mhscientist

اجرای MySQL query در فایل php خودم در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز، سلام.

وقتتون به خیر.

من برای وارد کردن یه مجموعه ی زیاد از پست ها، لازم دارم که اطّلاعات رو از یه جدولی در یک دیتابیس MySQL بخونم، و همزمان که دارم پست ها رو می سازم، دو باره اون جدول رو با مقادیر دیگه آپدیت کنم.

من کد php این کار رو زده ام، و تمام لینک های به دیتا بیس سالم هستند، و با XAMPP روی لوکال هاست امتحان ش کرده ام و به درستی کار می کنه.

(البته چون وردپرس نصب شده در لوکال هاست نداشتم، توابع مشابه wp_insert_post رو حذف کرده ام، و جاش echo گذاشته م)

امّا روی سرور سایتم (که cPanel داره نمی تونم (یا بگم: نمی دونم چه جوری باید) این کد رو اجرا کنم.

یکی از کارایی که کرده م این بوده که فایل php م رو در پوشه ی تم گذاشته ام، و توی فال تم سینگل ام بعد از پر کردن یه فرم، به اون فایل php ارجاع می دم.

امّا همه ش ارور 500 می گیرم، و داخل فایل error_log هم خبر خاصّی نیست.

ایده ای دارین این کار رو چه جوری انجام بدم؟

یا این که این مشکل رو برطرف کنم؟

(شاید راه دیگه ای بهتر باشه، ولی لطفا کامل توضیح بدین، چون فقط همین یه راه خودم رو تونستم یاد بگیرم!)

با سپاس پیشاپیش بسیار،

اوقات به کام.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

بله.

ابتدا خواستم این مشکل رو با جایگزین کردن MySQL Query ها با توابع کلاس wpdb انجام بدم، که همه ش اروری مشابه این می گرفتم:

Fatal error: Call to undefined function wp_insert_post() in /home/.../public_html/Postmaker3.php on line 94

برای همین باز به همون کد با مای اس کیو ال کوئری های خودم رجوع کردم، و داخل پوشه ی اصلی گذاشتمش،

با این تفاوت که غیر از write permission، همگی رو یک کردم.

و این بار اون مشکل حل شد،

ولی هنوز نفهمیدم چرا با wpdb (حتی برای نمونه کد های خود وردپرس) اون ارور رو می گرفتم.

ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این تابع رو داشتید خارج از پوسته وردپرس استفاده می کردید؟

چون الان توی خطایی که گرفته یک فایل در روت شماست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . ایا میشه توابع وردپرس و کوئری ها رو در خارج از وردپرس و خارج از پوسته وردپرس در روت اصلی هاست استفاده کرد؟ . اگر میشه طرز استفادش چه جوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع و کوئری های وردپرس فقط داخل وردپرس قابل احرا هستند.. قصد انجام چه کاری رو دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

حقیقتش یه فایل php در روت اصلی هاستدرست کردم و صفحه مربوطه رو به دو قسمت تقسیم کردم که یه قسمتش سایتی هست که میخوام در اون نمایش داده بشه و یه قسمت هست که میخوام از توابع وردپرس استفاده کنم مثلا از کوئری .

البته اضافه کنم که با ای فریم تونستم اون قسمت رو که سایت مورد نظر رو نشون میده لینک کنم اما اون یکی قسمت که ای فریم میذارم تا یه صفحه از وردپرس رو نشون بده به خوبی انجام نمیشه . در واقع ای فریم کار میکنه ولی توی صفحه به صورت ناقص دیده میشه . مطمئنا عیب از کد هاست .

اگه میشه کوئری رو توی این فایل استفاده کنم از هیمن راه استفاده میکنم . اگه نمیشه کد های این صفحه رو میذارم دوستان کمک کنن و بگن مشکل از چی هست

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ارور 500 به خاطر فشار زیاد و مصرف منابع بیش از حد مجاز سرور رخ میدهد.

شما برای کوئری که اطلاعات را از جدول میخونه limit بذارید و این کار را در چند مرحله انجام دهید.


select * from post limit 0,1000


select * from post limit 1000,2000

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از قابلیت های وردپرس در خارج از شاخه اصلی میتونید فایل wp-blog-header.php رو در فایل موردنطرتون اینکلود کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط m2sali
      چطور میتونم در وردپرس یوزر کاربری که لاگین کرده رو با متد پست به یه صفحه asp ارسال کنم.

      من میخوام یه لینک تو سایت وردپرسی یه لینک بذارم که کاربر که کلیک کرد ، اول چک کنه که لاگین کرده یا نه ، اگه لاگین نکرده اول مجبور باشه لاگین کنه و بعد از لاگین نام کاربریش از طریق متد پست به یه لینک خارجی ارسال بشه.