seyedmahdi110

درخواست چندین افزونه

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همه عزیزان

بهتر از اینجا پیدا نکردم سوال کنم

اول این سایت رو ببینید

http://persiandt.ir

برای سایتم یه چند چیز نیاز دارم

1) یه چیزی میخام بالای قسمتی که دموی آموزش بعدی هست که درصد پیشرفت رو فقط نشون بده یعنی یه کادر باشه که بهش درصد بدی و اون هم قرار بده همین خیلی ساده

اگرم پیشرفته هست که بشه لینک فیلم داخلش گذاشت مثل اینی که هست و ... که خیلی عالی میشه

2) میخام بدونم آیا میشه با Advanced Custom Fields یه چیز متفاوتی رو درست کرد که برای هر پست همون ثابت باشه و راحت بشه ادیتش کرد یا اینکه همش با کده و باید کدها رو ادیت کرد ؟

3) ویرایشگر خود وردپرس خیلی سادست و مثلا قسمتی رو برای عوض کردن فونت و ... نداره آیا کلا تو وردپرس اینطوریه یا اینکه هست و ما نداریم ( منظورم همین فونتهایی هست که توی ورد مثلا میریزیم )

4 ) با افزونه MaxButton مشکل دارم فارسی رو ساپورت نمیکنه وقتی کلمه ای فارسی مینویسم و ذخیره میکنم تمامش علامت سوال میشه

5 ) میخواستم راهی هست که به جای استفاده از منوی نوشتاری از یه آیکون یا عکسی استفاده کرد ؟ مثلا به جای آموزشی عکس آیکون مایا رو بزاریم

6 ) چطور به منوها افکت بدم یعنی مثلا رنگ قرمز به تمام سرفصل منو ها حرکت کنه مثل wordpress 98 اگر روی منوهاش برید میبینید چی میگم

ممنون از همتون.

ویرایش شده در توسط seyedmahdi110

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

اول از همه اینکه عکسی که توی هدر هست خیلی سنگینه (700kb) به نظر من اول از همه این عکس را edit کن.

جواب سوالها را میسپارم به دوستان ولی در مورد سوا ل 3.

3- ببینید به این راحتی نیست که شما هر فونتی دوست دارید انتخاب کنید، باید فونت را با css در خود سایت قرار بدید تا هنگام باز شدن سایتتون در رایانه بازدیدکننده لود بشه. و اینکه همین فونت های tahoma, yekanو .. که اکثرا قالب ها فارسی دارند مناسبه.

موفق و پایدار.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

5- از افزونه Category & Page Icons Pro استفاده کن :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین ؟

با افزونه MaxButton مشکل دارم فارسی رو ساپورت نمیکنه وقتی کلمه ای فارسی مینویسم و ذخیره میکنم تمامش علامت سوال میشه

اینم بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. از طریق پیشخوان ابزارکها یک جعبه متنی را به ستون کناری مورد نظرتون بکشید و کدهای


<progress id='progress1' class='progress' value='50' max='100'></progress>
<h3 id="progress2"></h3>
<script type="text/javascript">
<!--
function progress()
{
var myProgress = document.getElementById("progress1").value;
document.getElementById('progress2').innerHTML = myProgress +"%";
}
progress()
//-->
</script>

را در آن بگذارید

درصد پیشرفت را با تغییر عدد50 در


value='50'

تغییر دهید

2. بله می شه

3.http://mandegarweb.com/wordpress/wordpress-tools/%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86/

4. افزونه باید برای utf-8 بررسی بشه که نیاز به دانش کد نویسی داره

5. بله هست ولی اول باید با css , html آشنا بشید

6. از بالای صفحه فهرستا ها بر روی تنظیبمات بزنید و گزینه مربوط به کلاس را تیکدار کنید و به منوها کلاس بدید و در فایل style.css به کلاس ها استایل

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4. افزونه باید برای utf-8 بررسی بشه که نیاز به دانش کد نویسی داره

خوب الان یعنی چیکارش کنم نمیشه ؟

5. بله هست ولی اول باید با css , html آشنا بشید

والا یه جا یه آموزش دیدم که میگفت توی قسمت منوها تیک CSS رو فعال کن بعد داخل کدها یه ادیتی بکن و ... آدرس ایکون رو بده اوکی میشه همینه ؟

6. از بالای صفحه فهرستا ها بر روی تنظیبمات بزنید و گزینه مربوط به کلاس را تیکدار کنید و به منوها کلاس بدید و در فایل style.css به کلاس ها استایل

این قسمت آخرش رو میشه بیشتر توضیح بدید یعنی کدی چیزی اگه میخاد بدید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خوب الان یعنی چیکارش کنم نمیشه ؟

بهتره ازش منصرف بشید معمخولا این مشکلات اذیت کننده است فقط فایل با پسوند css اگر در پوشه افزونه داشتید بگ

بگردید دنبال


@font-face {
کدهای فونت
}

پاکش کنید ببینید درست می شه یا خیر

5 و 6

post-336-0-38964000-1381239153_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید