mahdi.

ست کردن کدها در مرورگرهای Mozila و Opera

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان محترم و اساتید گرامی

من در طراحی تم سایتم به مشکل برخوردم

من یک قطعه کد رو برای قسمتی از نوشته هام قرار دادم داخل style.css

.archive2 {
bottom: 16px;
display: block;
font: bold 17px Yekan;
color: #FFF;
text-shadow:#000 1px 1px 1px;
height: 27px;
margin: 312px 105px 0 0;
width: 75px;
}

من این خط کد رو با margin مهار کردم و داخل Chrome خوب نشون میده

i1_1.JPG

ولی تو مرورگره Mozila به هم ریختس

i2_1.JPG

لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم توو موزیلا حل شد ولی الان تو opera مشکل پیدا کردم و همه چی بهم ریختس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از خاصیت line-height استفاده کنید به جای margin توی همه مرورگر ها مشکل حل میشه.

اگه هم نمیتونید آدرس آنلاین بدین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از خاصیت line-height استفاده کنید به جای margin توی همه مرورگر ها مشکل حل میشه.

سلام

خاصیت

line-height یه اندازه حداقل به ما میده که میا بتونیم ار بالا و پایین تنظیم کنیم ولی اگه توجه داشته باشین من تو margin از راست و چپ هم دستور اعمال کردم

من codو به این شکل تغییر دادم


bottom: 16px;
display: block;
font: bold 16px Yekan;
color: #FFF;
text-shadow:#000 1px 1px 1px;
height: 27px;
line-height: 200px;
margin-right: 138px;
width: 75px;
}[/right]


.archives {

ولی متاسفانه با opera ناسازگاری داره

کلا سایتم و چون با css3 طراحی کردم ie که کلا دورشو خط کشیدم ولی خواستم با opera حداقل مچ بشه که نشد

باز هم متشکرم از راهنماییتون

ویرایش شده در توسط mahdihunter

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از reset css استفاده می کنید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .