mhscientist

اجرای MySQL query در فایل php خودم در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز، سلام.

وقتتون به خیر.

من برای وارد کردن یه مجموعه ی زیاد از پست ها، لازم دارم که اطّلاعات رو از یه جدولی در یک دیتابیس MySQL بخونم، و همزمان که دارم پست ها رو می سازم، دو باره اون جدول رو با مقادیر دیگه آپدیت کنم.

من کد php این کار رو زده ام، و تمام لینک های به دیتا بیس سالم هستند، و با XAMPP روی لوکال هاست امتحان ش کرده ام و به درستی کار می کنه.

(البته چون وردپرس نصب شده در لوکال هاست نداشتم، توابع مشابه wp_insert_post رو حذف کرده ام، و جاش echo گذاشته م)

امّا روی سرور سایتم (که cPanel داره نمی تونم (یا بگم: نمی دونم چه جوری باید) این کد رو اجرا کنم.

یکی از کارایی که کرده م این بوده که فایل php م رو در پوشه ی تم گذاشته ام، و توی فال تم سینگل ام بعد از پر کردن یه فرم، به اون فایل php ارجاع می دم.

امّا همه ش ارور 500 می گیرم، و داخل فایل error_log هم خبر خاصّی نیست.

ایده ای دارین این کار رو چه جوری انجام بدم؟

یا این که این مشکل رو برطرف کنم؟

(شاید راه دیگه ای بهتر باشه، ولی لطفا کامل توضیح بدین، چون فقط همین یه راه خودم رو تونستم یاد بگیرم!)

با سپاس پیشاپیش بسیار،

اوقات به کام.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

بله.

ابتدا خواستم این مشکل رو با جایگزین کردن MySQL Query ها با توابع کلاس wpdb انجام بدم، که همه ش اروری مشابه این می گرفتم:

Fatal error: Call to undefined function wp_insert_post() in /home/.../public_html/Postmaker3.php on line 94

برای همین باز به همون کد با مای اس کیو ال کوئری های خودم رجوع کردم، و داخل پوشه ی اصلی گذاشتمش،

با این تفاوت که غیر از write permission، همگی رو یک کردم.

و این بار اون مشکل حل شد،

ولی هنوز نفهمیدم چرا با wpdb (حتی برای نمونه کد های خود وردپرس) اون ارور رو می گرفتم.

ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این تابع رو داشتید خارج از پوسته وردپرس استفاده می کردید؟

چون الان توی خطایی که گرفته یک فایل در روت شماست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . ایا میشه توابع وردپرس و کوئری ها رو در خارج از وردپرس و خارج از پوسته وردپرس در روت اصلی هاست استفاده کرد؟ . اگر میشه طرز استفادش چه جوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع و کوئری های وردپرس فقط داخل وردپرس قابل احرا هستند.. قصد انجام چه کاری رو دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

حقیقتش یه فایل php در روت اصلی هاستدرست کردم و صفحه مربوطه رو به دو قسمت تقسیم کردم که یه قسمتش سایتی هست که میخوام در اون نمایش داده بشه و یه قسمت هست که میخوام از توابع وردپرس استفاده کنم مثلا از کوئری .

البته اضافه کنم که با ای فریم تونستم اون قسمت رو که سایت مورد نظر رو نشون میده لینک کنم اما اون یکی قسمت که ای فریم میذارم تا یه صفحه از وردپرس رو نشون بده به خوبی انجام نمیشه . در واقع ای فریم کار میکنه ولی توی صفحه به صورت ناقص دیده میشه . مطمئنا عیب از کد هاست .

اگه میشه کوئری رو توی این فایل استفاده کنم از هیمن راه استفاده میکنم . اگه نمیشه کد های این صفحه رو میذارم دوستان کمک کنن و بگن مشکل از چی هست

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ارور 500 به خاطر فشار زیاد و مصرف منابع بیش از حد مجاز سرور رخ میدهد.

شما برای کوئری که اطلاعات را از جدول میخونه limit بذارید و این کار را در چند مرحله انجام دهید.


select * from post limit 0,1000


select * from post limit 1000,2000

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از قابلیت های وردپرس در خارج از شاخه اصلی میتونید فایل wp-blog-header.php رو در فایل موردنطرتون اینکلود کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره




    • توسط haniyeh_ai
      سلام .
      من در بخش تنظیمات افزونه نمیتونم کاری کنم که وقتی کلمه a یا حرف انگلیشی دیگه ای میزنه یا عدد وارد میکنه بزنه یافت نشد؟
      کسی میدونه مشکل از کجاست؟
      آدرس سایتی که دارم از این افزونه استفاده میکنم.
      http://rashtfood.mehdikiani.com/
    • توسط Hamid_92
      با سلام خسته نباشید من قبلا به یک برنامه نویس طراحی وبسایت رو سپردم و ایشونم من رو راهنمایی کرد که پوسه و هاست و دامنه رو خودم بخرم بهش بدم نصب کنه حالا مشکلی پیش اومده در پوسته فارسی دیجی رادو من و نتونستم حلش کنم میخواستم ببینم چرا سورس کد رو روی سایت در قسمت مقالات سایتم نشون داده میشه!!!
       
      تصویر پوسته ی دارای خطا
      هر دو لینک یکی است!
      qqqqq_Copy.bmp
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.
      ببینید من یک فرم دارم که فقط دو input داره.یک اینپوت متن و یک اینپوت سابمیت.توی اینپوت متن ، کاربر کد imdb یک فیلم رو میده.بعد فرم من با ajax ارسال میشه.فرض بگیریم مقادیر برای صفحه check.php ارسال بشه.حالا من توی صفحه check.php همچین کدی رو دارم:
      <?php if(isset($_POST["btn"])) { echo file_get_contents("http://mydiba.club/".$_POST["link"]."/"); ?> <script src="jquery-3.4.1.js"></script> <script> $(document).ready(function(){ $(".-dl .Block_dl").each(function(){ var href=$(this).find(".dublboxa:first-of-type").attr("href"); $.ajax({ url:"check2.php", method:"POST", data:"link="+href }); }); }); </script> <?php } ?> اگه به کد دقت کنید ، وقتی کاربر کد imdb یک فیلم رو وارد کرد ، در صفحه check کل محتویات اون فیلم که در یکی از سایت های دانلود فیلم هست echo میشه.بعد در این قسمت یک ajax دیگه هم داریم که خودش توی یک صفحه check هست.کار این قطعه کد ajax که در جی کوئری نوشته شده اینه که تمامی لینک های دانلود اون فیلم رو از سایت دانلود فیلم بگیره و ببره به یک صفحه check دیگر که در اینجا اسمش check2.php هست.خودتون میتونید کد رو ببینید.حالا اینکه توی صفحه check2.php چی هست دیگه مهم نیست.خلاصشو بگم : من اینکارو کردم ولی همونطور که فکرشو میکردم انجام نشد.شما چه راه حلی برای این کار دارید؟در واقع الان با دو تا ajax تو در تو روبرو هستیم.
      یک قسمت از کد من اشکال داره یا در کل غیر استاندارد نوشتم؟اگه میشه یه راه حل بگید که اینکار رو بتونم انجام بدم.دقت کنید که اون قسمت از کد جی کوئری که از متد each استفاده کردم ، برای اینه که به ازای هر لینکی که در صفحه اون فیلم در سایت دانلود وجود دارد ، یک بار این ajax که خودش توی صفحه check یک ajax دیگست رو انجام بده.
      خیلییی خیلییی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
      ضمنا از curl هم نمیخوام استفاده کنم