alikhani98

اضافه کردن effect به تب

13 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من میخوام به تبی که ساختم effect بدم ولی هرطور عمل کردم نتونستم(چون جی‌کوئری را تازه شروع کردم به یاد گیری:) )


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

این هم کد:


$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"Couldn't load this tab. We'll try to fix this as soon as possible. " +
"If this wouldn't be a demo." );
});
}
});
});

خودم این را نوشتم و به آخر کدهای بالا اضافه کردم ولی کار نکرد!


$( "#tabs" ).tabs({ show: { effect: "blind", duration: 800 } });

خوب من چطوری به تب هام effect بدم؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت جی‌کوئری

میخوام وقتی برروی تب کلیک میشه

اندازه تب به آرامی تغییر کنه(نسبت به محتوا بالا و پایین بره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fx رو باید اضافه کنید.مثلا:

http://www.eduteka.org/ajax/tabs3/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام مثل سومی بشه (Slide Effect)

چطوری باشد اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('#tabs').tabs({ fxSlide: true });

اضافه کردم ولی کار نکردش


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

یه چیز دیگه

من از تبی که استفاده میکنم

با ایجکس صفخات دیگری را درش لود میکنم اونوقت میشه کاری کرد تا وقتی داره محتوای تب لود میشه یک متن یا تصویر به کاربر نشان داد مثل تصوبر لودینگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی کدهاتون دیدم fx فعال شه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام میخواستم

رویدادهای beforeLoad و load را به این کد اضافه کنم:

$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
show: { effect: "fold", duration: 1500 },
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"خطا در فراخوانی صفحه " +
"لطفا دوباره تکرار کنید" );
});
}
});
});

خود دو تا رویداد را نوشتم ولی نمیدونم کجا اضافه کنم

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

چطوری به اولین کد اضافه کنم؟

ویرایش شده در توسط صادق
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

میشه برام درست کنید آخه بلد نیستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین همین دو به کد اضافه بشن؟

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد