• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
mhscientist

اجرای MySQL query در فایل php خودم در وردپرس

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان عزیز، سلام.

وقتتون به خیر.

من برای وارد کردن یه مجموعه ی زیاد از پست ها، لازم دارم که اطّلاعات رو از یه جدولی در یک دیتابیس MySQL بخونم، و همزمان که دارم پست ها رو می سازم، دو باره اون جدول رو با مقادیر دیگه آپدیت کنم.

من کد php این کار رو زده ام، و تمام لینک های به دیتا بیس سالم هستند، و با XAMPP روی لوکال هاست امتحان ش کرده ام و به درستی کار می کنه.

(البته چون وردپرس نصب شده در لوکال هاست نداشتم، توابع مشابه wp_insert_post رو حذف کرده ام، و جاش echo گذاشته م)

امّا روی سرور سایتم (که cPanel داره نمی تونم (یا بگم: نمی دونم چه جوری باید) این کد رو اجرا کنم.

یکی از کارایی که کرده م این بوده که فایل php م رو در پوشه ی تم گذاشته ام، و توی فال تم سینگل ام بعد از پر کردن یه فرم، به اون فایل php ارجاع می دم.

امّا همه ش ارور 500 می گیرم، و داخل فایل error_log هم خبر خاصّی نیست.

ایده ای دارین این کار رو چه جوری انجام بدم؟

یا این که این مشکل رو برطرف کنم؟

(شاید راه دیگه ای بهتر باشه، ولی لطفا کامل توضیح بدین، چون فقط همین یه راه خودم رو تونستم یاد بگیرم!)

با سپاس پیشاپیش بسیار،

اوقات به کام.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فراخوانی و بعدبروزرسانی عملیاتش با هم هست؟

بله.

ابتدا خواستم این مشکل رو با جایگزین کردن MySQL Query ها با توابع کلاس wpdb انجام بدم، که همه ش اروری مشابه این می گرفتم:

Fatal error: Call to undefined function wp_insert_post() in /home/.../public_html/Postmaker3.php on line 94

برای همین باز به همون کد با مای اس کیو ال کوئری های خودم رجوع کردم، و داخل پوشه ی اصلی گذاشتمش،

با این تفاوت که غیر از write permission، همگی رو یک کردم.

و این بار اون مشکل حل شد،

ولی هنوز نفهمیدم چرا با wpdb (حتی برای نمونه کد های خود وردپرس) اون ارور رو می گرفتم.

ممنون.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این تابع رو داشتید خارج از پوسته وردپرس استفاده می کردید؟

چون الان توی خطایی که گرفته یک فایل در روت شماست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . ایا میشه توابع وردپرس و کوئری ها رو در خارج از وردپرس و خارج از پوسته وردپرس در روت اصلی هاست استفاده کرد؟ . اگر میشه طرز استفادش چه جوریه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع و کوئری های وردپرس فقط داخل وردپرس قابل احرا هستند.. قصد انجام چه کاری رو دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حقیقتش یه فایل php در روت اصلی هاستدرست کردم و صفحه مربوطه رو به دو قسمت تقسیم کردم که یه قسمتش سایتی هست که میخوام در اون نمایش داده بشه و یه قسمت هست که میخوام از توابع وردپرس استفاده کنم مثلا از کوئری .

البته اضافه کنم که با ای فریم تونستم اون قسمت رو که سایت مورد نظر رو نشون میده لینک کنم اما اون یکی قسمت که ای فریم میذارم تا یه صفحه از وردپرس رو نشون بده به خوبی انجام نمیشه . در واقع ای فریم کار میکنه ولی توی صفحه به صورت ناقص دیده میشه . مطمئنا عیب از کد هاست .

اگه میشه کوئری رو توی این فایل استفاده کنم از هیمن راه استفاده میکنم . اگه نمیشه کد های این صفحه رو میذارم دوستان کمک کنن و بگن مشکل از چی هست

ویرایش شده در توسط ssll

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ارور 500 به خاطر فشار زیاد و مصرف منابع بیش از حد مجاز سرور رخ میدهد.

شما برای کوئری که اطلاعات را از جدول میخونه limit بذارید و این کار را در چند مرحله انجام دهید.


select * from post limit 0,1000


select * from post limit 1000,2000

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استفاده از قابلیت های وردپرس در خارج از شاخه اصلی میتونید فایل wp-blog-header.php رو در فایل موردنطرتون اینکلود کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط mehdiilbeigi
      سلام
      دوستان من یک دسته مادر خاص دارم مثلا شبکه های تلوزیونی با زیرمجمعه هایی مثل شبکه سه و شبکه 2 و ...
      حالا می خوام توی پستم زیرمجموعه های دسته شبکه های تلوزیونی رو که تیکش و زدم نمایش بده و با , جدا کنه.
      ممنون می شم راهنمایی کنید.
    • توسط rezarnmsh
      با سلام خیلی ممنون میشم که پاسخ بدید که چطور میتونم هم ورد پرس فارسی و هم انگلیسی را روی لوکال هاست xampp نصب کنم
    • توسط amin2007r
      سلام وقت بخیر
      از دوستان افرادی که میتونن قالب و سایت ما رو بهینه کنن لطفا اعلام کنن
      سئو داخلي
      بهينه سازي كدهاي php
      بهينه سازي كدهاي استايل
      بهينه سازي كدهاي جاوا
      بهينه سازي تصاوير
      اصلاح متاتگ ها
      افزايش سرعت بارگزاري سايت
      نصب و تنظيم افزونه هاي مورد نياز
      اماده كردن سايت براي كلمات كليدي و سئو خارجي
      بررسي و انجام تنظيمات گوگل وبمستر 
      و ...
      ادرس سایت : www.aloatari.ir
       
      ایدی تلگرام جهت تسریع کار : ***
    • توسط arezoo_fg
      سلام به همه...
      یه سوال در مورد وصل شده به wp-admin داشتم
      من آدرس سایت و توی nic.ir ثبت کردم و یه هاست هم خریداری کردم.
      داخل file manager  ورد پرس و قرار دادم. و طبق اون فیلمی که دیدم همه کارارو انجام دادم و هیچ چیزی جا نمونده..
      و حالا وقتی آدرس سایت و میزنم و wp-admin  و میزنم server not found  میزنه...
      www.adress.ir/wp-admin