alikhani98

اضافه کردن effect به تب

13 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من میخوام به تبی که ساختم effect بدم ولی هرطور عمل کردم نتونستم(چون جی‌کوئری را تازه شروع کردم به یاد گیری:) )


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

این هم کد:


$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"Couldn't load this tab. We'll try to fix this as soon as possible. " +
"If this wouldn't be a demo." );
});
}
});
});

خودم این را نوشتم و به آخر کدهای بالا اضافه کردم ولی کار نکرد!


$( "#tabs" ).tabs({ show: { effect: "blind", duration: 800 } });

خوب من چطوری به تب هام effect بدم؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت جی‌کوئری

میخوام وقتی برروی تب کلیک میشه

اندازه تب به آرامی تغییر کنه(نسبت به محتوا بالا و پایین بره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fx رو باید اضافه کنید.مثلا:

http://www.eduteka.org/ajax/tabs3/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام مثل سومی بشه (Slide Effect)

چطوری باشد اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('#tabs').tabs({ fxSlide: true });

اضافه کردم ولی کار نکردش


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

یه چیز دیگه

من از تبی که استفاده میکنم

با ایجکس صفخات دیگری را درش لود میکنم اونوقت میشه کاری کرد تا وقتی داره محتوای تب لود میشه یک متن یا تصویر به کاربر نشان داد مثل تصوبر لودینگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی کدهاتون دیدم fx فعال شه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام میخواستم

رویدادهای beforeLoad و load را به این کد اضافه کنم:

$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
show: { effect: "fold", duration: 1500 },
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"خطا در فراخوانی صفحه " +
"لطفا دوباره تکرار کنید" );
});
}
});
});

خود دو تا رویداد را نوشتم ولی نمیدونم کجا اضافه کنم

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

چطوری به اولین کد اضافه کنم؟

ویرایش شده در توسط صادق
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

میشه برام درست کنید آخه بلد نیستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین همین دو به کد اضافه بشن؟

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر