• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
webafra

آپلودر با چند فیلد + ذخیره در دیتابیس

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت همه ی دوستان و اساتید محترم .

جستوجوهای زیادی در گوگل و همچنین در همین وب سایت کردم و به نتیجه هایی رسیدم اما کافی نبود و در بعضی موارد گنگ بود و تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم سوالم رو .

من یه فرم دارم که یه تعداد مشخصی آپلودر ( 6 ) عکس داره .

میخوام این آپلودرها چندتا کار انجام بده :

1 - اعتبار سنجی کنه که فایل آپلود شده واقعا عکس هست و حجم عکس کمتر از 3 مگابایت باشه .

2 - بعد از آپلود هر 6 عکس مقدارشو درون یک متغییر ریخته بشه و با , از هم جدا شده باشن و نهایتا اینسرت بشه درون دیتابیس .

در صورتی که همه عکسا آپلود نشد ، یه خطا بده و مثلا اگر عکس شماره 3 آپلود نشد و دوتای قبلی آپلود شد ، اون دوتا پاک بشه و درون هاست ذخیره نشه !

کدی که من برای یک عکس نوشتم اینه :


<?php

$uploadpath = '../uploads/';
$max_size = 2000;
$alwidth = 900;
$alheight = 800;
$allowtype = array('bmp', 'gif', 'jpg', 'jpe', 'png');

if(isset($_FILES['fileup']) && strlen($_FILES['fileup']['name']) > 1) {
$uploadpath = $uploadpath . basename( $_FILES['fileup']['name']);
$sepext = explode('.', strtolower($_FILES['fileup']['name']));
$type = end($sepext);
list($width, $height) = getimagesize($_FILES['fileup']['tmp_name']);
$err = '';

if(!in_array($type, $allowtype)) $err .= 'The file: <b>'. $_FILES['fileup']['name']. '</b> فرمت فایل شما غیر مجاز است . تنها فرمت تصاویر قابل قبول است .';
if($_FILES['fileup']['size'] > $max_size*1000) $err .= 'حجم فایل بیش از حد مجاز است : '. $max_size. ' KB.';
if(isset($width) && isset($height) && ($width >= $alwidth || $height >= $alheight)) $err .= 'ابعاد تصویر بیش از حد مجاز است: '. $alwidth. ' x '. $alheight;


if($err == '') {
if(move_uploaded_file($_FILES['fileup']['tmp_name'], $uploadpath)) {

include_once("../includes/config.php");
$cmelli = $_POST["cmelli"];
$fname = $_POST["fname"];
$lname = $_POST["lname"];
$pname = $_POST["pname"];
$nshenasname = $_POST["nshenasname"];
$bdateroz = $_POST["roz"];
$bdatemah = $_POST["mah"];
$bdatesal = $_POST["sal"];
$bdate = "$bdatesal"."$bdatemah"."$bdateroz";
$taahol = $_POST["taahol"];
$children = $_POST["children"];
$nvazife = $_POST["nvazife"];
$state = $_POST["state"];
$city = $_POST["city"];
$mtahsil = $_POST["mtahsil"];
$address = $_POST["address"];
$postalcode = $_POST["postalcode"];
$tellephone = $_POST["tellphone"];
$mobile = $_POST["mobile"];
$shoghl = $_POST["shoghl"];
$semat = $_POST["semat"];
$tellkar = $_POST["tellkar"];
$addresskar = $_POST["addresskar"];
$pic = $_FILES['fileup']['name'];
$email = $_POST["email"];
$email = $_POST["email"];
$password = MD5($_POST["userPass"]);
$loginip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$details = $_POST["details"];


$query ="INSERT INTO tbl_user ( cmelli,fname,lname,pname,nshenasname,bdate,taahol, children,nvazife,state,city,mtahsil,address,postal code,tellphone,mobile,shoghl,semat,tellkar,address kar,pic,email,password,loginip,details )
VALUES ('{$cmelli}','{$fname}','{$lname}' , '{$pname}' ,'{$nshenasname}' ,'{$bdate}' ,'{$taahol}' ,'{$children}' ,'{$nvazife}' ,'{$state}' ,'{$city}' ,'{$mtahsil}' ,'{$address}' ,'{$postalcode}' ,'{$tellephone}' ,'{$mobile}' ,'{$shoghl}' ,'{$semat}' ,'{$tellkar}' ,'{$addresskar}' ,'{$pic}' ,'{$email}' ,'{$password}' ,'{$loginip}' ,'{$details}' )";

if(mysql_query($query))
{
echo '<div class="add-user-ok"><i class="icon-ok-sign"></i> کاربر با موفقیت اضافه شد .</div>';
}
else
{
echo '<div class="add-user-error"><i class="icon-remove-sign"></i> در اضافه کردن کاربر خطایی رخ داده است !</div>';
}

}
else echo '<b>خطا در آپلود تصویر.</b>';
}
else echo $err;
}

?>

در موردی که گفتم از آرایه بعنوان اسم استفاده کردم و آپلود با موفقیت انجام مشد اما تمام شرطها اعمال نمیشد .

دوستان ، لطف میکنید کدم رو تکمیل کنید تا مشکلم رفع بشه؟

متشکرم .

ویرایش شده در توسط dodgy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از $_FILES['fileup']['size'] استفاده کردید برای حجم، این درست هست و مشکلی نداره

برای نوع هم بهتره MIMETYPE استفاده کنید

2 - بعد از آپلود هر 6 عکس مقدارشو درون یک متغییر ریخته بشه و با , از هم جدا شده باشن و نهایتا اینسرت بشه درون دیتابیس .

بهتره تک تک به دیتابیس بریزید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از $_FILES['fileup']['size'] استفاده کردید برای حجم، این درست هست و مشکلی نداره

برای نوع هم بهتره MIMETYPE استفاده کنید

بهتره تک تک به دیتابیس بریزید

نمیشه تک تک اینزرت کرد چون همه ی این اطلاعات و مسیر عکسها درون یک رکورد باید ثبت بشه .

در واقع هر رکورد مربوط به یک کاربر میشه و اطلاعاتی که ازش دریافت میشه !

امکانش هست راهنمایی دقیقتر کنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - اعتبار سنجی کنه که فایل آپلود شده واقعا عکس هست و حجم عکس کمتر از 3 مگابایت باشه .

شما برا ی اینکار میتوانید از همان MIMETYPE که مرتضی گفتند استفاده کنید , اما اصلا بهتون توصیه نمیشه . این روش قابل دور زدن است . سعی کنید عکس آپلود شده را از توابع GD بگزرانید و عکس رو دوباره درست کنید . قطعا اگر محتوای عکس , عکس باشه , همان عکس خروجی داره و اگر چیزی جزء عکس باشه صفحه ی سیاه تولید میشه .نمیدونم منظور بنده رو متوجه شدید یا خیر

آرایه ی

FILES رو بیشتر بررسی کنید


http://php.net/manual/en/reserved.variables.files.php

قطعا بعد از بررسی دست شما بیشتر تو کدهاتون باز میشه

2 - بعد از آپلود هر 6 عکس مقدارشو درون یک متغییر ریخته بشه و با , از هم جدا شده باشن و نهایتا اینسرت بشه درون دیتابیس .

مقدار چی تو متغیر ریخته بشه ؟

این کدی که نوشتید برای یک عکس است .

نمیشه تک تک اینزرت کرد چون همه ی این اطلاعات و مسیر عکسها درون یک رکورد باید ثبت بشه .

شما مرحله ی اینسرت اطلاعات و عکس رو از هم جدا کنید , اینجوری بهتر میتوانید هندل کنید . میتوانید ابتدا اطلاعات کاربر را دریافت و در سشن ذخیره کنید و در صفحه ی بعد عکس ها را بگیرید . اگر پروسه ی عکس با مشکل مواجه شد میتوانید سشن را پاک کنید .بعد از آپلود عکس ها آنها را در مکانی از سرور ذخیره میکنید و آدرس آن را در متغیری میریزید . به همین صورت تا آخر . اگر یکی از عکس ها با مشکل اعتباری مواجه شد با آدرس هایی که ذخیره کردید میتوانید کل عکس ها را پاک کنید . یا اینکه میتوانید پیغام دهید شما 5 عکس با موفقیت آپلود کردید و یک عکس دیگر باید آپلود کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم علیرضا جان :)

شما برا ی اینکار میتوانید از همان MIMETYPE که مرتضی گفتند استفاده کنید , اما اصلا بهتون توصیه نمیشه . این روش قابل دور زدن است . سعی کنید عکس آپلود شده را از توابع GD بگزرانید و عکس رو دوباره درست کنید . قطعا اگر محتوای عکس , عکس باشه , همان عکس خروجی داره و اگر چیزی جزء عکس باشه صفحه ی سیاه تولید میشه .نمیدونم منظور بنده رو متوجه شدید یا خیر

در مورد GD اطلاعات کمی دارم اما در مورد تابع Fildes یه سری چیزا میدونم و میدونم چطور میشه نوع ، پسوند و... رو بدست آورد و درون کدهایی که با آپلودر تکی استفاده کردم ، قرار دادمش :)

شما مرحله ی اینسرت اطلاعات و عکس رو از هم جدا کنید , اینجوری بهتر میتوانید هندل کنید . میتوانید ابتدا اطلاعات کاربر را دریافت و در سشن ذخیره کنید و در صفحه ی بعد عکس ها را بگیرید

منظورتون اینه که یکبار عکس رو بگیرم و اگر تعداد عکسهایی که صحیح آپلود شده ، به تعدادی که تعیین شده بود باشه ، اونوقت در مرحله ی بعد اینسرت کنم ؟

اگر اینطور باشه ، باید اسم عکس هارو درون یه متغییر بریزم که بتونم تو صفحه ی بعد ازش استفاده کنم و این درست در نمیاد !

اگر فرم جدا بشه ، میشه از یه متغییر که در یک صفحه مقدا گرفته ، در صفحه ی دیگه هم استفاده کرد ؟

یه تابع هست به اسم Curl ، به همین کار میاد ؟

یا شایدم پیشنهادتون اینه که درون session ذخیره کنم و بعد در صفحه بعد سشن چک کنم و ... ؟

گیج شدم :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنونم ، با این روش مشکلم حل شد :


<?php
$uploadpath = '../uploads/';
$max_size = 2000;
$alwidth = 900;
$alheight = 800;
$allowtype = array('bmp', 'gif', 'jpg', 'jpe', 'png');
$pic = '';
$flag = true;
for($i=1;$i<=6;$i++)
{
if(!(isset($_FILES['fileup'.$i]) && strlen($_FILES['fileup'.$i]['name'])>0))
{
$flag = false;
break;
}
}
if($flag==true) {

$err = array();

for($i=1;$i<=6;$i++)
{
$sepext = explode('.', strtolower($_FILES['fileup'.$i]['name']));
$type = end($sepext);
if(!in_array($type, $allowtype))
{
$err[] = 'The file: <b>'. $_FILES['fileup'.$i]['name']. '</b> فرمت فایل شما غیر مجاز است . تنها فرمت تصاویر قابل قبول است .';
}
}
for($i=1;$i<=6;$i++)
{
if($_FILES['fileup'.$i]['size'] > $max_size*1000)
{
$err[] = '<br/>حجم فایل بیش از حد مجاز است : '. $max_size. ' KB.';
}
}
for($i=1;$i<=6;$i++)
{
list($width, $height) = getimagesize($_FILES['fileup'.$i]['tmp_name']);
if(isset($width) && isset($height) && ($width >= $alwidth || $height >= $alheight))
{
$err[] = '<br/>ابعاد تصویر بیش از حد مجاز است: '. $alwidth. ' x '. $alheight;
}
}

if(count($err)==0) {

$err = array();
$uploaded = array();
for($i=1;$i<=6;$i++)
{
$uploadpath = $uploadpath . basename( $_FILES['fileup'.$i]['name']);
if(!move_uploaded_file($_FILES['fileup'.$i]['tmp_name'], $uploadpath))
{
$err[] = 'فایل شماره '.$i.' با نام '.$_FILES['fileup'.$i]['name'].' آپلود نشد . .';
break;
}
else
{
$uploaded[] = $_FILES['fileup'.$i]['name'];
$pic .= $_FILES['fileup'.$i]['name'].",";
}
}
if(count($err)==0) {
include_once("../includes/config.php");
$cmelli = $_POST["cmelli"];
$fname = $_POST["fname"];
$lname = $_POST["lname"];
$pname = $_POST["pname"];
$nshenasname = $_POST["nshenasname"];
$bdateroz = $_POST["roz"];
$bdatemah = $_POST["mah"];
$bdatesal = $_POST["sal"];
$bdate = "$bdatesal"."$bdatemah"."$bdateroz";
$taahol = $_POST["taahol"];
$children = $_POST["children"];
$nvazife = $_POST["nvazife"];
$state = $_POST["state"];
$city = $_POST["city"];
$mtahsil = $_POST["mtahsil"];
$address = $_POST["address"];
$postalcode = $_POST["postalcode"];
$tellephone = $_POST["tellphone"];
$mobile = $_POST["mobile"];
$shoghl = $_POST["shoghl"];
$semat = $_POST["semat"];
$tellkar = $_POST["tellkar"];
$addresskar = $_POST["addresskar"];
$email = $_POST["email"];
$email = $_POST["email"];
$password = MD5($_POST["userPass"]);
$loginip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$details = $_POST["details"];


$query ="INSERT INTO tbl_user ( cmelli,fname,lname,pname,nshenasname,bdate,taahol,children,nvazife,state,city,mtahsil,address,postalcode,tellphone,mobile,shoghl,semat,tellkar,addresskar,pic,email,password,loginip,details )
VALUES ('{$cmelli}','{$fname}','{$lname}' , '{$pname}' ,'{$nshenasname}' ,'{$bdate}' ,'{$taahol}' ,'{$children}' ,'{$nvazife}' ,'{$state}' ,'{$city}' ,'{$mtahsil}' ,'{$address}' ,'{$postalcode}' ,'{$tellephone}' ,'{$mobile}' ,'{$shoghl}' ,'{$semat}' ,'{$tellkar}' ,'{$addresskar}' ,'{$pic}' ,'{$email}' ,'{$password}' ,'{$loginip}' ,'{$details}' )";

if(mysql_query($query))
{
echo '<div class="add-user-ok"><i class="icon-ok-sign"></i> کاربر با موفقیت اضافه شد .</div>';
}
else
{
echo '<div class="add-user-error"><i class="icon-remove-sign"></i> در اضافه کردن کاربر خطایی رخ داده است !</div>';
}

}
else
{
echo '<b>خطا در آپلود تصویر.</b>';
foreach($uploaded as $del_file)
@unlink($uploadpath.$del_file);
}
}
else
{
print_r($err);
}
}
else
{
echo "انتخاب تمامی فیلدهای اجباری هستند .";
}
?>
<div class="setting-base">
<div class="setting-head"><span>فرم افزودن کاربر :</span></div>
<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST" enctype="multipart/form-data">
<label class="lbl-adduser">تصویر کاربر : </label>
<input type="file" name="fileup1" /><br />
<input type="file" name="fileup2" /><br />
<input type="file" name="fileup3" /><br />
<input type="file" name="fileup4" /><br />
<input type="file" name="fileup5" /><br />
<input type="file" name="fileup6" /><br />


<label class="lbl-adduser">ایمیل کاربر : </label>
<input class="s-input" type="email" name="email" required="required" placeholder="ایمیل :" />

<label class="lbl-adduser">رمز عبور : </label>
<input class="s-input" type="password" name="userPass" required="required" placeholder="رمز عبور :" /><br />

<label class="lbl-adduser">نام : </label>
<input class="s-input" type="text" name="fname" required="required" placeholder="نام :" />

<label class="lbl-adduser">نام خانوادگی : </label>
<input class="s-input" type="text" name="lname" required="required" placeholder="نام خانوادگی :" /><br />

<label class="lbl-adduser">نام پدر : </label>
<input type="text" class="s-input" name="pname" required="required" placeholder="نام پدر :" />

<label class="lbl-adduser">کد ملی : </label>
<input type="text" class="s-input" name="cmelli" required="required" placeholder="کد ملی :" />

<label class="lbl-adduser">شماره شناسنامه : </label>
<input type="text" class="s-input" name="nshenasname" required="required" placeholder="شماره شناسنامه :" />

<label class="lbl-adduser">تاریخ تولد : </label>
<input type="text" class="s-input-day" name="roz" required="required" placeholder="روز :" />
<input type="text" class="s-input-day" name="mah" required="required" placeholder="ماه :" />
<input type="text" class="s-input-day" name="sal" required="required" placeholder="سال :" /><br />

<label class="lbl-adduser">وضعیت تاهل : </label>
مجرد <input type="radio" name="taahol" checked="checked" value="مجرد" />
متاهل <input type="radio" name="taahol" value="متاهل" />

<label style="width:110px;" class="lbl-adduser"></label>
<label class="lbl-adduser">تعداد فرزند : </label>
<input type="text" class="s-input" name="children" placeholder="تعداد فرزند :" /><br />

<label class="lbl-adduser">وضعیت نظام وظیفه : </label>
<select class="s-input" name="nvazife" >
<option value="0">---</option>
<option value="پایان خدمت">پایان خدمت</option>
<option value="معاف">معاف</option>
<option value="نرفتم">نرفتم</option>
</select>      

<label class="lbl-adduser">آخرین مدرک تحصیلی : </label>
<select class="s-input" name="mtahsil" >
<option value="0">---</option>
<option value="سیکل">سیکل</option>
<option value="دیپلم">دیپلم</option>
<option value="فوق دیپلم">فوق دیپلم</option>
<option value="لیسانس">لیسانس</option>
<option value="فوق لیسانس">فوق لیسانس</option>
<option value="دکترا">دکتری</option>
<option value="فوق دکتری">فوق دکتری</option>
</select><br />

<label class="lbl-adduser">استان محل سکونت : </label>
<input type="text" class="s-input" name="state" required="required" placeholder="استان محل سکونت :" />

<label class="lbl-adduser">شهر محل سکونت : </label>
<input class="s-input" name="city" required="required" placeholder="شهر محل سکونت :" /><br />

<label class="lbl-adduser">آدرس محل سکونت : </label>
<input type="text" class="s-input-address" name="address" required="required" placeholder="آدرس محل سکونت :" /><br />

<label class="lbl-adduser">کد پستی : </label>
<input class="s-input" type="text" name="postalcode" required="required" placeholder="کد پستی :" />

<label class="lbl-adduser">تلفن : </label>
<input class="s-input" type="tel" name="tellphone" required="required" placeholder="تلفن ثابت :" /><br />

<label class="lbl-adduser">تلفن همراه : </label>
<input class="s-input" type="tel" name="mobile" required="required" placeholder="تلفن همراه :" />

<label class="lbl-adduser">شغل : </label>
<input class="s-input" type="tel" name="shoghl" required="required" placeholder="شغل :" /><br />

<label class="lbl-adduser">سمت در شغل : </label>
<input class="s-input" type="tel" name="semat" required="required" placeholder="سمت در شغل :" />

<label class="lbl-adduser">تلفن محل کار : </label>
<input class="s-input" type="tel" name="tellkar" required="required" placeholder="تلفن محل کار :" /><br />

<label class="lbl-adduser">آدرس محل کار : </label>
<input class="s-input-address" type="tel" name="addresskar" required="required" placeholder="آدرس محل کار :" /><br />



<label class="lbl-adduser">توضیح در مورد کاربر : </label>
<textarea class="details" name="details" placeholder="توضیح کوتاه :"></textarea><br /><br />


<label class="lbl-adduser"></label><input class="s-submit" type="submit" value="ثبت کاربر" />
<input type="reset" class="s-submit" value="پاک کردن فرم" />
</form>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php }else{ ?>
<?php redirect_to("login.php"); ?>
<?php } ?>
<?php include_once("footer.php"); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ofpersia
      درود بر شما
      هنگام ویرایش مطالب ارسال شده یا ارسال مطلب جدید تنظیمات نوشتن مطلب نمایش داده نشده و 4 دکمه ی بالایی عکس کار نمی کنن.
      چطوری درستش کنم؟ در ضمن وردپرس آپدیت شده

    • توسط aminghafari
      سلام خسته نباشید دوستان
      به یک مشکل بر خوردم که قسمت محصولات->دسته بندی  یکسری دسته بندی وارد کرده بودم که الان در این بخش نیستند. با افزونه wpml هم ترجمشان کردم. ترجمه ها وجود دارند ولی زبان اصلی که فارسی هستش وجود ندارد.
      در حالی که وقتی محصولی ایجاد میکنم هم چنان آن دسته بندی هایی که الان غیب شدن برای اتنخاب کردن وجود دارند. این مشکل از آن جایی پیش آمد که افزونه فیلتر محصولاتم دیگر دسته بندی ها را نمایش نداد. یعنی در واقع هر چیزی که در بخش دسته بندی ها هست رو نمایش میده و چون الان دسته بندی های فارسی وجود ندارند نشان نمی دهد. لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر


    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس