Mahdigp

پست تایپ! یا پست به نوع مختلف بر اساس موضوع!؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

وردپرس کارهای حرفه ...

یه چیزی هست بهش میگن ، پست تایپ ؟ کسی میدونه چیه ؟

مثلا میخوام موقع ارسال پست سه حالت باشه

موزیک

عکس

فیلم

بعد مثلا موزیک بزنم

یه کلاس خاص واسه پست ها در نظر بگیره و اون زمینه دلخواه های خاص رو داشته باشه

و واسه هر کدوم یک اینجوری باشه !

کسی میدونه راهنمایی کنه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله می تونید با کاستوم پست تایپ این کار رو انجام بدین :) از طریق بخش آموزش می تونید شروع به یادگیری کنید http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/6-%D9%BE%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما خب این یکم حالا ک دیدم قضیش فرق میکنه با چیزی که من میخوام

من میخوام تو صفحه اصلی سایت به این شکل باشه ؟ اینجوری که خودم این تو صفحات جداگانه می سازه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این چیزی که می فرمایید دقیقاً همون پست تایپ هستش

اما جدای از این، می تونید برای دسته ی موزیک یک فایل single.php و برای دسته ی عکس یه سینگل دیگه طراحی کنید و هر کدوم به هر شکلی که مایلید قالب ریزی کنید.

من میخوام تو صفحه اصلی سایت به این شکل باشه ؟ اینجوری که خودم این تو صفحات جداگانه می سازه ؟

کدوم شکل؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز من میخوام تو صفحه جداگانه این کارو نکنم ! همه تویه ایندکس باشه مثلا یه قالب خبری باشه وقتی مثلا خبر ورزشی باشه رنگ پس زمینه و اینها فرق کنه

بطور کلی

مثلا اون Div که پست رو نشون میده

بر اساس یک آپشن یا تیک یا هرچی که بشه نوع استایلی که قراره بگیره محدود بشه به چند کلاس خاص خاص (class)

که این کلاس بر اساس اون آپشن یا تیک یا ... مشخص بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس اینی که میفرمایید ارتباطی با پست تایپ نداره - گویا فقط تفاوت در استایل برای دسته های متفاوته

اگر این تفاوت در استایل پست های دسته های مختلف هست که کافیه برای هر دسته یک استایل مجزا تهیه و در هدر فراخوانی کنید (صرفا بخش های مختلف باید در استایل های مختلف نوشته بشه و نیازی به بخش های مشترک نیست)

اما اگر این تفاوت استایل فقط در صفحه نخست هست که حتی نیاز به مورد بالا هم نداره - کافیه هر کوئری لیست ساز رو درون یک کلاس مجزا قرار بدید با دستور شرط برای ارسال متغیر دسته درون کوئری به کلاس div

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، ممنون :)

آره حتی میشه با زمینه دلخواه هم اینکارو بکنم، ممنون بازم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>