• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
mahdi.

ست کردن کدها در مرورگرهای Mozila و Opera

5 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان محترم و اساتید گرامی

من در طراحی تم سایتم به مشکل برخوردم

من یک قطعه کد رو برای قسمتی از نوشته هام قرار دادم داخل style.css

.archive2 {
bottom: 16px;
display: block;
font: bold 17px Yekan;
color: #FFF;
text-shadow:#000 1px 1px 1px;
height: 27px;
margin: 312px 105px 0 0;
width: 75px;
}

من این خط کد رو با margin مهار کردم و داخل Chrome خوب نشون میده

i1_1.JPG

ولی تو مرورگره Mozila به هم ریختس

i2_1.JPG

لطفا راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم توو موزیلا حل شد ولی الان تو opera مشکل پیدا کردم و همه چی بهم ریختس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از خاصیت line-height استفاده کنید به جای margin توی همه مرورگر ها مشکل حل میشه.

اگه هم نمیتونید آدرس آنلاین بدین.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما از خاصیت line-height استفاده کنید به جای margin توی همه مرورگر ها مشکل حل میشه.

سلام

خاصیت

line-height یه اندازه حداقل به ما میده که میا بتونیم ار بالا و پایین تنظیم کنیم ولی اگه توجه داشته باشین من تو margin از راست و چپ هم دستور اعمال کردم

من codو به این شکل تغییر دادم


bottom: 16px;
display: block;
font: bold 16px Yekan;
color: #FFF;
text-shadow:#000 1px 1px 1px;
height: 27px;
line-height: 200px;
margin-right: 138px;
width: 75px;
}[/right]


.archives {

ولی متاسفانه با opera ناسازگاری داره

کلا سایتم و چون با css3 طراحی کردم ie که کلا دورشو خط کشیدم ولی خواستم با opera حداقل مچ بشه که نشد

باز هم متشکرم از راهنماییتون

ویرایش شده در توسط mahdihunter
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از reset css استفاده می کنید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad_mh
      سلام
      این سایت من با قالب بی تم
      digiaccount.ir
      و این هم 2 نمونه سایت مثل هم
      https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/
      http://consolefa.ir/
       
      چطوری پوسته سایت را اینطوری  بکنم حالت باکس من فرق داره
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.