espad

ارور 404

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

صفحه اصلی سایت باز میشه و مشکلی نداره ولی هیچ صفحه دیگه ای حتی پست ها هم نشون نمیده و ارور 404 میده

کسی میدونه مشکل چیه؟

www.viva811.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوند یکتا را به حالت پیش فرض ببرید و باز به حالت دلخواه برگردانید بینم درست میشه یا خیر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من همین کار رو کردم افزونه جلالی هم غیر فعال کردم باز هم همون مشکل هست چیکار کنم حتی فایل .htaccess رو به حالت عادی برگردوندم

لطفا راهنمایی کنید

ویرایش شده در توسط serok

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من همین کار رو کردم افزونه جلالی هم غیر فعال کردم باز هم همون مشکل هست چیکار کنم حتی فایل .htaccess رو به حالت عادی برگردوندم

لطفا راهنمایی کنید

پیوند یکتا در حالت پیشفرض هم خطای 404 دارد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان

صفحه اصلی سایت باز میشه و مشکلی نداره ولی هیچ صفحه دیگه ای حتی پست ها هم نشون نمیده و ارور 404 میده

کسی میدونه مشکل چیه؟

www.viva811.ir

مشکل شما از پیوند یکتاست که باید تنظیم بشه ..

سلام من همین کار رو کردم افزونه جلالی هم غیر فعال کردم باز هم همون مشکل هست چیکار کنم حتی فایل .htaccess رو به حالت عادی برگردوندم

لطفا راهنمایی کنید

لینک سایتتون لطفا ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟