mahdi.

قرار دادن دکمه css به جای دکمه ارسال نظر در بخش ارسال نظر

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

من یه فایل پیوست کردم که داخلس دکمه های css هست و میخوام یکی از این دکمه ها رو به جای دکمه ارسال نظر تو بخش نظرات قرار بدم

لطفا راهنمایی کنید

<?php
/**
* @package WordPress
* @subpackage Default_Theme
*/
// Do not delete these lines
if (isset($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments"><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.', 'kubrick'); ?></p>
<?php
return;
}
?>
<?php if ( have_comments() ) : ?>

<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments();?>
</ol>
<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments"><?php _e('Comments are closed.', 'kubrick'); ?></p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div id="respond">
<div id="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link() ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p><?php printf(__('You must be <a href="%s">logged in</a> to post a comment.', 'kubrick'), wp_login_url( get_permalink() )); ?></p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" class="send-comment">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p><?php printf(__('Logged in as <a href="%1$s">%2$s</a>.', 'kubrick'), get_option('siteurl') . '/wp-admin/profile.php', $user_identity); ?> <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="<?php _e('Log out of this account', 'kubrick'); ?>"><?php _e('Log out »', 'kubrick'); ?></a></p>
<?php else : ?>
<div id="comment_input">
<p>
<input type="text" tabindex="1" size="22" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'نام شما...';}" onfocus="if (this.value == 'نام شما...') {this.value = '';}" value="نام شما..." id="author" name="author" />
</p>
<p>
<input type="text" tabindex="2" size="22" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'پست الکترونیک...';}" onfocus="if (this.value == 'پست الکترونیک...') {this.value = '';}" value="پست الکترونیک..." id="email" name="email" />
</p>
<p>
<input type="text" tabindex="3" size="22" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'وب سایت/وبلاگ...';}" onfocus="if (this.value == 'وب سایت/وبلاگ...') {this.value = '';}" value="وب سایت/وبلاگ..." id="url" name="url" />
</p>
</div>
<?php endif; ?>
<!--<p><small><?php printf(__('<strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code>%s</code>', 'kubrick'), allowed_tags()); ?></small></p>-->
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="75%" rows="6" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ارسال نظر شما" /><a href="#" class="button shape-1 blue effect-4">Button</a>
<?php comment_id_fields(); ?>
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>

میخوام جایگزین submit بشه لطفا راهنمایی کنید

1.zip

ویرایش شده در توسط mahdihunter

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در شیوه نامه قرار بدید :


#blue {
background: -moz-linear-gradient(center top , #3BA4C7 0%, #1982A5 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
border: 1px solid #004F72;
border-radius: 2px 9px 2px 9px;
box-shadow: 0 0 1px #00CCFF, 0 0 1px #FFFFFF inset;
transition: all 0.5s ease 0s;
}
#blue:hover {
background: -moz-linear-gradient(center top , #1982A5 0%, #3BA4C7 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
border: 1px solid #004F72;
border-radius: 9px 2px 9px 2px;
box-shadow: 0 0 1px #00CCFF, 0 0 1px #FFFFFF inset;
transition: all 0.5s ease 0s;
}

این خط comments.php رو :


<input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ارسال نظر شما" />

با این عوض کنید :


<input name="submit" type="submit" id="blue" tabindex="5" value="ارسال نظر شما" />

ویرایش شده در توسط A.babaie

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی متشکر و ممنونم دوست عزیز

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .