seyedmahdi110

مشکل در ذخیره فهرست

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من امروز خواستم یه منو به فهرست ها اضافه کنم این رو بگم قبلا سایتم روی هاست خارج بود و الان اون رو انتقال دادند به هاست ایران و روی این هاست هست که این اولین بار با این مشکل برخورد کردم

وقتی یه منویی میسازم و میخام ذخیره کن به قدری لودش طول میکشه که خطای

internal error 500

رو میده و داخلش نوشته

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

اگه میخاید که یه فیلم کوتاه بگیرم نشونتون بدم

ممنون میشم کمک کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من امروز خواستم یه منو به فهرست ها اضافه کنم این رو بگم قبلا سایتم روی هاست خارج بود و الان اون رو انتقال دادند به هاست ایران و روی این هاست هست که این اولین بار با این مشکل برخورد کردم

وقتی یه منویی میسازم و میخام ذخیره کن به قدری لودش طول میکشه که خطای

internal error 500

رو میده و داخلش نوشته

Request Timeout

This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.

اگه میخاید که یه فیلم کوتاه بگیرم نشونتون بدم

ممنون میشم کمک کنید.

نیا به بررسی آنلاین داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنظر مشکل از سمت هاست شماست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لازم دیدم تجربه خودمو توی همین سوالی که خودم مطرح کردم و به جوابش رسید بگم

طبق تجربه ی من برخی مواقع این مشکل از برخی پلاگین ها که نصب کردید صورت میگیره برای اینکه این رو برطرف کنید تمام پلاگین ها رو یک به یک غیر فعال کنید و هر بار تست کنید تا متوجه بشید مشکل از کدوم پلاگین هست

امیدوارم مفید واقع بوده باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید