download4you

تصاویر وبسایتم سیو نمیشه !!

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه

توی گالری سایت زیر که درست کردم وقتی روی تصاویر کلیک می کنم که باز بشن ، درست نمایش میده اما معمولا نمیگذاره سیو بشن !! یعنی اکثر اوقات گزینه ی سیو نداره !!!!

http://gallery.ali-lohrasebi.net/

من پلاگین jquery colour box رو غیر فعال کردم چون وقتی تصاویر باز میشدن ، یک صفحه ی کم رنگ مشکلی روی تصویر مینداخت که احتمال دادم با قالبم ست نیست برای همی غیر فعالش کردم !!!

ویرایش شده در توسط download4you
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون گزینه save‌ خود مرورگر هست؟ میشه یه نمونه از لینک این مورد رو بدید؟

در ضمن اون لایه مشکی کمرنگ light-box مربوط به خود افزونست و درسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظورتون گزینه save‌ خود مرورگر هست؟ میشه یه نمونه از لینک این مورد رو بدید؟

در ضمن اون لایه مشکی کمرنگ light-box مربوط به خود افزونست و درسته

آره ،البته بعضی وقت ها دفعه ی اول این گزینه ی سیو میاد اما اگه دوباره کلیک راست کنیم دیگه نمیاد !!! مثل این پست http://gallery.ali-l...لی-لهراسبی.html

البته یک چیزی رو یکم اشتباه گفتم ، من پلاگین

jquery colour box رو کامل غیر فعال نکردم ، فقط برای تصاویر داخلی هاستم فعالش کردم چون وقتی میزدم کامل فعال بشه ، تصاویر رو پایین پایین صفحه نمایش میداد !!!

ویرایش شده در توسط download4you
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی گزینه ذخیره در کلیک راست نمایش داده میشه که موس شما روی یک تصویر قرار بگیره

اما وقتی شما تصویر رو بزرگ می‌کنید دیگه موس شما روی تصویر قرار نمی‌گیره تا دکمه ذخیره رو در کلیک راست نمایش بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی گزینه ذخیره در کلیک راست نمایش داده میشه که موس شما روی یک تصویر قرار بگیره

اما وقتی شما تصویر رو بزرگ می‌کنید دیگه موس شما روی تصویر قرار نمی‌گیره تا دکمه ذخیره رو در کلیک راست نمایش بده

پس باید چیکار کنم که بشه سیوشون کرد ؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از یه افزونه دیگه استفاده کنید

شاید این لینک به دردتون بخوره

پلاگین جالبیه و نصبش کردم اما نمی دونم چرا عمل نمی کنه

اینو فعال کردم و بعد هم enable و بقیه ی پلاگین ها رو هم غیر فعال کردم اما اتفاقی نیافتاد !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بقیه نظری ندارن !!! یعنی ماله همه همینطوریه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاظر نوع نمایش در پوسته شماست (پوسته شما پولی هست)

اگر میخواین عوض کنید بهتره به نویسنده پوسته درخواست بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاظر نوع نمایش در پوسته شماست (پوسته شما پولی هست)

اگر میخواین عوض کنید بهتره به نویسنده پوسته درخواست بدید

ممنون اما ببخشید ، اگه دسترسی به طراح نداشته باشم ، نخوام هم قالب رو عوض کنم بازم راه دیگه ای هست ؟؟؟

مثلا نمیشه گزینه ی دانلود بهشون اضافه کنم ؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته های yootheme نویسنده و طراح دارن. فقط باید خریداری بشن :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بقیه نظری ندارن !!! یعنی ماله همه همینطوریه !!!

می تونید یک پیوند برای ذخیره بهش اضافه کنید به اینصورت که این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$("#stimuli_imageContainer").filter(function() {
var $stimuliIMG = $(this).find("#stimuli_lightboxImage").attr("src");
$(this).find("#stimuli_hoverNav").replaceWith('<div id="stimuli_hoverNav">'+$(this).find("#stimuli_hoverNav").html()+'<a href="'+$stimuliIMG+'" class="saveasIMG">ذخیره </a> </div>');
});
</script>

کد تست نشده تست کنید اگر مشکل داشت بفرمایید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید یک پیوند برای ذخیره بهش اضافه کنید به اینصورت که این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$("#stimuli_imageContainer").filter(function() {
var $stimuliIMG = $(this).find("#stimuli_lightboxImage").attr("src");
$(this).find("#stimuli_hoverNav").replaceWith('<div id="stimuli_hoverNav">'+$(this).find("#stimuli_hoverNav").html()+'<a href="'+$stimuliIMG+'" class="saveasIMG">ذخیره </a> </div>');
});
</script>

کد تست نشده تست کنید اگر مشکل داشت بفرمایید

ممنون اما هیچی اضافه نشد !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فهمیدم

مشکل از قالبه

میشه بگید معمولا اسکریپت Jquery Colorbox روی کدوم فایل از قالب تاثیر میگذاره تا اون رو ادیت کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری نمیشه حدس زد معمولا باید در پوشه include قالب باشه

اگر مشکل از jquery باشه ممکنه به نشانی code.jquery.com مربوط بشه که چند روزه فیلتر شده بجاش از نشانی


<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.js"></script>

استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری