mahdi.

ساخت صفحه 404

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت تمامی دوستان

من یه صفحه 404.php درست کردم و تو پوشه قالبم قرار دادم ولی زمانی که مطلبی نباشه کاربر به جای اینکه هدایت بشه به صفحه 404 من هدایت میشه به 404 پیشفرض خود wp

من چیکار کنم تا اگر در سایت چیزی نبود کاربران هدایت بشین به این صفحه 404 که من ساختم ؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 پیشفرض وردپرس چطوره ؟

لینک بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان 404 پیشفرض وردپرس چطوره ؟

لینک بدید

متاسفانه از دادن لینک معضورم چون رو لوکال نصبه ( کلا نمیخوام 404 داشته باشم)

یکم که تحقیق کردم دیدم 404 اصلا به درد سایت نمیخوره اگه امکانش هست طریقه ریدایرکت کردن رو بهم بگید

من چجوری کاری کنم اگه مطلبی نبود ریدایرکت بشه رو صفحه دلخواهم ؟؟

اگر نمونه کد بذارید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید این که یدفعه ریدایرکت بشه اصلا درست نیست

شما باید اول به بازدید کننده بگید که همچین موضوعی وجود نداره

بهترین کار اینه که برای صفحه 404 مثلا 10 ثانیه تایم بزارید بعد ریدایرکت بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معمولا صفحه 404 یک لینک شکسته تو گوگل محسوب میشه و برای رنک سایت امتاز منفی محسوب میشه

اگه بشه با جی کوئری یه اسلاید کوچیک بیاد وسط صفحه و بگه چنین مطلبی وجود نداره و بعد ریدایرکت بشه فوق العاده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه 404 نمره منفی حساب نمیشه

بخشی از سایت هست

اگر هم بخواین ریدایرکت کنید:

window.location.href = "http://x.com//";

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر بخوام صفحه ای که خودم درست کردم برای 404 را نمایش بده باید چه کار کنم؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگر بخوام صفحه ای که خودم درست کردم برای 404 را نمایش بده باید چه کار کنم؟؟؟؟

وارد هاست بشید و در بخش Advanced روی Error Page کلیک کنید . در این قسمت ارورهایی مانند 403 و 404 و ... را مشاهده می کنید . وارد آنها شوید و کد زیر را وارد کنید و ذخیره نمایید:


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اون 1 هم نشانگر اینه که تو یک ثانیه بعد ریدایرکت میشه به صفحه ای که وارد کردید! که میتونید تا 5 ثانیه تنظیمش کنید!

بفرمایید این هم یک نمونه کد صفحه 404 زیبا که در طراحیش از html , css ,jquery استفاده شده!

پیوست: Technical-alexasms.zip

ویرایش شده در توسط عباس صادقی
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وارد هاست بشید و در بخش Advanced روی Error Page کلیک کنید . در این قسمت ارورهایی مانند 403 و 404 و ... را مشاهده می کنید . وارد آنها شوید و کد زیر را وارد کنید و ذخیره نمایید:


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

و اون 1 هم نشانگر اینه که تو یک ثانیه بعد ریدایرکت میشه به صفحه ای که وارد کردید! که میتونید تا 5 ثانیه تنظیمش کنید!

بفرمایید این هم یک نمونه کد صفحه 404 زیبا که در طراحیش از html , css ,jquery استفاده شده!

پیوست: Technical-alexasms.zip

آقای صادقی خیلی ممنون

ولی من سرور دارم که روش ویندوز سرور است و سایت را هم با نصب برنامه ومپ بالا آوردم چطور میتونم توی ومپ این ارور را تنظیم کنم؟؟؟

از بابات صفحه 404 زیبا تونم واقعا ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم!

والله سرور ویندوز کار نکردم نمیدونم چطوریه!

اما اگه مثل سی پنل باشه کافیه این فایل هارو توش آپلود کنید و بعدش در قطعه کد بالا یعنی


<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="1;http://site.com">

به جای آدرس ذکر شده آدرس فایل 404.html رو وارد کنید! حالا اگر در پوشه مجزایی هم قرار دادید کافیه آدرس ریدایرکتش رو تغییر بدین!

فقط یک نکته من وقتی این کارو کردم صفحه مرتبا رفرش میشد برای حل مشکلش فایل 404 که فرمتش html هستش رو به htm تغییر بدین!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir