mahdi.

ساخت صفحه 404

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت تمامی دوستان

من یه صفحه 404.php درست کردم و تو پوشه قالبم قرار دادم ولی زمانی که مطلبی نباشه کاربر به جای اینکه هدایت بشه به صفحه 404 من هدایت میشه به 404 پیشفرض خود wp

من چیکار کنم تا اگر در سایت چیزی نبود کاربران هدایت بشین به این صفحه 404 که من ساختم ؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 پیشفرض وردپرس چطوره ؟

لینک بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 پیشفرض وردپرس چطوره ؟

لینک بدید

متاسفانه از دادن لینک معضورم چون رو لوکال نصبه ( کلا نمیخوام 404 داشته باشم)

یکم که تحقیق کردم دیدم 404 اصلا به درد سایت نمیخوره اگه امکانش هست طریقه ریدایرکت کردن رو بهم بگید

من چجوری کاری کنم اگه مطلبی نبود ریدایرکت بشه رو صفحه دلخواهم ؟؟

اگر نمونه کد بذارید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این که یدفعه ریدایرکت بشه اصلا درست نیست

شما باید اول به بازدید کننده بگید که همچین موضوعی وجود نداره

بهترین کار اینه که برای صفحه 404 مثلا 10 ثانیه تایم بزارید بعد ریدایرکت بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا صفحه 404 یک لینک شکسته تو گوگل محسوب میشه و برای رنک سایت امتاز منفی محسوب میشه

اگه بشه با جی کوئری یه اسلاید کوچیک بیاد وسط صفحه و بگه چنین مطلبی وجود نداره و بعد ریدایرکت بشه فوق العاده میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه 404 نمره منفی حساب نمیشه

بخشی از سایت هست

اگر هم بخواین ریدایرکت کنید:

window.location.href = "http://x.com//";

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوام صفحه ای که خودم درست کردم برای 404 را نمایش بده باید چه کار کنم؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوام صفحه ای که خودم درست کردم برای 404 را نمایش بده باید چه کار کنم؟؟؟؟

وارد هاست بشید و در بخش Advanced روی Error Page کلیک کنید . در این قسمت ارورهایی مانند 403 و 404 و ... را مشاهده می کنید . وارد آنها شوید و کد زیر را وارد کنید و ذخیره نمایید:


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اون 1 هم نشانگر اینه که تو یک ثانیه بعد ریدایرکت میشه به صفحه ای که وارد کردید! که میتونید تا 5 ثانیه تنظیمش کنید!

بفرمایید این هم یک نمونه کد صفحه 404 زیبا که در طراحیش از html , css ,jquery استفاده شده!

پیوست: Technical-alexasms.zip

ویرایش شده در توسط عباس صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد هاست بشید و در بخش Advanced روی Error Page کلیک کنید . در این قسمت ارورهایی مانند 403 و 404 و ... را مشاهده می کنید . وارد آنها شوید و کد زیر را وارد کنید و ذخیره نمایید:


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اون 1 هم نشانگر اینه که تو یک ثانیه بعد ریدایرکت میشه به صفحه ای که وارد کردید! که میتونید تا 5 ثانیه تنظیمش کنید!

بفرمایید این هم یک نمونه کد صفحه 404 زیبا که در طراحیش از html , css ,jquery استفاده شده!

پیوست: Technical-alexasms.zip

آقای صادقی خیلی ممنون

ولی من سرور دارم که روش ویندوز سرور است و سایت را هم با نصب برنامه ومپ بالا آوردم چطور میتونم توی ومپ این ارور را تنظیم کنم؟؟؟

از بابات صفحه 404 زیبا تونم واقعا ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم!

والله سرور ویندوز کار نکردم نمیدونم چطوریه!

اما اگه مثل سی پنل باشه کافیه این فایل هارو توش آپلود کنید و بعدش در قطعه کد بالا یعنی


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

به جای آدرس ذکر شده آدرس فایل 404.html رو وارد کنید! حالا اگر در پوشه مجزایی هم قرار دادید کافیه آدرس ریدایرکتش رو تغییر بدین!

فقط یک نکته من وقتی این کارو کردم صفحه مرتبا رفرش میشد برای حل مشکلش فایل 404 که فرمتش html هستش رو به htm تغییر بدین!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید