• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
mhscientist

اجرای MySQL query در فایل php خودم در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز، سلام.

وقتتون به خیر.

من برای وارد کردن یه مجموعه ی زیاد از پست ها، لازم دارم که اطّلاعات رو از یه جدولی در یک دیتابیس MySQL بخونم، و همزمان که دارم پست ها رو می سازم، دو باره اون جدول رو با مقادیر دیگه آپدیت کنم.

من کد php این کار رو زده ام، و تمام لینک های به دیتا بیس سالم هستند، و با XAMPP روی لوکال هاست امتحان ش کرده ام و به درستی کار می کنه.

(البته چون وردپرس نصب شده در لوکال هاست نداشتم، توابع مشابه wp_insert_post رو حذف کرده ام، و جاش echo گذاشته م)

امّا روی سرور سایتم (که cPanel داره نمی تونم (یا بگم: نمی دونم چه جوری باید) این کد رو اجرا کنم.

یکی از کارایی که کرده م این بوده که فایل php م رو در پوشه ی تم گذاشته ام، و توی فال تم سینگل ام بعد از پر کردن یه فرم، به اون فایل php ارجاع می دم.

امّا همه ش ارور 500 می گیرم، و داخل فایل error_log هم خبر خاصّی نیست.

ایده ای دارین این کار رو چه جوری انجام بدم؟

یا این که این مشکل رو برطرف کنم؟

(شاید راه دیگه ای بهتر باشه، ولی لطفا کامل توضیح بدین، چون فقط همین یه راه خودم رو تونستم یاد بگیرم!)

با سپاس پیشاپیش بسیار،

اوقات به کام.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

بله.

ابتدا خواستم این مشکل رو با جایگزین کردن MySQL Query ها با توابع کلاس wpdb انجام بدم، که همه ش اروری مشابه این می گرفتم:

Fatal error: Call to undefined function wp_insert_post() in /home/.../public_html/Postmaker3.php on line 94

برای همین باز به همون کد با مای اس کیو ال کوئری های خودم رجوع کردم، و داخل پوشه ی اصلی گذاشتمش،

با این تفاوت که غیر از write permission، همگی رو یک کردم.

و این بار اون مشکل حل شد،

ولی هنوز نفهمیدم چرا با wpdb (حتی برای نمونه کد های خود وردپرس) اون ارور رو می گرفتم.

ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این تابع رو داشتید خارج از پوسته وردپرس استفاده می کردید؟

چون الان توی خطایی که گرفته یک فایل در روت شماست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . ایا میشه توابع وردپرس و کوئری ها رو در خارج از وردپرس و خارج از پوسته وردپرس در روت اصلی هاست استفاده کرد؟ . اگر میشه طرز استفادش چه جوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع و کوئری های وردپرس فقط داخل وردپرس قابل احرا هستند.. قصد انجام چه کاری رو دارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

حقیقتش یه فایل php در روت اصلی هاستدرست کردم و صفحه مربوطه رو به دو قسمت تقسیم کردم که یه قسمتش سایتی هست که میخوام در اون نمایش داده بشه و یه قسمت هست که میخوام از توابع وردپرس استفاده کنم مثلا از کوئری .

البته اضافه کنم که با ای فریم تونستم اون قسمت رو که سایت مورد نظر رو نشون میده لینک کنم اما اون یکی قسمت که ای فریم میذارم تا یه صفحه از وردپرس رو نشون بده به خوبی انجام نمیشه . در واقع ای فریم کار میکنه ولی توی صفحه به صورت ناقص دیده میشه . مطمئنا عیب از کد هاست .

اگه میشه کوئری رو توی این فایل استفاده کنم از هیمن راه استفاده میکنم . اگه نمیشه کد های این صفحه رو میذارم دوستان کمک کنن و بگن مشکل از چی هست

ویرایش شده در توسط ssll
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

ارور 500 به خاطر فشار زیاد و مصرف منابع بیش از حد مجاز سرور رخ میدهد.

شما برای کوئری که اطلاعات را از جدول میخونه limit بذارید و این کار را در چند مرحله انجام دهید.


select * from post limit 0,1000


select * from post limit 1000,2000

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از قابلیت های وردپرس در خارج از شاخه اصلی میتونید فایل wp-blog-header.php رو در فایل موردنطرتون اینکلود کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hatami73
      با سلام ظاهر گرافیکی سایت زیر نظر منو جلب کرده ... از کجا میتونم بفهمم این سایت وردپرسیه ؟ 
      لینک
       
    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان ، من یک قالب با بوت استرپ طراحی کردم و حالا میخوام که به وردپرس انتقال بدم ولی نمید.نم که چطوری باید اینکار انجام بدم و از چه توابعی استفاده کنم؟!!
      کسی میتونه کمکم کنه ؟!! و یا اگر وبسایتی میشناسین که در این زمینه میتونه بهم کمک کنه معرفی کنید؟!!!
      ممنون از همه شما
    • توسط iman313
      سلام دوستان عزیز میخواستم یه راهنمایی بهم بدید درمورد استفاده از پوسته اختصاصی یا تجاری و تجربیاتی که دارین رو با من و دیگر کاربران به اشتراک بزارین . 
      میخوایم یه ui/ux خیلی خوب  برای سایتم داشته باشیم پیشنهاد شما چیه ؟      (برای سایت یک وبسایت آموزشی بیشتر نیاز دارم )
      - استفاده از پوسته های تجاری مثل enfold ...  
      - استفاده از پوسته تجاری اما تغیراتی که خودمون میخوایم رو درونش اعمال کنیم با کدنویسی شخصی و ... 
      - از صفر یه پوسته اختصاصی خومون کدش  رو بزنیم یا بدیم یه شرکت طراحی سایت تا کدشو بزنه 
      مرسی از وقتی که میزارید