• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
هادی خانزاده

مشکل جدی در استفاده از افزونه ها

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام و خسته نباشید

من چندتا پلاگین نصب کردم در مورد نظر سنجی و گالری تصاویر ولی وقتی کد PHP رو تو قالب میذارم یا از ابزارکشون استفاده میکنم اسلایدها رو میاره ولی فایل های CSS و JS افزونه رو نمیشناسه و ب صورت HTML معمولی نشون میده .

از خیلی از سایت ها پرسیدم حتی پشتیبان وردپرس فارسی اما دریغ از یک جواب!!!!!!!!!!!! :(

امیدوارم لااقل اینجا ب جوابم برسم .

با تشکر فراوان از همه شما عزیزان . :wub:

ویرایش شده در توسط mahforum
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نام دقیق افزونه های نظر سنجی و گالری از مخزن وردپرس؟

و همینطور اگر امکان داره لینک آنلاین رو بدید و یا خودتون بررسی کنید ببینید که آیا js های این افزونه ها با سایر js ها کانفلیکت داره یا نه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ممنون که جواب دادید

آدرس سایت

از افزونه yop-pool واسه نظر سنجی استفاده کردم . گالری تصاویر رو همتو ی سایت دیگه استفاده کردم که به موقعش عد این که نظر سنجی حل شه میگم!!!

با تشکر فراوان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه wp-polls را اگر نیاز ندارید غیر فعال کنید و به فایل footer.php قالبتون اضافه کنید


<?php wp_footer(); ?>

و تست بگیرید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا تشکر ولی حل نشد . ب نظرم باید ی جوری فایل هاش رو تو قالب فراخوانی کنم تا CSS و JS و PHP ها رو بشناسوونیم .

من این کد رو دیدم :


<script type='text/javascript'>
/* <![CDATA[ */
var pollsL10n = {
ajax_url: "<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php",
text_wait: "Your last request is still being processed. Please wait a while ...",
text_valid: "Please choose a valid poll answer.",
text_multiple: "Maximum number of choices allowed: ",
show_loading: "0",
show_fading: "1"
};
/* ]]> */
</script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo('url'); ?>/wp-content/plugins/wp-polls/polls-js.js?ver=2.50'></script>[/left]


[left]

البته اینا ماله افزونه Wp-pools هستند که نوشته بود اگه دکمه Vote کار نکرد این کدها رو تو هدر بذارید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب این چه ربطی به افزونه شما داره

من هم بخاطر اینکه کدهای wp-polls را دیدم گفتم افزونه wp-polls را اگر نیاز ندارید غیر فعال کنید

کد تایپیک قبلی به footer.php و کد


<?php wp_head() ?>

را هم به header.php اضافه کنید

کدهای wp-polls را هم حذف کنید مشکگلتون برطرف خواهد شد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا حله مرسی . فقط ی مشکلی که هست اینه که وقتی رو دکمه Vote کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیشه . ینی نظر ثبت نمیشه ی بار تست کنید خودتون .

ویرایش شده در توسط mahforum
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا حله مرسی . فقط ی مشکلی که هست اینه که وقتی رو دکمه Vote کلیک میکنم هیچ عملی انجام نمیشه . ینی نظر ثبت نمیشه ی بار تست کنید خودتون .

میخواستید یوزر برای ثبت جمع کنید؟ :)

کار میکنه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواستید یوزر برای ثبت جمع کنید؟ :)

کار میکنه

:D:lol: آقا سوء تفاهم نشه این تاپیک رو خوندم ریشه مشکلم رو فهمیدم بعد درست کردم . بخدا کار نمیکرد در کل از کمک هاتون ممنونم . منتظر قالب های جدیدی که برای وردپرس طراحی میکنم و برای اولین بارهم از همین فروم منتشر میکنم باشید . قربونتون .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.