• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hassan Hesampour

کسی میدونه این قسمت رو چجوری ایجاد میکنن ؟!

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان ، وقت بخیر

ببخشید کسی میدونه این قسمت که دورش یه کادر قرمز رنگ کشیدم رو چجوری میشه ایجاد کرد ؟

میخوام یه همچین گزینه ای توی سایت داشته باشم که با حرکت ماوس به بالا یا پایین این گزینه هم بالا و پایین بشه ، مثلا کاربران رو هدایت بکنه به یه قسمتی از سایت

یا مثلا وقتی روی این گزینه کلیک میکنن یه کادر باز بشه و یه سری اطلاعات از کاربر بگیره

مثلا همین فرم تماس توی عکس

137975698574481.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1 ـ این که این قسمت با اسکرول صفحه ثابت باشه باید خصوصیت position:fixed رو داشته باشه

2 ـ اگه بخوایید با کلیک باز شه و اطلاعات رو بگیره باید از جی کوئری + php استفاده کنید ( نمونه اش رو پیوست کردم ) ، در ضمن این کد چون با php هست روی سرور باید تست کنید

contact.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام فقط یه دکمه باشه که روش کلیک کنن و یه صفحه باز بشه باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید آقا فرید این فایلی که پیوست کردید افزونه که نیس ؟

میشه بگید چجوری باید روی سرور تستش کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب نمونه ی پیوست شده هم دکمه است و با کلیک یه صفحه باز میشه ! ... خیر افزونه نیست ، باید فایل هاش رو آپلود کنید و فایل ایندکس رو اجرا کنید . ( روی سرور محلی (لوکال) هم می تونید تست کنید )

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید آقا فرزاد میشه بیشتر توضیح بدید که باید کجا و توی چه شاخه ای آپلود بشن ؟

باید چجوری فایل ایندکس رو اجرا کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این فایل قرار نیست با آپلود در پوشه خاصی برای وردپرس اجرا بشه ..... این یه کد php هست که شما می تونید در قالبتون ازش استفاده کنید و با قالب هماهنگش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون اینه که کد های داخل فایل index رو کپی کنم بذارم تو قالب سایتم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید فایل های css و js این فایل رو به قالب اضافه کنید ، بعدش عکس هاش رو و بعد پوشه ی data رو به پوشه قالب اضافه کنید بعد از اون شما هر دکمه یا عکسی که می خوایید اضافه کنید ( مثلا همون عکسی که خودتون در پست اول نشون دادید ) لینکش باید اینجوری باشه :


<a href='#' class='contact'>تماس</a>

در ضمن در فولدر data فایل contact.php رو باز کنید ، خط 20 ، به جای :


user@yourdomain.com

ایمیل خودتون و در خط 21 ، به جای :


SimpleModal Contact Form

موضوع ایمیلی که به شما از طریق این فرم ارسال میشه رو عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذرخواهی میکنم آقا فرزاد ، باید تمام فایل ها رو توی مسیر اصلی قالب قرار بدم یا باید توی همون پوشه contact باشن ؟

کدوم فایل ها باید توی پوشه ی خودشون باشن و کدومشون رو باید مستقیما ( بدون اینکه توی پوشه باشن ) به قالب اضافه کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی پوسته تون ببینید که چطور فایلهای js رو آدرس داده طبق همون این فایها رو هم در پوسته قرار بدید و آدرس بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری