• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

16 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت اساتید وردپرس

من یک سایت دارم که خبری هست و در قالب آن یک جایی باید برای اخرین اخبار باشد ، مثلا 5 تیتر آخرین مطالب دسته اخبار رو به صورت خطی نمایش بده و بعد از 2 ثانیه تیتر بعدی رو نشون بده

می خواهم یه افزونه یا یه کد بهم بدید مثل new-ticker

با news-ticker مشکل دارم و نمی خواهم از این افزونه استفاده کنم

ممنون می شم یه افزونه یا کد خوب معرفی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تست کنید فایل های پیوست رو

totem-master.zip

news-ticker.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا فرید

دارم تست می کنم

راستی برای افزونه اول کد فراخونی قالبش چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم //

اسم افزونه چیه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید

نمی دونستم افزونه نیست

راستی من اینجوری نمی خوام

مثل تصویر زیر می خواهم باشه

78870616167258272901.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

میشه طریقه استفاده ازش رو بگید

من هنوز تو داینامیک کردن مشکل دارم

می دونم باید کجای قالب بذاری

فقط در مورد اینکه چطور هوشمندش کنم مشکل دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید فایل های css و js رو در قالبتون فراخوانی کنید ، بعدم html اش رو تو قالب بذارید :


<ul id="js-news" class="js-hidden">
<li class="news-item"><a href="#">This is the 1st latest news item.</a></li>
<li class="news-item"><a href="#">This is the 2nd latest news item.</a></li>
<li class="news-item"><a href="#">This is the 3rd latest news item.</a></li>
<li class="news-item"><a href="#">This is the 4th latest news item.</a></li>
</ul>

در خود فایل index.html افزونه راهنمایی بیشتری کرده ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان چه چوری لینک میشه به مطالب ورد پرس؟

خروجی الانش اینه

This is the 1st latest news item.

.

.

This is the 4th latest news item.

بخوایم هوشمند لینک شه به مطالب وردپرس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمایش آخرین مطالب :


<ul id="js-news" class="js-hidden">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<li class="news-item"><a href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php the_title(); ?> </a></li>
<?php endwhile; else: ?>
Sorry, no posts matched your criteria.
<?php endif; ?>
</ul>

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید از این پلاگین استفاده کنید


http://mehral.com/projects/jquery-breakingnews/

تنها کاری که لازم هست ایته که در قایل قوتر فراخوانیش کتید . آموزش کاملشم همراهش هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما می تونید از این پلاگین استفاده کنید


http://mehral.com/projects/jquery-breakingnews/

تنها کاری که لازم هست ایته که در قایل قوتر فراخوانیش کتید . آموزش کاملشم همراهش هست

سلام میشه کاملتر توضیح بدید چطوری ازش استفاده کنم

می خواهم دسته اخبار رو بهش بدم و اخرین پست های دسته اخبار رو نشون بده

من نمی دونم از این چطوری در وردپرس استفاده کنم

ممنون؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرض کنید فید سایت شما برای نمونه آدرس زیر باشه


example.com/feed

و قرار باشه محتویات در تگ زیر در سایت شما قرار بگیره


<div class="feed"></div>

بعد شما تمام فایلهای لازم رو دان میکنید از این آدرس


https://github.com/mehral/jquery-breakingnews

و فایل ها سی اس اس و جاوا اسکریپت رو پوشه های مورد نظر قرار میدین و در فایل فوتور فراخوانیش می کنید. و درست بعد از فراخوانی فالیها تگ اسکریپت باز می کنید واین کد رو قرار میدین


<script>
(function($){
$('.feed').breakingNews({
url: 'your feed address',
feedSize: {
height: '20px',
width: '920px'
},
numberToShow: 5,
refresh: 2000,
effect: 'tricker',
effectDuration: 50,
});
})(jQuery);
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمایش آخرین مطالب :


<ul id="js-news" class="js-hidden">
<?php if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<li class="news-item"><a href="<?php the_permalink(); ?>"> <?php the_title(); ?> </a></li>
<?php endwhile; else: ?>
Sorry, no posts matched your criteria.
<?php endif; ?>
</ul>

ممنون دوست عزیز این کد درست کار میکنه.

5 مطلب آخر رو نشون میده.

اما تعداد 5 تو این کد چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا فقط تو index جواب میده و تو single جواب نمیده چرا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز این کد درست کار میکنه.

5 مطلب آخر رو نشون میده.

اما تعداد 5 تو این کد چیه؟

برای تعداد 5 تا باید از کوئری استفاده کنید

کد بالا فقط تو index جواب میده و تو single جواب نمیده چرا؟

چون در تک پست این حلقه فقط یک پست رو نمایش میده و برای تعداد باید از کوئری استفاده کنید
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم