• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

ریدابرکت کردن صفحه

17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت همگی بخیر من سایتمو توی ساب دومین (majale) راه اندازی کردم و یه فایل html توی روت هاستم گذاشتم که با زدن نام سایت توی مرورگر ریدایرکت بشه به ساب دومین. از این کد استفاده میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم البته به مشکل پی نبردم.:


<html>
<head>
<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="0; URL=/majale">
<title>عنوان سایت</title>
<meta name="keywords" content="تگ ها ">
<meta name="description" content="توضیح کوتاه برای سایت">
</head>
</html>

حالا تازه متوجه شدم که بعضی از مرورگر های مثل بعضی از نسخه های فایرفاکس از این ریدایرکت خودکار جلوگیری میکنه!!!!!!!!!!!!!!

فایرفاکس ورژن18 وقتی اسم سایتمو توی نوار آدرس میزدم همیشه خیلی سریع ریدایرکت میکرده ولی الان این پیغام رو میده!!!

Firefox prevented this page from automatically redirecting to another page

پس چیکار کنم من؟؟؟؟ ادرس انلاین توی امضا

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه پنلتون سی پنل هست، میتونید برید داخل بخش:domains و گزینه Redirects رو بزنید و اونجا تنظیمات رو انجام بدید و هرکجارو که خواستید به هر جای دیگه ریدایرکت کنید...

دایریکت ادمین یادم رفت.. ولی احتمالا اونم چنین چیزی باید داشته باشه..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هيچ راهي جواب نداد:

ویرایش شده در توسط امین
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه پنلتون سی پنل هست، میتونید برید داخل بخش:domains و گزینه Redirects رو بزنید و اونجا تنظیمات رو انجام بدید و هرکجارو که خواستید به هر جای دیگه ریدایرکت کنید...

دایریکت ادمین یادم رفت.. ولی احتمالا اونم چنین چیزی باید داشته باشه..

این روش برای ریدایرکت کردن دامین به ساب دامین جواب نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه سرچ کردم این دوتا کد رو پیشنهاد داده بودن از کدوم استفاده کنم بهتره؟


Options +SymLinksIfOwnerMatch
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?domain\.com$ [NC]
RewriteRule ^ http://sub.domain.com[R,L]



RewriteCond %{HTTP_HOST} ^sub\.domain\.ir$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.sub\.domain\.ir$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/sub2\.domain\.com" [R=301,L]

بعد کجاش رو باید ویرایش کنم؟ میخوام که دامنه morahem.com

به این ادرس برایی همیشه ریدایرکت بشه: morahem.com/majale

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا همون روشی که من گفتم انجام میشه... برای نمونه:

post-41-0-39340900-1379749430_thumb.jpg

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sub.site.com با site.com/sub چه فرقی داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقش اینه که اولی (sub.site.com ) ساب دامین هست، و اصولا چیزی که برداشت میشه ازش اینه که یک چیز جدا از دامنه اصلی هست و کاربرد بیشتری داره در ایجاد بخش های متفاوت...

اما دومی (site.com/sub ) ساب فولدر هست و چیزی که برداشت میشه اینه که یک بخش داخلی هست... و فرق زیادی با دامنه نداره...

مثلا برای دسته بندی از ساب فولدر استفاده میکنند... اما برای جدا کردن موضوع به صورت کلی میشه از ساب دامین استفاده کرد...

از نظر سئو هم فرق زیادی فکر نکنم داشته باشه... ولی از نظر کاربر این دو متمایز هستند...

به عبارتی اصولا ساب دامین ها یک سایت جدا حساب میان...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب مال من پوشه است نه ساب دامین!! پس به همین خاطر از طریق سی پنل ریدایرکت نمیشده!!!

من الان این کد رو توی فایل htaccess که توی روت قرار داره گذاشتم و خوب کار میکنه. این کد عیب و ایرادی نداره؟


Options +SymLinksIfOwnerMatch
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?morahem\.com$ [NC]
RewriteRule ^ http://morahem.com/majale

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از نظر فنی ساب فولدر و ساب دامین فرق زیادی نمیکنند..

فقط باید حواستون باشه که وقتی به مقصد ادرس میدید باید ادرس کامل رو بنویسید...

مثلا :

http://site.com/sub

در غیر این صورت کار نمیکنه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب الان کدی که م گذاشتم مشکلی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش من از کد های اچ تی اکسس سر در نمیارم..

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اساتید این کد رو یه برسی کنن عیب و ایرادشو بگن ممنونم


Options +SymLinksIfOwnerMatch
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?morahem\.com$ [NC]
RewriteRule ^ http://morahem.com/majale

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید فقط میخوام که چجوری این کد رو 302: تغییر آدرس دائم بهش اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مگه کد کار نمیکنه؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا کار میکنه ولی خودم دستکاریش کردم خواستم بپرسم عیب و ایرادی نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر داره درست عمل میکنه یعنی مشکلی نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری