• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
seyedmahdi110

درخواست چندین افزونه

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام به همه عزیزان

بهتر از اینجا پیدا نکردم سوال کنم

اول این سایت رو ببینید

http://persiandt.ir

برای سایتم یه چند چیز نیاز دارم

1) یه چیزی میخام بالای قسمتی که دموی آموزش بعدی هست که درصد پیشرفت رو فقط نشون بده یعنی یه کادر باشه که بهش درصد بدی و اون هم قرار بده همین خیلی ساده

اگرم پیشرفته هست که بشه لینک فیلم داخلش گذاشت مثل اینی که هست و ... که خیلی عالی میشه

2) میخام بدونم آیا میشه با Advanced Custom Fields یه چیز متفاوتی رو درست کرد که برای هر پست همون ثابت باشه و راحت بشه ادیتش کرد یا اینکه همش با کده و باید کدها رو ادیت کرد ؟

3) ویرایشگر خود وردپرس خیلی سادست و مثلا قسمتی رو برای عوض کردن فونت و ... نداره آیا کلا تو وردپرس اینطوریه یا اینکه هست و ما نداریم ( منظورم همین فونتهایی هست که توی ورد مثلا میریزیم )

4 ) با افزونه MaxButton مشکل دارم فارسی رو ساپورت نمیکنه وقتی کلمه ای فارسی مینویسم و ذخیره میکنم تمامش علامت سوال میشه

5 ) میخواستم راهی هست که به جای استفاده از منوی نوشتاری از یه آیکون یا عکسی استفاده کرد ؟ مثلا به جای آموزشی عکس آیکون مایا رو بزاریم

6 ) چطور به منوها افکت بدم یعنی مثلا رنگ قرمز به تمام سرفصل منو ها حرکت کنه مثل wordpress 98 اگر روی منوهاش برید میبینید چی میگم

ممنون از همتون.

ویرایش شده در توسط seyedmahdi110
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

اول از همه اینکه عکسی که توی هدر هست خیلی سنگینه (700kb) به نظر من اول از همه این عکس را edit کن.

جواب سوالها را میسپارم به دوستان ولی در مورد سوا ل 3.

3- ببینید به این راحتی نیست که شما هر فونتی دوست دارید انتخاب کنید، باید فونت را با css در خود سایت قرار بدید تا هنگام باز شدن سایتتون در رایانه بازدیدکننده لود بشه. و اینکه همین فونت های tahoma, yekanو .. که اکثرا قالب ها فارسی دارند مناسبه.

موفق و پایدار.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

5- از افزونه Category & Page Icons Pro استفاده کن :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین ؟

با افزونه MaxButton مشکل دارم فارسی رو ساپورت نمیکنه وقتی کلمه ای فارسی مینویسم و ذخیره میکنم تمامش علامت سوال میشه

اینم بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. از طریق پیشخوان ابزارکها یک جعبه متنی را به ستون کناری مورد نظرتون بکشید و کدهای


<progress id='progress1' class='progress' value='50' max='100'></progress>
<h3 id="progress2"></h3>
<script type="text/javascript">
<!--
function progress()
{
var myProgress = document.getElementById("progress1").value;
document.getElementById('progress2').innerHTML = myProgress +"%";
}
progress()
//-->
</script>

را در آن بگذارید

درصد پیشرفت را با تغییر عدد50 در


value='50'

تغییر دهید

2. بله می شه

3.http://mandegarweb.com/wordpress/wordpress-tools/%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86/

4. افزونه باید برای utf-8 بررسی بشه که نیاز به دانش کد نویسی داره

5. بله هست ولی اول باید با css , html آشنا بشید

6. از بالای صفحه فهرستا ها بر روی تنظیبمات بزنید و گزینه مربوط به کلاس را تیکدار کنید و به منوها کلاس بدید و در فایل style.css به کلاس ها استایل

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
4. افزونه باید برای utf-8 بررسی بشه که نیاز به دانش کد نویسی داره

خوب الان یعنی چیکارش کنم نمیشه ؟

5. بله هست ولی اول باید با css , html آشنا بشید

والا یه جا یه آموزش دیدم که میگفت توی قسمت منوها تیک CSS رو فعال کن بعد داخل کدها یه ادیتی بکن و ... آدرس ایکون رو بده اوکی میشه همینه ؟

6. از بالای صفحه فهرستا ها بر روی تنظیبمات بزنید و گزینه مربوط به کلاس را تیکدار کنید و به منوها کلاس بدید و در فایل style.css به کلاس ها استایل

این قسمت آخرش رو میشه بیشتر توضیح بدید یعنی کدی چیزی اگه میخاد بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
خوب الان یعنی چیکارش کنم نمیشه ؟

بهتره ازش منصرف بشید معمخولا این مشکلات اذیت کننده است فقط فایل با پسوند css اگر در پوشه افزونه داشتید بگ

بگردید دنبال


@font-face {
کدهای فونت
}

پاکش کنید ببینید درست می شه یا خیر

5 و 6

post-336-0-38964000-1381239153_thumb.jpg

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.