6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام من می خوام اولین مطلب سایتم را در یک سفحه به اسم soal.php نمایش بدم و تا بتونم تغییراتی تو استایل این مطلب ایجاد کنم

و این که این مطلب تو صفحه اصلی نمایش داده نشه یعنی یه if بزارم که پوست با ای دی 1 را نمایش نده ولی بقیه پست هارا نمایش بده

چیکار باید بکنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد اینکه صفحه اول نمایش داده نشه باید شما توی صفحه اول با کوئری اونها رو exclude کنید

در مورد اینکه در برگه نمایش بدید با پسوند .php نمیشه و باید برگه دلخواه بسازید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه یه مثال بزنید در باره این که تو صفحه اول نمایش داده نشه با مثلا پست ایدی 1

برای دومی فکر کنم بشه با شرتکد درستش کرد میشه ؟

فقط این که چطوری میتونم این کارا بکنم مشکل اینجاست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/query_posts#Exclude_Categories_From_Your_Home_Page

+

برای چی شورتکد کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو افزونه ها دیدم که مثلا یه شورتکد را میزاره که تو یه برگه ای بزاریم مثلا [profile] بعد خودش کد هایی را که باید نمایش داده بشه را جایگذین می کنه

میشه کد های نمایش پست اول را تو یه صفحه ای بزاریم و شرتکدش براش بزاریم تا بتونیم صداش بزنیم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت ترین راه برای اینکار (و البته صحیح ترین راه) اینه که محتوای پست اولتون رو در یک برگه منتشر کنید و ازش در هرجا که می خواهید لینک ورودی بگذارید برای تغییر قالب برگه باید از page.php قالب خود کپی برداری کنید و به نامی مثل soal.php ذخیره کنید و تغییرات مد نظرتون رو روش اعمال کنید همچنین در ابتدای صفحه اضافه کنید


<?php
/**
Template Name: Soal

*/
?>

و از طریق پیشخوان برگه ها برگه تازه

برگه ای با قالب soal ایجاد کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم