• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Mr-Tarah.ir

تصاویر وبسایتم سیو نمیشه !!

15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه

توی گالری سایت زیر که درست کردم وقتی روی تصاویر کلیک می کنم که باز بشن ، درست نمایش میده اما معمولا نمیگذاره سیو بشن !! یعنی اکثر اوقات گزینه ی سیو نداره !!!!

http://gallery.ali-lohrasebi.net/

من پلاگین jquery colour box رو غیر فعال کردم چون وقتی تصاویر باز میشدن ، یک صفحه ی کم رنگ مشکلی روی تصویر مینداخت که احتمال دادم با قالبم ست نیست برای همی غیر فعالش کردم !!!

ویرایش شده در توسط download4you
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون گزینه save‌ خود مرورگر هست؟ میشه یه نمونه از لینک این مورد رو بدید؟

در ضمن اون لایه مشکی کمرنگ light-box مربوط به خود افزونست و درسته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظورتون گزینه save‌ خود مرورگر هست؟ میشه یه نمونه از لینک این مورد رو بدید؟

در ضمن اون لایه مشکی کمرنگ light-box مربوط به خود افزونست و درسته

آره ،البته بعضی وقت ها دفعه ی اول این گزینه ی سیو میاد اما اگه دوباره کلیک راست کنیم دیگه نمیاد !!! مثل این پست http://gallery.ali-l...لی-لهراسبی.html

البته یک چیزی رو یکم اشتباه گفتم ، من پلاگین

jquery colour box رو کامل غیر فعال نکردم ، فقط برای تصاویر داخلی هاستم فعالش کردم چون وقتی میزدم کامل فعال بشه ، تصاویر رو پایین پایین صفحه نمایش میداد !!!

ویرایش شده در توسط download4you
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی گزینه ذخیره در کلیک راست نمایش داده میشه که موس شما روی یک تصویر قرار بگیره

اما وقتی شما تصویر رو بزرگ می‌کنید دیگه موس شما روی تصویر قرار نمی‌گیره تا دکمه ذخیره رو در کلیک راست نمایش بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی گزینه ذخیره در کلیک راست نمایش داده میشه که موس شما روی یک تصویر قرار بگیره

اما وقتی شما تصویر رو بزرگ می‌کنید دیگه موس شما روی تصویر قرار نمی‌گیره تا دکمه ذخیره رو در کلیک راست نمایش بده

پس باید چیکار کنم که بشه سیوشون کرد ؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از یه افزونه دیگه استفاده کنید

شاید این لینک به دردتون بخوره

پلاگین جالبیه و نصبش کردم اما نمی دونم چرا عمل نمی کنه

اینو فعال کردم و بعد هم enable و بقیه ی پلاگین ها رو هم غیر فعال کردم اما اتفاقی نیافتاد !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بقیه نظری ندارن !!! یعنی ماله همه همینطوریه !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاظر نوع نمایش در پوسته شماست (پوسته شما پولی هست)

اگر میخواین عوض کنید بهتره به نویسنده پوسته درخواست بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخاظر نوع نمایش در پوسته شماست (پوسته شما پولی هست)

اگر میخواین عوض کنید بهتره به نویسنده پوسته درخواست بدید

ممنون اما ببخشید ، اگه دسترسی به طراح نداشته باشم ، نخوام هم قالب رو عوض کنم بازم راه دیگه ای هست ؟؟؟

مثلا نمیشه گزینه ی دانلود بهشون اضافه کنم ؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته های yootheme نویسنده و طراح دارن. فقط باید خریداری بشن :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بقیه نظری ندارن !!! یعنی ماله همه همینطوریه !!!

می تونید یک پیوند برای ذخیره بهش اضافه کنید به اینصورت که این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$("#stimuli_imageContainer").filter(function() {
var $stimuliIMG = $(this).find("#stimuli_lightboxImage").attr("src");
$(this).find("#stimuli_hoverNav").replaceWith('<div id="stimuli_hoverNav">'+$(this).find("#stimuli_hoverNav").html()+'<a href="'+$stimuliIMG+'" class="saveasIMG">ذخیره </a> </div>');
});
</script>

کد تست نشده تست کنید اگر مشکل داشت بفرمایید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

می تونید یک پیوند برای ذخیره بهش اضافه کنید به اینصورت که این کد را به footer.php اضافه کنید


<script type="text/javascript">
$("#stimuli_imageContainer").filter(function() {
var $stimuliIMG = $(this).find("#stimuli_lightboxImage").attr("src");
$(this).find("#stimuli_hoverNav").replaceWith('<div id="stimuli_hoverNav">'+$(this).find("#stimuli_hoverNav").html()+'<a href="'+$stimuliIMG+'" class="saveasIMG">ذخیره </a> </div>');
});
</script>

کد تست نشده تست کنید اگر مشکل داشت بفرمایید

ممنون اما هیچی اضافه نشد !!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا فهمیدم

مشکل از قالبه

میشه بگید معمولا اسکریپت Jquery Colorbox روی کدوم فایل از قالب تاثیر میگذاره تا اون رو ادیت کنم ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری نمیشه حدس زد معمولا باید در پوشه include قالب باشه

اگر مشکل از jquery باشه ممکنه به نشانی code.jquery.com مربوط بشه که چند روزه فیلتر شده بجاش از نشانی


<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.js"></script>

استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری