6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من می خوام اولین مطلب سایتم را در یک سفحه به اسم soal.php نمایش بدم و تا بتونم تغییراتی تو استایل این مطلب ایجاد کنم

و این که این مطلب تو صفحه اصلی نمایش داده نشه یعنی یه if بزارم که پوست با ای دی 1 را نمایش نده ولی بقیه پست هارا نمایش بده

چیکار باید بکنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد اینکه صفحه اول نمایش داده نشه باید شما توی صفحه اول با کوئری اونها رو exclude کنید

در مورد اینکه در برگه نمایش بدید با پسوند .php نمیشه و باید برگه دلخواه بسازید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه یه مثال بزنید در باره این که تو صفحه اول نمایش داده نشه با مثلا پست ایدی 1

برای دومی فکر کنم بشه با شرتکد درستش کرد میشه ؟

فقط این که چطوری میتونم این کارا بکنم مشکل اینجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/query_posts#Exclude_Categories_From_Your_Home_Page

+

برای چی شورتکد کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو افزونه ها دیدم که مثلا یه شورتکد را میزاره که تو یه برگه ای بزاریم مثلا [profile] بعد خودش کد هایی را که باید نمایش داده بشه را جایگذین می کنه

میشه کد های نمایش پست اول را تو یه صفحه ای بزاریم و شرتکدش براش بزاریم تا بتونیم صداش بزنیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت ترین راه برای اینکار (و البته صحیح ترین راه) اینه که محتوای پست اولتون رو در یک برگه منتشر کنید و ازش در هرجا که می خواهید لینک ورودی بگذارید برای تغییر قالب برگه باید از page.php قالب خود کپی برداری کنید و به نامی مثل soal.php ذخیره کنید و تغییرات مد نظرتون رو روش اعمال کنید همچنین در ابتدای صفحه اضافه کنید


<?php
/**
Template Name: Soal

*/
?>

و از طریق پیشخوان برگه ها برگه تازه

برگه ای با قالب soal ایجاد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟