taranom

خطای 404 در ادامه مطلب

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . من سایتمو انتقال دادم . بعد از انتقال به هاست دیگه ادامه مطلب سایتم مشکل پیدا کرده و نات فوند می رنه . به عبارتی به این صورته :

Not Found

The requested URL /1392/06/28/آموزش-کوهپیمایی-2/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at ebook.ketabline.com Port 80 چطو می تونم درستش کنم ؟:( لطفا راهنماییم کنین :) مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

تنظیمات > پیوندهای یکتا

یک بار به پیش فرض تغییر بدید و ذخیره کنید. بعدش مجدد به دلخواه تغییر بدید و ذخیره کنید.

به احتمال قوی مشکل برطرف میشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستتون درد نکنه :) درست شد . خدا خیرت بده برادر من :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

از من هم این مشکل را داره ولی با کاری که گفتید درست نشد .

آدرس سایتم http://nedaj.ir/

همه مطالب ادامه اش ارور میده مثلا یکی از مطالبم که ارور میده : http://nedaj.ir/blog/1392/08/03/%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b8%d8%a7%d8%b1/

مشکل بعد از به روز رسانی به نسخه 3.7 فارسی اینطوری شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا مشکل منم دقیقا مثل جناب runy امروز بعد از ارتقاء وردپرس به وجود اومده.

از صبح که وردپرس رو ارتقاء دادم، دیگه ادامه مطلب رو نشون نمیده، یعنی کلا لینک خود مطلب رو به صورت 404 نشون میده و میگه صفحه مورد نظر شما پیدا نشد!

آدرس سایتم اینه: hdsms.ir

لطفا راهنمایی بفرمایید.

ویرایش شده در توسط ahmad ahmad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مشکل منم دقیقا مثل جناب runy امروز بعد از ارتقاء وردپرس به وجود اومده.

از صبح که وردپرس رو ارتقاء دادم، دیگه ادامه مطلب رو نشون نمیده، یعنی کلا لینک خود مطلب رو به صورت 404 نشون میده و میگه صفحه مورد نظر شما پیدا نشد!

آدرس سایتم اینه: hdsms.ir

لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز فعلا افزونه جلالی را از کار بنداز درست میشه

ولی چرا با این افزونه مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مشکل منم دقیقا مثل جناب runy امروز بعد از ارتقاء وردپرس به وجود اومده.

از صبح که وردپرس رو ارتقاء دادم، دیگه ادامه مطلب رو نشون نمیده، یعنی کلا لینک خود مطلب رو به صورت 404 نشون میده و میگه صفحه مورد نظر شما پیدا نشد!

آدرس سایتم اینه: hdsms.ir

لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام

از من هم این مشکل را داره ولی با کاری که گفتید درست نشد .

آدرس سایتم http://nedaj.ir/

همه مطالب ادامه اش ارور میده مثلا یکی از مطالبم که ارور میده : http://nedaj.ir/blog...2/08/03/انتظار/

مشکل بعد از به روز رسانی به نسخه 3.7 فارسی اینطوری شد

سلام . من سایتمو انتقال دادم . بعد از انتقال به هاست دیگه ادامه مطلب سایتم مشکل پیدا کرده و نات فوند می رنه . به عبارتی به این صورته :

Not Found

The requested URL /1392/06/28/آموزش-کوهپیمایی-2/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at ebook.ketabline.com Port 80 چطو می تونم درستش کنم ؟ :( لطفا راهنماییم کنین :) مرسی

دوستان عزیز ، همیشه قبل از اینکه بخواید هر تغییر اساسی ای توی سایتتون ایجاد کنید ، یه نسخه پشتیبان از سایتتون بگیرید ، بدلیل اینکه نسخه جدید وردپرس هنوز به نسخه فارسی بروز نشده ، نسخه

جدید انگلیسی وردپرس از پیوند های یکتا ایراد میگیره ، برای همین ممکنه که شما وقتی به لینکی با پیوند یکتا :


http://bavanat.ir/نوشته-نمونه/

مراجعه می کنید با ارور 404 مواجه بشید

بهترین کار اینه که آخرین نسخه پشتیبان سالم و بی عیب و نقص رو بازیابی کنید و تا اومدن نسخه فارسی 3.7 صبر نمایید.

دوستان عزیز هیچکسی به طور قطع نتونسته مشکلش رو با نسخه 3.7 حل کنه ، پس سعی کنید تا لحظه اومدن نسخه جدید صبر کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد دوستان بدون هيچ اطلاعي آپديت كردن اما چون افزونه جلالي با نسخه 3.7 سازگار نيست دچار اختلال ميشه

راه حل: اگر دقت كنيد با هر بروزرساني وردپرس افزونه جلالي هم بروزميشه پس صبر كنيد تا افزونه نسخه جديد بده و به نسخه جديد آپديت كنيد

نياز به برگردوندن به حالت قبل با بك آپ نيست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .