• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
reazah

راست چین کرد عناصر فرم تماس با ما

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقتتون بخیر وشادی

چطور می تونم عناصر فرم مثل این سایت با سی اس اس راست چین کنم با فلوآت که نتونستم با inpest element هم کدهاش و دیدم و هرچی امتحان کردم نشد

http://livedemo00.template-help.com/wt_45486/index-4.html

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با firebug چک کن حتما به نتیجه می رسی. مثلا برای تکست باکس ها input هست. ناحیه متن textarea. نوشته ها label هست. به راحتی می تونی استایل بدی. اگه مشکلی بود آنلاینش کن چک کنیم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

<div id="form">

<div class="moduletable">
<h3>

فرم تماس

</h3>
<script type="text/javascript">


window.addEvent('domready',function(){
var sp_sc118 = new sp_sc('sp_qc_submit', {
name: document.id('name'),
modId: 118,
email: document.id('email'),
subject: document.id('subject'),
message: document.id('message'),
status: document.id("sp_qc_status"),
name_text: "نام و نام خانوادگي ...",
email_text: "آدرس ايميل ...",
msg_text: "متن پيام ...",
err_msg: "تمام گزينه هاي مشخص شده لازم و ضروري هستند.",
email_warn: "لطفاً آدرس ايميل معتبري وارد کنيد.",
wait_text: "لطفاً صبر کنيد",
failed_text: "ايميل ارسال نشد !",
ajax_url: "http://localhost/-/modules/mod_sp_quickcontact/helper.php"
});
});

</script>
<div id="sp_quickcontact118" class="sp_quickcontact">
<div id="sp_qc_status"></div>
<div class="sp_qc_clr"></div>
<input id="name" type="text" value="نام و نام خانوادگي ..." onblur="if (this.value=='') this.value='نام و نام خانوادگي ...';" onfocus="if (this.value=='نام و نام خانوادگي ...') this.value='';" name="name" style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(242, 242, 242);"></input>
<div class="sp_qc_clr"></div>
<input id="email" type="text" value="آدرس ايميل ..." onblur="if (this.value=='') this.value='آدرس ايميل ...';" onfocus="if (this.value=='آدرس ايميل ...') this.value='';" name="email"></input>
<div class="sp_qc_clr"></div>
<input id="subject" type="text" value="موضوع پيام ..." onblur="if (this.value=='') this.value='موضوع پيام ...';" onfocus="if (this.value=='موضوع پيام ...') this.value='';" name="subject"></input>
<div class="sp_qc_clr"></div>
<textarea id="message" rows="" cols="" onblur="if (this.value=='') this.value='متن پيام ...';" onfocus="if (this.value=='متن پيام ...') this.value='';" name="message">

متن پيام ...

</textarea>
<div class="sp_qc_clr"></div>
<input id="sp_qc_submit" class="button" type="submit" value="ارسال"></input>


#form input, textarea {
background: none repeat scroll 0% 0% rgb(242, 242, 242);
float: right;
}

#form
{
margin: 40px 0 75px 0;
background: red;

}
#form input,textarea
{
background:#F2F2F2;
float: right;

}
#name,#email,#subject
{
height: 42px;
}

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


#form input, textarea{background: none repeat scroll 0% 0% rgb(242, 242, 242);}
#form{
float:right;
margin:20px auto;
background:red;
}
#form input,textarea{
background:#F2F2F2;
float: right;
}
#name,#email,#subject{height: 42px;}

float رو به آیدی form باید میدادی.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه درست نمیشه ایدی form که برای کل قسمت فرم تماس با ما است

مشکل من این سه تاست

#name,#email,#subject

{

background:#F2F2F2;

height:42px;

float: right;

}

که نمی تونم تو یک خط نمایش بدم

ویرایش شده در توسط reazah
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


#form input, textarea{background: none repeat scroll 0% 0% rgb(242, 242, 242);}
#form h3{
text-align:right;
}
#form{
width:600px;
height:auto;
float:right;
margin:20px auto;
background:red;
}
#form input{
background:#F2F2F2;
float: right;
text-align:right;
direction:rtl;
}
#form textarea{
width:500px;
height:300px;
float:right;
margin-top:10px;
text-align:right;
direction:rtl;
}
#name,#email,#subject{height: 42px;}

الان تو یه خط هستند :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون نشد

شما تست می کنید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون نشد

شما تست می کنید ؟

من تست کردم. درست بود همه چیز.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرجایی که دیدید کدتون اعمال نشد حتما تو صفحه یه جایی نغض شده با کد !important می تونید تاکید کنید رو کدتون مثل


text-align:right !important;

و این که لطفا بعد هر تغییر Ctrl +f5 بزنید شاید اعمال شده مرورگر از کش استفاده می کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هرجایی که دیدید کدتون اعمال نشد حتما تو صفحه یه جایی نغض شده با کد !important می تونید تاکید کنید رو کدتون مثل


text-align:right !important;

و این که لطفا بعد هر تغییر Ctrl +f5 بزنید شاید اعمال شده مرورگر از کش استفاده می کنه

آقا مهدی یه سوال

کد چجوری می تونه نغض بشه؟ توسط مرورگر نغض میشه یا یه کد دیگه؟ میشه یه کم در موردش برام توضیح بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مهدی یه سوال

کد چجوری می تونه نغض بشه؟ توسط مرورگر نغض میشه یا یه کد دیگه؟ میشه یه کم در موردش برام توضیح بدین.

کدهای css آبشاری هستند یعنی اولویت با کدی است که در موقع فراخوانی زیر کد قبلی جای بگیرد و دستور !important باعث می شود سند به اولویت ها نگاه نکند و بر اساس خاصیت !important شده چیده شود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نمونه خیلی ساده که میتونم مثال بزنم این که شما از این کد استفاده کنید که میشه گفت استاندار هم نیست ولی برای مثال خوبه


margin-right:15px;
margin:auto;

تو خروجی کد margin-right مقدار auto میگیره و شما یا باید بیاریدش بعد margin:auto یا یه !important بزارید ولی مثالم خیلی ساده هست

معمولا در اینپوت ها این مشکل هست که از سلکتور input[type=text] استفاده میشه و یه سری مقدار داده میشه بعدا شما میاید و با یه سلکتور یک input[type=text] را صدا می زنید ولی کد های اینپوت اول اولویت داره تا کد هایی که شما گذاشتید برای همین از !important استفاده می کنیم

امیدوارم متوجه شده باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری