• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
erza

ساده کردن کد های css

9 پست در این موضوع قرار دارد

دوستان بنده در این باره اصلا اطلاعات ندارم اگه میشه کمک کنید این کد ها رو ساده کنم


.box {
width:180px;
height:333px;
border:1px solid #ccc;
margin:0px;
float:right;
}
.tit {
width:180px;
height:30px;
border:1px solid #ccc;
margin:0px;
float:right;
}
.imp {
width:180px;
height:273px;
border:1px solid #ccc;
margin:0px;
float:right;
}
.txn {
width:180px;
height:25px;
border:1px solid #ccc;
margin:0px;
float:right;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز منظورتون از ساده کردن چیه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه اشتباه نکنم منظورشون خلاصه کردنه فکر کنم! :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظورتون از ساده کردن، مینف کردنه؟

.box{width:180px;height:333px;border:1px solid #ccc;margin:0;float:right}.tit{width:180px;height:30px;border:1px solid #ccc;margin:0;float:right}.imp{width:180px;height:273px;border:1px solid #ccc;margin:0;float:right}.txn{width:180px;height:25px;border:1px solid #ccc;margin:0;float:right}

منظورتون اینه؟

ویرایش شده در توسط مرتضی نظری
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه نه ممنونم ازتون منظورم این بود که اگر توجه کنید هر 4 تای اینا باکس درست میکنن یکی بزرگ که همون باکس هست و بقیه رو درونش فراخوانی میکنم که یه چیزی مثل سینگل پوست میشه یعنی تو باکس tit عنوان رو میزنم تو بخش imp عکس پست و در txn لینک پست حالا میخوام اگه راه حلی چیزی که بتونم باهاش از نوشتم 4 تا کلاس تو در تو صرفه جویی کنم میگردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب در این جور مواقع شما باید همرو در یک کلاس قرار بدید

مثلن اگر 4 تا کلاس دارید که width و border اون ها یکی هست به این صورت بنویسید :


.box,.box2,.box3,.box4 {
width:180px;
border:1px solid #ccc;
font:normal 11px tahoma;
}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خب در این جور مواقع شما باید همرو در یک کلاس قرار بدید

مثلن اگر 4 تا کلاس دارید که width و border اون ها یکی هست به این صورت بنویسید :


.box,.box2,.box3,.box4 {
width:180px;
border:1px solid #ccc;
font:normal 11px tahoma;
}

خوب این دقیقا چیزیه که میخوام ولی وقتی میخوام فراخوانی کنم چطور میتونم height رو مقدار دهی کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

height: 100px;

مثل نمونه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به عبارت دیگه


.box,.tit,.imp,.txn {
width:180px;
border:1px solid #ccc;
font:normal 11px tahoma;
}
.box {
height:333px;
}
.tit {
height:30px;
}
.imp {
height:273px;
}
.txn {
height:25px;
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری