• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
!Mojtaba

طریقه اضافه کردن یک اسلایدر جیکوئری

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه دوستان

راستش من یک اسلایدر جیکوئری پیدا کردم ... خیلی زیباست ...

http://net.tutsplus.com/tutorials/html-css-techniques/how-to-create-a-simple-itunes-like-slider/

بعد راستش دقیقا طرز استفاش رو نمیدونم ... منظروم کد ها هستن ... اگه میشه یه راهنمایی کنید که کد هارو دقیقا کجا بزارم ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول استایلش رو لینک داده:


<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />


<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="js/mocha.js"></script>

با این دو تا دستور هم فایل های جی کوئری رو اتصال داده. شما بهتره اینا رو تو تگ head بزاری.

محتویات پوشه demo رو هم که کپی کنید دیگه مشکلی نباید باشه.

اینم نمونه کد که تو صفحه اصلی استفاده شده:


<div id="container">
<h1>Create a simple iTunes-esque slider with jQuery</h1>
<div>by Siddharth for the lovely folks at Net Tuts</div>
<p>A simple slider/slideshow which mostly emulates the one on iTunes barring a few changes. Click the down button to cycle the images.</p>

<div id="gallery">
<img src="img/1.jpg" />
<img src="img/2.jpg" />
<img src="img/3.jpg" />
<img src="img/4.jpg" />
<img src="img/5.jpg" />
<img src="img/6.jpg" />
</div>

<div id="thumbs">
<img src="img/11.jpg" />
<img src="img/22.jpg" />
<img src="img/33.jpg" />
<img src="img/44.jpg" />
<img src="img/55.jpg" />
<img src="img/66.jpg" />
</div>

<a href="#" id="next"></a>
</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا نشد !

این لینکی که دادم 5 مرحلس ... باقی مراحل برای چی هست ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این 3 خط رو در هدر اضافه کنید :


<link rel="stylesheet" href="http://www.youp.ir/dl9/1379929196571.css" type="text/css" />

<script type="text/javascript" src="http://www.youp.ir/dl9/1379929137931.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://www.youp.ir/dl9/1379929137952.js"></script>

این هم فراخوانی :


<div id="gallery">
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928191894.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928191833.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928191782.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928191691.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928307331.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928307372.jpg" />
</div>

<div id="thumbs">
<img src="http://www.youp.ir/photo3/thumbs/1379928533921.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/thumbs/1379928533962.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/thumbs/1379928534393.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/thumbs/1379928534434.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928602491.jpg" />
<img src="http://www.youp.ir/photo3/1379928602622.jpg" />
</div>

<a href="#" id="next"></a>
</div>

وقتی به نتیجه رسیدین فایلها رو در سایت خودتون آپلود کنید .

با همین فایلها من این آدرس رو ساختم :

http://andishe118.ir/slider/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ها رو میزارم تو هدر ولی بازم اسلایدر نامرتب میاره !!! یعنی انگار استایلش رو نمیاره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد ها رو میزارم تو هدر ولی بازم اسلایدر نامرتب میاره !!! یعنی انگار استایلش رو نمیاره !

محتویات :


http://www.youp.ir/dl9/1379929196571.css

رو در شیوه نامه کپی کنید ببینید مشکل حل میشه ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری