.

ابتدا خواستم این مشکل رو با جایگزین کردن MySQL Query ها با توابع کلاس wpdb انجام بدم، که همه ش اروری مشابه این می گرفتم:

Fatal error: Call to undefined function wp_insert_post() in /home/.../public_html/Postmaker3.php on line 94

برای همین باز به همون کد با مای اس کیو ال کوئری های خودم رجوع کردم، و داخل پوشه ی اصلی گذاشتمش،

با این تفاوت که غیر از write permission، همگی رو یک کردم.

و این بار اون مشکل حل شد،

ولی هنوز نفهمیدم چرا با wpdb (حتی برای نمونه کد های خود وردپرس) اون ارور رو می گرفتم.

ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما این تابع رو داشتید خارج از پوسته وردپرس استفاده می کردید؟

چون الان توی خطایی که گرفته یک فایل در روت شماست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام . ایا میشه توابع وردپرس و کوئری ها رو در خارج از وردپرس و خارج از پوسته وردپرس در روت اصلی هاست استفاده کرد؟ . اگر میشه طرز استفادش چه جوریه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توابع و کوئری های وردپرس فقط داخل وردپرس قابل احرا هستند.. قصد انجام چه کاری رو دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حقیقتش یه فایل php در روت اصلی هاستدرست کردم و صفحه مربوطه رو به دو قسمت تقسیم کردم که یه قسمتش سایتی هست که میخوام در اون نمایش داده بشه و یه قسمت هست که میخوام از توابع وردپرس استفاده کنم مثلا از کوئری .

البته اضافه کنم که با ای فریم تونستم اون قسمت رو که سایت مورد نظر رو نشون میده لینک کنم اما اون یکی قسمت که ای فریم میذارم تا یه صفحه از وردپرس رو نشون بده به خوبی انجام نمیشه . در واقع ای فریم کار میکنه ولی توی صفحه به صورت ناقص دیده میشه . مطمئنا عیب از کد هاست .

اگه میشه کوئری رو توی این فایل استفاده کنم از هیمن راه استفاده میکنم . اگه نمیشه کد های این صفحه رو میذارم دوستان کمک کنن و بگن مشکل از چی هست

ویرایش شده در توسط ssll

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ارور 500 به خاطر فشار زیاد و مصرف منابع بیش از حد مجاز سرور رخ میدهد.

شما برای کوئری که اطلاعات را از جدول میخونه limit بذارید و این کار را در چند مرحله انجام دهید.


select * from post limit 0,1000


select * from post limit 1000,2000

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای استفاده از قابلیت های وردپرس در خارج از شاخه اصلی میتونید فایل wp-blog-header.php رو در فایل موردنطرتون اینکلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .

    • توسط alireza1375
      سلام. من در ویژگی های محصولات ووکامرس ترتیب را روی "ترتیب مرسوم یا نام (شمارشی)" تنظیم می کنم ولی وقتی ویژگی را وارد می کنم (به شکل زیر) و سپس مطلب را ذخیره می کنم.

      حالا وقتی وارد ویژگی می شوم این ترتیب را می بینم!

      و قسمت عجیب تر نمایش اون در سایت هست که به این شکل نمایش داده می شود:

      مشکل چیه؟
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      من افزونه  insert_php  رو نصب کردم کد نوشتم اما هیچی نشون نمی ده و اجرا نمی دهد نگاه کنید .
      [insert_php]
      echo "hello ";
      [/insert_php]
       
    • توسط yasmohamadi
      سلام دوستان
      من یک سری کدهای php نوشتم و میخوام در یکی از برگه های وردپرس ازش اجرا بگیرم اما وقتی اون رو توی وردپرس می فرستم شکلش عوض می شه و به صورت نوشته اون رو نشون می ده و اجرا نمی شه . این هم عکسهاشه .