mahdi.

قرار دادن دکمه css به جای دکمه ارسال نظر در بخش ارسال نظر

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت دوستان

من یه فایل پیوست کردم که داخلس دکمه های css هست و میخوام یکی از این دکمه ها رو به جای دکمه ارسال نظر تو بخش نظرات قرار بدم

لطفا راهنمایی کنید

<?php
/**
* @package WordPress
* @subpackage Default_Theme
*/
// Do not delete these lines
if (isset($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
die ('Please do not load this page directly. Thanks!');
if ( post_password_required() ) { ?>
<p class="nocomments"><?php _e('This post is password protected. Enter the password to view comments.', 'kubrick'); ?></p>
<?php
return;
}
?>
<?php if ( have_comments() ) : ?>

<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<ol class="commentlist">
<?php wp_list_comments();?>
</ol>
<div class="navigation">
<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
</div>
<?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>
<?php if ( comments_open() ) : ?>
<!-- If comments are open, but there are no comments. -->
<?php else : // comments are closed ?>
<!-- If comments are closed. -->
<p class="nocomments"><?php _e('Comments are closed.', 'kubrick'); ?></p>
<?php endif; ?>
<?php endif; ?>

<?php if ( comments_open() ) : ?>
<div id="respond">
<div id="cancel-comment-reply">
<small><?php cancel_comment_reply_link() ?></small>
</div>
<?php if ( get_option('comment_registration') && !is_user_logged_in() ) : ?>
<p><?php printf(__('You must be <a href="%s">logged in</a> to post a comment.', 'kubrick'), wp_login_url( get_permalink() )); ?></p>
<?php else : ?>
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" class="send-comment">
<?php if ( is_user_logged_in() ) : ?>
<p><?php printf(__('Logged in as <a href="%1$s">%2$s</a>.', 'kubrick'), get_option('siteurl') . '/wp-admin/profile.php', $user_identity); ?> <a href="<?php echo wp_logout_url(get_permalink()); ?>" title="<?php _e('Log out of this account', 'kubrick'); ?>"><?php _e('Log out »', 'kubrick'); ?></a></p>
<?php else : ?>
<div id="comment_input">
<p>
<input type="text" tabindex="1" size="22" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'نام شما...';}" onfocus="if (this.value == 'نام شما...') {this.value = '';}" value="نام شما..." id="author" name="author" />
</p>
<p>
<input type="text" tabindex="2" size="22" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'پست الکترونیک...';}" onfocus="if (this.value == 'پست الکترونیک...') {this.value = '';}" value="پست الکترونیک..." id="email" name="email" />
</p>
<p>
<input type="text" tabindex="3" size="22" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'وب سایت/وبلاگ...';}" onfocus="if (this.value == 'وب سایت/وبلاگ...') {this.value = '';}" value="وب سایت/وبلاگ..." id="url" name="url" />
</p>
</div>
<?php endif; ?>
<!--<p><small><?php printf(__('<strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code>%s</code>', 'kubrick'), allowed_tags()); ?></small></p>-->
<p><textarea name="comment" id="comment" cols="75%" rows="6" tabindex="4"></textarea></p>
<p><input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ارسال نظر شما" /><a href="#" class="button shape-1 blue effect-4">Button</a>
<?php comment_id_fields(); ?>
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>
</form>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>
<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>

میخوام جایگزین submit بشه لطفا راهنمایی کنید

1.zip

ویرایش شده در توسط mahdihunter
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در شیوه نامه قرار بدید :


#blue {
background: -moz-linear-gradient(center top , #3BA4C7 0%, #1982A5 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
border: 1px solid #004F72;
border-radius: 2px 9px 2px 9px;
box-shadow: 0 0 1px #00CCFF, 0 0 1px #FFFFFF inset;
transition: all 0.5s ease 0s;
}
#blue:hover {
background: -moz-linear-gradient(center top , #1982A5 0%, #3BA4C7 100%) repeat scroll 0 0 transparent;
border: 1px solid #004F72;
border-radius: 9px 2px 9px 2px;
box-shadow: 0 0 1px #00CCFF, 0 0 1px #FFFFFF inset;
transition: all 0.5s ease 0s;
}

این خط comments.php رو :


<input name="submit" type="submit" id="submit" tabindex="5" value="ارسال نظر شما" />

با این عوض کنید :


<input name="submit" type="submit" id="blue" tabindex="5" value="ارسال نظر شما" />

ویرایش شده در توسط A.babaie
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی متشکر و ممنونم دوست عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم