Sinanium

مشکل در نصب وردپرس در دامنه ADDON شده

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من قبلا در ریشه اصلی یک سایت با وردپرس داشتم. امروز یک دامنه دیگه خریدم در همان هاست Addon اش کردم و در Public-html یک پوشه با نام دامنه برای من ساخته شد (همون جایی که محتویات فایل های وردپرسی سایت قبلی من اونجاست)، من فایل نصب وردپرس را از حالت فشرده خارج کردم و روال قبلی را انجام دادم، ولی الان که بانک اطلاعاتی جدید و یوزر جدید برای همین سایت جدید درست می کنم و اون رو تو wp-config معرفی می کنم اصلا موقع نصب نمیشناسه بانک رو! یعنی تا زمانیکه پسورد رو وارد اون فایل نکردم خطای عدم ارتبطا با بانک رو میده اما زمانیکه پسورد رو میزنم کلا هیچی نشون نمیده! و فرآیند نصب انجام نمیشه! آدرس زیر رو میاره و هیچی نشون نمیده!

Example.com/wp-admin/install.php

ویرایش شده در توسط Sinanium
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر نام کاربری و نام پایگاه داده رو با هم سِت کرده باشین نباید مشکلی باشه

در صمن شما نسخه آخر wp رو از اینجا دانلود کنید .

در نسخه جدید نیازی به ویرایش دستی wp-config ندارید.

Capture_321.JPG

و به صورت خودکار امکان ساخت و وارد کردن اطلاعات به wp-config رو دارید

Capture1_9.JPG

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ویرایش/// تست کنم.

ویرایش شده در توسط Sinanium
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم، من کلا با دانلود از سرور این سایت http://wp-persian.com مشکل دارم و فایل‎ها تا آخر دانلود نمیشن! n بار تست کردم نشد! تو آدرس دیگه ای نیست بگیرم؟

ضمنا منظورتون از Set کردن نام کاربری و نام پایگاه داده چیه؟

وقتی من رمز رو درست در wp-config وارد می کنم صفحه سفید میاد، ولی وقتی غلط می‎زنم میگه خطای دسترسی به پایگاه داده!

با سلام و احترام به شما کاربر گرامی این راه هم امتحان کنید خالی الز لطف نیست ما یک دامنه اصلی داریم در پوشه پابلیک اچ تی ام ال درست ؟

حالا یک اد دامین زدیم به اسم تست 1 که این دامین یک فولدر میسازه تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال مثلا پوشه تست 1 حالا شما یک وردپرس نصب شده تو پوشه پابلیک اچ تی ام ال دارید یک وردپرس هم تو پوشه تست که نصب نشده شما اون وردپرسی که تو پوشه پابلیک هست یک فایل داره به نام .htaccess که این فایل رو شما تغییر نام بدید موقت بعد برید برای نصب ورد پرس فولدر تست احتمالا حل شه مشکل اگه باز هم به مرحل نصب نرفت یه wp-admin بعد ادرس بزنید خبرشم بدید ;)

ویرایش شده در توسط a2h
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از set کردن پایگاه داده و نام کاربر داخل پنل هاستتون هست .

چون اکثرا کسایی که دیتابیس میسازن یادشون میره set کنن به خاطره همین تو شناسایی پایگاه داده دچار مشکل میشن

اگر تا خودتون ورد پرس و نصب کرده باشین مشکلی تو نصب ندارین

از این آدرس نسخه نهایی رو دانلود کنید

http://fa.wordpress.org/wordpress-3.6.1-fa_IR.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از set کردن پایگاه داده و نام کاربر داخل پنل هاستتون هست .

چون اکثرا کسایی که دیتابیس میسازن یادشون میره set کنن به خاطره همین تو شناسایی پایگاه داده دچار مشکل میشن

از راهنمایی های شما و همچنین لینک وردپرس ممنونم، لطف کردید.

مشکل اگه باز هم به مرحل نصب نرفت یه wp-admin بعد ادرس بزنید خبرشم بدید

;)

ممنون، با انجام این کار مشکلم حل شد! لطف کردید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

از دیشب که این دامنه دوم درست شد، کل صفحات سایت اول بجز صفحه اصلی هنگام باز شدن خطای 404 میدن! اونم نه صفحه 404 اختضاصی قالب خودم، که همون صفجه 404 مرورگر:

دلیلش چیه؟ مرسی

Not Found

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

ویرایش شده در توسط Sinanium
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

الان که دقت کردم در Cpanel دیدم محتویات فایل .htaccess من خالی شده! فعلا با یک فایل پیشفرض جایگزینش کردم. فایل htaccess من داخلش محتوای متفاوتی بود، الان به هاست بگم دقیقا همین فایل رو به من میده؟

من افزونه Beter Security رو نصب کرده بودم و صفحه Login به سایت آدرس جدیدی داشت و الان هرچی رو امتحان می کنم نمی تونم صفحه Login به سایت رو پیدا کنم، فکر کنم این افزونه یه چیزهایی رو تو اون htaccess نوشته بود که الان می بینه نیست!

ویرایش شده در توسط Sinanium
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که دقت کردم در Cpanel دیدم محتویات فایل .htaccess من خالی شده! فعلا با یک فایل پیشفرض جایگزینش کردم. فایل htaccess من داخلش محتوای متفاوتی بود، الان به هاست بگم دقیقا همین فایل رو به من میده؟

من افزونه Beter Security رو نصب کرده بودم و صفحه Login به سایت آدرس جدیدی داشت و الان هرچی رو امتحان می کنم نمی تونم صفحه Login به سایت رو پیدا کنم، فکر کنم این افزونه یه چیزهایی رو تو اون htaccess نوشته بود که الان می بینه نیست!

سلام

شما نیازی نبود به .htaccess دست بزنی و اسمش و عوض کنی تا بتونی یه wp دیگه نصب کنی فقط یکم دقت میکردی همه چی درست میشد

حالا کلا پاکش کردی یا فقط اسمشو عوض کردی ؟؟؟؟؟؟

اگه پاکش کردی یه تیکت بزن به هاستینگت بگو آخرین بک آپ و برات نصب کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیگه چیکار کنم! شد دیگه!

من فقط اسمش رو عوض کردم اما بعد که اسمش رو برگردوندم دیدم محتویاتش هم پاک شده!!

من الان یک تیکت زدم گفت امکان بازگرداندن به یک روز قبل هست اما من دیشب کلی پست داخل سایت گذاشتم، یعنی همه این پست ها با بازگرداندن بک آپ پاک میشن؟ نمیشه فقط همون فایل htaccess رو به من بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیگه چیکار کنم! شد دیگه!

من فقط اسمش رو عوض کردم اما بعد که اسمش رو برگردوندم دیدم محتویاتش هم پاک شده!!

من الان یک تیکت زدم گفت امکان بازگرداندن به یک روز قبل هست اما من دیشب کلی پست داخل سایت گذاشتم، یعنی همه این پست ها با بازگرداندن بک آپ پاک میشن؟ نمیشه فقط همون فایل htaccess رو به من بده؟

نمیدونم باید به هاستینگت بگی ببینی برات چیکار میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام واحترام مشکل اونقدر جدی نیست که بخواهید به هاستینگ بگید دقت کنید وارد ورد پرس اولی بشید وارد مدیریت از منو پیشخوان به تنظیمات رفته و به لینک یکتا در تنظیمات بروید و نوع لینک دهی را مشخص کنید و ذخیره را بزنید مشکل حل میشه :) و همچنین وارد افزونه امنیتی بشوید و تک تک تب ها رفته و فقط ذخیره را بزنید تا تنظیمات

htaccess دوباره اعمال شود

اگر دقت کرده باشید من گفتم موقت اسم

htaccess را عوض کنید که بعد نصب دوباره برگردونید به حالت قبل که جای نگرانی نیست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mihan123
      سلام به همه. من برنامه نویسی سایت بلدم اما خیلی با وردپرس کار نکردم و اونقدر آشنایی ندارم اما بعضا ازم می پرسن که فلان سایت رو ببین چیه وردپرسه یا نه؟! منم دقیق نمیدونم چطور باید این کار رو انجام بدم. تو اینترنت چند تا روش بود که مثلا فایل لایسنس وردپرس و یا صفحه لاگینش که اینها رو ممکنه تغیر بدن.
      به نظر شما چطور میشه به طور قطعی بفهمیم که یه سایت وردپرس است یا نه؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید.
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط jahanclip_ir
      سلام
      من یک سایت دارم به نام جهان کلیپ  (jahanclip.ir) بعد از نصب گواهینامه ssl در گوشه سمت راست نوار آدرس سایت یک شکل ظاهر میشه که اگر روش کلیک کنی مینویسه اسکریپتهای ناامن.کسی میدونه این مشکل از کجاست؟
       
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟