• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
alikhani98

اضافه کردن effect به تب

13 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من میخوام به تبی که ساختم effect بدم ولی هرطور عمل کردم نتونستم(چون جی‌کوئری را تازه شروع کردم به یاد گیری:) )


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

این هم کد:


$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"Couldn't load this tab. We'll try to fix this as soon as possible. " +
"If this wouldn't be a demo." );
});
}
});
});

خودم این را نوشتم و به آخر کدهای بالا اضافه کردم ولی کار نکرد!


$( "#tabs" ).tabs({ show: { effect: "blind", duration: 800 } });

خوب من چطوری به تب هام effect بدم؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت جی‌کوئری

میخوام وقتی برروی تب کلیک میشه

اندازه تب به آرامی تغییر کنه(نسبت به محتوا بالا و پایین بره)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fx رو باید اضافه کنید.مثلا:

http://www.eduteka.org/ajax/tabs3/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام مثل سومی بشه (Slide Effect)

چطوری باشد اضافه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('#tabs').tabs({ fxSlide: true });

اضافه کردم ولی کار نکردش


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

یه چیز دیگه

من از تبی که استفاده میکنم

با ایجکس صفخات دیگری را درش لود میکنم اونوقت میشه کاری کرد تا وقتی داره محتوای تب لود میشه یک متن یا تصویر به کاربر نشان داد مثل تصوبر لودینگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی کدهاتون دیدم fx فعال شه نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

باسلام میخواستم

رویدادهای beforeLoad و load را به این کد اضافه کنم:

$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
show: { effect: "fold", duration: 1500 },
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"خطا در فراخوانی صفحه " +
"لطفا دوباره تکرار کنید" );
});
}
});
});

خود دو تا رویداد را نوشتم ولی نمیدونم کجا اضافه کنم

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

چطوری به اولین کد اضافه کنم؟

ویرایش شده در توسط صادق
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

میشه برام درست کنید آخه بلد نیستم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین همین دو به کد اضافه بشن؟

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.