• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
alikhani98

اضافه کردن effect به تب

13 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من میخوام به تبی که ساختم effect بدم ولی هرطور عمل کردم نتونستم(چون جی‌کوئری را تازه شروع کردم به یاد گیری:) )


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

این هم کد:


$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"Couldn't load this tab. We'll try to fix this as soon as possible. " +
"If this wouldn't be a demo." );
});
}
});
});

خودم این را نوشتم و به آخر کدهای بالا اضافه کردم ولی کار نکرد!


$( "#tabs" ).tabs({ show: { effect: "blind", duration: 800 } });

خوب من چطوری به تب هام effect بدم؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت جی‌کوئری

میخوام وقتی برروی تب کلیک میشه

اندازه تب به آرامی تغییر کنه(نسبت به محتوا بالا و پایین بره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fx رو باید اضافه کنید.مثلا:

http://www.eduteka.org/ajax/tabs3/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام مثل سومی بشه (Slide Effect)

چطوری باشد اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('#tabs').tabs({ fxSlide: true });

اضافه کردم ولی کار نکردش


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

یه چیز دیگه

من از تبی که استفاده میکنم

با ایجکس صفخات دیگری را درش لود میکنم اونوقت میشه کاری کرد تا وقتی داره محتوای تب لود میشه یک متن یا تصویر به کاربر نشان داد مثل تصوبر لودینگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی کدهاتون دیدم fx فعال شه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام میخواستم

رویدادهای beforeLoad و load را به این کد اضافه کنم:

$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
show: { effect: "fold", duration: 1500 },
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"خطا در فراخوانی صفحه " +
"لطفا دوباره تکرار کنید" );
});
}
});
});

خود دو تا رویداد را نوشتم ولی نمیدونم کجا اضافه کنم

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

چطوری به اولین کد اضافه کنم؟

ویرایش شده در توسط صادق
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

میشه برام درست کنید آخه بلد نیستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین همین دو به کد اضافه بشن؟

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم