wp-user

مواجه شدن با صفحه ی سفید با فعال کردن یک پوسته خاص

11 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

متاسفانه با مشکلی مواجه شدم که واقعا اعصابمو ریخته به هم!

لطفا اگر کسی میدونه جوابشو بده

من خودم یک قالب درست کردم که در لوکال هاست بدون عیب بود

به دلایلی نتونستم از دیتابیس لوکال هاستم بک آپ رو به هاست انتقال بدم و مجبور شدم وردپرس و افزونه هارو از اول تو هاست نصب کنم

حالا بعد از اون همه سختی و مشقت به محض اینکه پوسته ی خودمو فعال میکنم با مشکل عجیبی روبرو میشم

مثلا وقتی میخوام افزونه ای رو فعال کنم ، با یک صفحه ی خالی و سفید روبرو میشم!

و همینطور برای بیرون رفتن از وردپرس و چند چیز دیگر هم با همین مشکل مواجه میشم که کار به جایی میرسه که وقتی کش و کوکی های مرورگرو پاک میکنم کلا دیگی هیچی نمیاد و حتی وارد وردپرس هم نمیتونم بشم و با همون صفحه ی سفید روبرو میشم

لطفا هر چه زودتر کمکم کنید

من برای قالبم چندماه وقت صرف کردم و الان که اینطوری شده ریختم به هم!

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

لطفا هر کی میدونه بگه چیکار کنم

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین بدین بررسی کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آدرس ندم بهتره!

بخاطر برخی از دلایل دارم میگم!

------

اما خود سایت که باز میشه!

فقط تو محیط وردپرس این مشکلات ظاهر میشه!

یعنی شما میتونی رمز کاربریتو وارد کنی ولی دیگه وارد مدیریت وردپرس نمیشی و همونجا صفحه ی سفید میاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نوع خطاها متفاوته!! امکان داره مشکل از فایل functions باشه. شاید هم تو header یه کد اضافه یا اشتباه استفاده کردین. ولی خب تا سایت رو نمی نم نمی تونم نظر بدم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله من هم احساس کردم مشکل از فانکشن باشه

جالبه که وقتی functions رو از قالب بر میدارم همه چی درست میشه!!!

اما مشکل اینه که من نمیدونم مشکل از کجای فانکشن هست!

تو دریم ویور هم هیچ قسمتیو نمیگه مشکل داره!

لطفا اگه میشه کمک کنین

اگر لازمه که فایل فانکشن رو بذارم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فانکشن رو بزارید شاید جاییش مشکل داشته باشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سپاس از پیگیریتون :)

من با آزمایش و خطا متوجه شدم که مشکل از تکه کد آخر یعنی این کد است


<?php
function mypo_parse_query_useronly( $wp_query ) {
if ( strpos( $_SERVER[ 'REQUEST_URI' ], '/wp-admin/edit.php' ) !== false ) {
if ( !current_user_can( 'level_10' ) ) {
global $current_user;
$wp_query->set( 'author', $current_user->id );
}
}
}
add_filter('parse_query', 'mypo_parse_query_useronly' );?>

حالا اگر میدونین مشکل این کد چیه خیلی ممنون میشم اگر به مشکلش اشاره کنید :)

ویرایش شده در توسط faver

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فانکشن قابلیت ادیت هر مطلب رو فقط به یک کاربر میده، مشکلی نداره بنظرم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم