• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
SAMAN...23

درخواست افزونه نشان دادن عنوان مطالب در دسته ها

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید من چند هفته هست درگیر پیدا کردن افزوه یا کدی در این مورد هستم اگه کسی هست کمک کنه برای درک بهتر یه توضیحی میدم

با توجه به مطالب جور واجور و متفاوت وب سایتم نمیشه همه اون ها رو در صفحه اصلی منتشر کنم و اون ها رو در دسته بندی های متقاوت قرار میدم و هر پست رو توی دسته بندی ها بایگانی میکنم و نمیزارم توس صفحه اصلی انتشار پیدا کنن.اما یه مشکل اساسی دارم اونم اینه که میخوام توی هر کدوم از دسته ها که وارد میشم در صفحه اون دسته مطالبی که نوشتم عنوان همه مطالب مربوط به اون دسته در ستون کناری نشان داده بشه.در حالی که در هر دسته فقط 5 عنوان اخر اونم مربوط به همه دسته ها نشان داده میشه که با توجه به متفاوت بودن مطالب زیاد جالب نیست.اگه کسی افزونه یا کدی میدونه کمکم منه ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان مشکل شما اینکه بیشتر از 5 پست تو هر دسته بندی نشون بدین؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه توی هر دسته بندی 5 پستی که نشون میده مربوط به همه دسته ها هست یعنی مثلا وقتی میرم توی دسته اس ام اس ها توی ستون کناری مطالب مربوط به دسته موبایل رو هم نشون میده در حالی که میخوام در هر دسته وقتی وارد میشم در ستون کناری اون دسته فقط مطالب مربوط به تون دسته رو نشون بده و تعدادشم بیشتر باشه

ویرایش شده در توسط SAMAN...23
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونم ببینم سایتتون رو؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله www.neopost.ir شما وارد دسته ها بشید منظورم رو میفهمید مثلا توی هر دسته عنوان همه پست های مربوط به اون دسته رو در ستون کناری نشون نمیده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چی شد؟یکی این مشکلم رو حل کنه وضعیت چهره سایتم داغونه.هر چقدر تو نت گشتم پیدا نمیشه جوابم. نمیدونم چرا کسی منظورم رو متوجه نمیشه یه بار دیگه به صورت ساده میگم .

میخوام وقتی کاربر روی هر دسته کلیک میکنه مطالبی که من برای اون دسته منتشر کردم در ستون کناری سایت به عنوان های اون مطالب منتشر بشه اما اون عنوان ها فقط توی همون دسته منتشر بشه یک مثال میزنم مثلا دسته اخبار و حوادث وقتی وارد اون دسته میشم در ستون کناری اخرین اخبار و حوادث رو عنوان ههای نوشته هام رو نشون بده و وقتی وارد اس ام اس میشم اخرین نوشته های مریوط به اس ام اس در ستون کناری نشون داده بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مبحث کوئری کلید مشکل شماست

برای مثال:


<?php
$cat = get_query_var('cat');
$PozCat = get_category ($cat);
$PozCat->id // give to us current cat id.
?>
<ul>
<?php
$cat = get_query_var('cat');
$PozCat = get_category ($cat);
//$PozCat->id
query_posts('posts_per_page=-1&cat='.$PozCat->id);
if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<li><a href="<?php the_permalik();?>"><?php the_title(); ?></a></li>


<?php endwhile; endif; ?>
</ul>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری