mahdi.

ساخت صفحه 404

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت تمامی دوستان

من یه صفحه 404.php درست کردم و تو پوشه قالبم قرار دادم ولی زمانی که مطلبی نباشه کاربر به جای اینکه هدایت بشه به صفحه 404 من هدایت میشه به 404 پیشفرض خود wp

من چیکار کنم تا اگر در سایت چیزی نبود کاربران هدایت بشین به این صفحه 404 که من ساختم ؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 پیشفرض وردپرس چطوره ؟

لینک بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 پیشفرض وردپرس چطوره ؟

لینک بدید

متاسفانه از دادن لینک معضورم چون رو لوکال نصبه ( کلا نمیخوام 404 داشته باشم)

یکم که تحقیق کردم دیدم 404 اصلا به درد سایت نمیخوره اگه امکانش هست طریقه ریدایرکت کردن رو بهم بگید

من چجوری کاری کنم اگه مطلبی نبود ریدایرکت بشه رو صفحه دلخواهم ؟؟

اگر نمونه کد بذارید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این که یدفعه ریدایرکت بشه اصلا درست نیست

شما باید اول به بازدید کننده بگید که همچین موضوعی وجود نداره

بهترین کار اینه که برای صفحه 404 مثلا 10 ثانیه تایم بزارید بعد ریدایرکت بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا صفحه 404 یک لینک شکسته تو گوگل محسوب میشه و برای رنک سایت امتاز منفی محسوب میشه

اگه بشه با جی کوئری یه اسلاید کوچیک بیاد وسط صفحه و بگه چنین مطلبی وجود نداره و بعد ریدایرکت بشه فوق العاده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه 404 نمره منفی حساب نمیشه

بخشی از سایت هست

اگر هم بخواین ریدایرکت کنید:

window.location.href = "http://x.com//";

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوام صفحه ای که خودم درست کردم برای 404 را نمایش بده باید چه کار کنم؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر بخوام صفحه ای که خودم درست کردم برای 404 را نمایش بده باید چه کار کنم؟؟؟؟

وارد هاست بشید و در بخش Advanced روی Error Page کلیک کنید . در این قسمت ارورهایی مانند 403 و 404 و ... را مشاهده می کنید . وارد آنها شوید و کد زیر را وارد کنید و ذخیره نمایید:


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اون 1 هم نشانگر اینه که تو یک ثانیه بعد ریدایرکت میشه به صفحه ای که وارد کردید! که میتونید تا 5 ثانیه تنظیمش کنید!

بفرمایید این هم یک نمونه کد صفحه 404 زیبا که در طراحیش از html , css ,jquery استفاده شده!

پیوست: Technical-alexasms.zip

ویرایش شده در توسط عباس صادقی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد هاست بشید و در بخش Advanced روی Error Page کلیک کنید . در این قسمت ارورهایی مانند 403 و 404 و ... را مشاهده می کنید . وارد آنها شوید و کد زیر را وارد کنید و ذخیره نمایید:


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اون 1 هم نشانگر اینه که تو یک ثانیه بعد ریدایرکت میشه به صفحه ای که وارد کردید! که میتونید تا 5 ثانیه تنظیمش کنید!

بفرمایید این هم یک نمونه کد صفحه 404 زیبا که در طراحیش از html , css ,jquery استفاده شده!

پیوست: Technical-alexasms.zip

آقای صادقی خیلی ممنون

ولی من سرور دارم که روش ویندوز سرور است و سایت را هم با نصب برنامه ومپ بالا آوردم چطور میتونم توی ومپ این ارور را تنظیم کنم؟؟؟

از بابات صفحه 404 زیبا تونم واقعا ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم!

والله سرور ویندوز کار نکردم نمیدونم چطوریه!

اما اگه مثل سی پنل باشه کافیه این فایل هارو توش آپلود کنید و بعدش در قطعه کد بالا یعنی


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

به جای آدرس ذکر شده آدرس فایل 404.html رو وارد کنید! حالا اگر در پوشه مجزایی هم قرار دادید کافیه آدرس ریدایرکتش رو تغییر بدین!

فقط یک نکته من وقتی این کارو کردم صفحه مرتبا رفرش میشد برای حل مشکلش فایل 404 که فرمتش html هستش رو به htm تغییر بدین!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..