alikhani98

اضافه کردن effect به تب

13 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام دوستان

من میخوام به تبی که ساختم effect بدم ولی هرطور عمل کردم نتونستم(چون جی‌کوئری را تازه شروع کردم به یاد گیری:) )


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

این هم کد:


$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"Couldn't load this tab. We'll try to fix this as soon as possible. " +
"If this wouldn't be a demo." );
});
}
});
});

خودم این را نوشتم و به آخر کدهای بالا اضافه کردم ولی کار نکرد!


$( "#tabs" ).tabs({ show: { effect: "blind", duration: 800 } });

خوب من چطوری به تب هام effect بدم؟

باتشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از سایت جی‌کوئری

میخوام وقتی برروی تب کلیک میشه

اندازه تب به آرامی تغییر کنه(نسبت به محتوا بالا و پایین بره)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افکت را از کجا آوردید ؟

می خواهید کدام بخش تب ها در چه موقعی چه افکتی داشته باشد به طور کامل شرح دهید

مثلا محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود و ...

محتوای تب در زمان کلیک بر روی تب فید بشود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fx رو باید اضافه کنید.مثلا:

http://www.eduteka.org/ajax/tabs3/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من میخوام مثل سومی بشه (Slide Effect)

چطوری باشد اضافه کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


$('#tabs').tabs({ fxSlide: true });

اضافه کردم ولی کار نکردش


http://4blogers.com/tools/ads/tab.html

یه چیز دیگه

من از تبی که استفاده میکنم

با ایجکس صفخات دیگری را درش لود میکنم اونوقت میشه کاری کرد تا وقتی داره محتوای تب لود میشه یک متن یا تصویر به کاربر نشان داد مثل تصوبر لودینگ

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان توی کدهاتون دیدم fx فعال شه نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باسلام میخواستم

رویدادهای beforeLoad و load را به این کد اضافه کنم:

$(function() {
$( "#tabs" ).tabs({
show: { effect: "fold", duration: 1500 },
beforeLoad: function( event, ui ) {
ui.jqXHR.error(function() {
ui.panel.html(
"خطا در فراخوانی صفحه " +
"لطفا دوباره تکرار کنید" );
});
}
});
});

خود دو تا رویداد را نوشتم ولی نمیدونم کجا اضافه کنم

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

چطوری به اولین کد اضافه کنم؟

ویرایش شده در توسط صادق

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو جدای همون کد، مثلا بعدش در onclick عوض کردن تب ها قرار بدید

میشه برام درست کنید آخه بلد نیستم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط میخواین همین دو به کد اضافه بشن؟

$( 'ui.panel' ).append('<p id='loading'>Loading...</p>');

$( 'ui.panel p#loading' ).remove();

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید