• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      سیاره وردپرس ایران   15/10/95

      سایت‌های زیادی در ایران و سرتاسر وب در زمینه گسترش وردپرس تلاش دارند و نوشته‌های آموزشی منتشر می‌کنند. اما ضرورت یک منبع خوب و ارزشمند برای جمع‌آوری بهترین‌های وب ایران و دنیا باعث ایجاد سیاره وردپرس شد تا دنبال کنندگان این موضوع به صورت یکجا و آسان بتوانند به این نوشته‌ها دسترسی داشته باشند.     در سیاره وردپرس این بستر فراهم شده است که آدرس وب‌سایت‌های مربوطه ثبت و برای این سرویس ارسال شود، آخرین نوشته‌های مفید وب‌سایت‌ها در سیاره وردپرس و نیز در بخش اخبار وردپرس پیشخوان سایت‌های وردپرسی از طریق افزونه‌ی Parsi Date نمایش داده می‌شود. همینطور کاربران از طریق عضویت در خبرنامه ایمیلی سیاره وردپرس می‌توانند به صورت دوره‌ای بهترین و جدیدترین نوشته‌های وردپرسی را که توسط اعضای تحریریه و همکاران سیاره وردپرس بررسی و تایید می‌شود را در ایمیل خود دریافت کنند.   امکانات سیاره وردپرس امکان ثبت آدرس سایت‌هایی که نوشته‌های مفید در زمینه وردپرس دارند. نمایش نوشته‌های وردپرس سایت‌ها در سیاره وردپرس نمایش نوشته‌های وردپرس در پیشخوان سایت‌های وردپرس فارسی توسط ویجت اخبار پلاگین Parsi Date و ... امکان ثبت ایمیل کاربران علاقه‌مند جهت دریافت مطالب محبوب و ویژه در خبرنامه دوره‌ای سیاره توسط اعضای تحریریه و ... جهت ثبت سایت وردپرسی یا ایمیل خود به سایت سیاره وردپرس مراجعه کنید   تاپیک پیشنهادات و همکاری در سیاره وردپرس : http://wpu.ir/qlhy5  
ways

مشکل در تگ p قسمت کامنت

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

مشکلی دارم با تگ p در قسمت کامنت که وقتی اندازه میدم به متن کامنت ، بازم متن از اون اندازه خارج میشه و تو یک خط ادامه دار نوشته میشه .

توعکس زیر مشخصه . اندازه ی متن کامنت به مقدار رنگ تیره هست ولی متن از رنگ تیره میاد بیرون و پایین نمیاد :

http://uploadtak.com/images/m1657_Untitleghjjgd.jpg

ممنون میشم که راهنمایی کنین . هر کدی رو دستکاری کردم ولی نشد . البته تجریه ندارم زیاد تو وردپرس .

بازم ممنون .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید شما باید به تگ p عرض مشخصی بدید ، یا به div ای که متن رو در بر گرفته عرض مشخصی بدید ... مثلا width:120px

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز .

مرسی از جواب . ولی من تو عکس قسمت عرض تگ p رو به رنگ تیره در آوردم تا مشخص بشه که عرض دادم ولی اصلا اثر نمیکنه :

کدی که اندازه دادم به تگ p این هست :

.ckadr li p {
width: 350px;
text-align: justify;
line-height: 1.7;
margin-top: 10px;
background: #999;
}

گرچه که چند مدل دیگه هم دادم و زیاد تست کردم ولی بازم نشد .

نمیشه یه کلاس داخل کد :

<?php comment_text() ?>

تعریف کرد ؟ داخل کد پی اچ پی . اینجوری احتمال زیاد درست بشه .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا دارید جایی اشتباه میکنید ... باید با دادن عرض مشخص درست شه ؛ نمونه ای که براتون درست کردم رو ببینید :

http://codepen.io/faridghasemi/pen/IDtbK

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا همینطوره که میگی عزیز . برای همین تعجب کردم . مثلا قسمت تگ p پست ها رو همینطوری عرض دهی کردم و خوب مسلما درست شد و بعد مثلا سیصد پیکسل میاد لاین پایین .

اما برای این تو تعجبم . تگ p به هیچ وجه قبول نمیکنه اینو ولی وقتی اسکرول میدم بهش ، اسکرول رو قبول میکنه و متن میره توی اسکرول . خیلی جالب شد برام و دیوانم کرد .

این نوع قالب اذیتم میکنه . تو همین نوع مشکل داشته .

چون با تجربه نیستم زیاد تو زمینه ی وردپرس برای همین تو این قسمت گیر کردم . من فایل کامنتم رو اتچ میکنم و این قالب هم فانکشن نداره . البته یکی داره و اون هم برای تصویر بند انگشتی .

چند نمونه کد که شاید لازم بیاد :

 	 <div class="ckadr">
<?php comments_template(); ?>
</div>

کد سی اس اس مربوط به کامنت که شاید مشکل از این باشه :



.ckadr {
width: 452px;
float: right;
border: 1px solid #ccc;
margin-right: 10px;
}
.commentlist {
margin-right: 5px;
color: #6e604f;
width:450px;
overflow:hidden;
}
ol.commentlist {
width: 455px;
float: right;
margin-bottom: 2.5em;
font: 12px tahoma;
}

.commentlist li {
direction: rtl;
width: 410px;
margin-right: 23px;
padding:10px;
background-color:#fafafa;
border:1px solid #ccc;
line-height:1.7em;
}

.ckadr li p {
width: 350px;
text-align: justify;
line-height: 1.7;
margin-top: 10px;
background: #999;
}

.commentlist li.alt {
margin:0 1em;
border:none;
padding:10px 0 10px 10px;
background-color:transparent;
}
.commentmetadata a {
font-size: 12px;
color: #8b8b8b;
}
.commentmetadata a:hover, .commentauthor a:hover {
color: #cc2a43;
text-decoration: none;
}
.commentauthor, .commentauthor a {
font-weight: bold; color: #362b23;
}
#commentform {
margin-left: 7px;
font:12px tahoma;
color: #6e604f;
}
#commentform p {
margin:0.5em 0.5em 0 0.5em;
}
#commentform input,#commentform textarea {
-webkit-border-radius: 15px;
-moz-border-radius: 15px;
border:1px solid #d3cfbb;
background-color: #f6f6f6;
color:#1d1d1d;
margin:0;
padding:0.2em;
}
#commentform input:hover,#commentform textarea:hover {
border:1px solid #c5c1ad;
background-color: #f1f1f1;
}
#submit:hover {
border:1px solid #c5c1ad;
background-color:#c5c1ad;
}

میشه تو قالب خودتون رو لوکال یه تستی بکنین اگر وقت گیر نیست . جبران میکنم حتما . فایل کامنت که اتچ شد . کد سی اس اس و تگش رو هم گذاشتم که البته تگش تو خود فایل کامنت بود .

بازم ممنون .

comments.zip

ویرایش شده در توسط dashjalal

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی از دوست عزیز که کمک کردن و ممنونم .

مشکل حل شد . یه سوتی خیلی شدیدی بود که اصلا حواسم نبود . قالب طراحی میکنم . قالب کاملا وریفای و بدون مشکل و چند تا کد با ترکیب کدای وردپرس برای بحث سئو سایت درست کردم که کسی ندیدم تاحالا استفاده کنه ، بعد اینجور سوتی دادم که البته تو برنامه نویسی هم طبیعی هست گاهی . البته کمی عدم تمرکز به خاطر انتظار نتایج کنکور هم دخیل بود تو این موضوع که خداروشکر قبول شدیمو تمرکزه برگشت .

مشکل از این بود که تو قسمت کامنت متن رو بدون فاصله و پشب سر هم نوشته بودم . مثل " وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو" که مشکل همین بود و وقتی نوشته بشه " وووووووو و وووووووووووو و و و ووووووووووووو وو ووووووو و ووووووووو و و وووووووووووو " مشکلی پیش نمیاد . دوستانی که مشکل پیش میاد براشون ، از کد overflow: scroll هم خوبه استفاده بشه که توی یه کامنت اگر کسی دستش رو گذاشت رو یه حرف ، برای اون حرف که مسلما میاد تو یه خط، اسکرول بخوره . البته با اسکرول ظاهر خراب میشه که باز باید با کد نویسی یا جاوااسکریپت یا پلاگین قشنگش کرد .

مرسی بازم از دوست عزیز .

شاد باشین

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم //

خب شما overflow:hidden بدید خیلی بهتره ، اینجوری اون مقداری که قرار هست از کادر بزنه بیرون محو میشه !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم //

خب شما overflow:hidden بدید خیلی بهتره ، اینجوری اون مقداری که قرار هست از کادر بزنه بیرون محو میشه !

آره اور فلاو هم خوب هست اما نمیخوام که کاربر چیزی رو از دست بده . سایت من مناسب با کسایی هست که آشنایی به کد نویسی ندارن . برای یه فرد کد نویس مشخصه از چه کدی استفاده شده ولی برای یه فرد معمولی ، شاید اونو یه اشتباه کد نویسی بدونه . بازم مناسب با شرایط میشه از یه حالت نه چندان خوش آیند خوب و به صورت یه ایده جدید استفاده کرد . اسکرول هم برای این ، البته با یه قالب خاص ، بد در نمیاد

بازم ممنون . جبران میکنم حتما . مخلصم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری