• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
aminq10

درخواست افزونه مدیریت دانلود

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به سایت زیر برید ...

http://www.lfilm25.in/

به ادامه مطلب یه مطلباش برید روی دانلود یه فیلم ها کلیک کنید

وقتی کلیک میکنید به یه صفحه میره که خودش ساخته بعد روی لینک دانلود کلیک میکنید برای دانلود ...

حالا من میخوام یه همیچین چیزی بسازم چجوری ؟ البته با یه تفاوت که تا میریم توی اون صفحه آخری خودش شروع به دانلود کنه نیاز نباشه که روی لینک کلیک کنیم ...

میشه راهنمایی کنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راهی که میشه انجامش داد:

شما یک فرم باید بسازید و لینک دانلود هاتون رو بریزید توی اون فرم.

بعد که طرف روی لینک دانلود کلیک کرد باید فرم رو submit کنید و به صفحه بعد.

در صفحه آخر لینک دانلود اصلی رو از فرم قبلی میگیرید و بعد هم با یک کانتر جاوااسکریپت بعداز چند ثانیه لینک رو فراخوانی میکنید و شروع به دانلود میشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه افزونه ساختم البته اینی که میگی نیست ولی خب شاید به کارت بیاد download-mirror-counter

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضی خیلی کلی بود من الان در حالت هنگم :mellow:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که گفتم نیاز به کدنویسی php و html داره.

با کد مثال و این چیزها هم کارتون راه نمیوفته ;) چون باید یک پروسه رو طی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب Html را که بلدم ...

یه php اونم یکم بلدم ...

راه نداره ؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب یک راه ساده (اما نه خیلی اصولی) شما باید هر کدوم از لینک ها رو توی یک فرم قرار بدید مثلا:

<form method="post" action="آدرس صفحه دانلود">
<input type="hidden" name="link_1" value="ادرس لینک دانلود اصلی">
</form>

بعد در صفحه دانلود:

<?php
$dl_link = $_POST['link_1'];
header('Location: 'http://'.$dl_link.');
exit;
?>

البته مثال خیلی کلی هست و باید گسترشش بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری