• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
nima-kian

تصویر پست بجای تصویر شاخص

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان یه قالب گرفتم که تو صفحه اولش برای نمایش عکس مطلب باید تصویر شاخص رو اضافه کرده باشم

اما می خوام همون تصویر پست رو تو صفحه اول هم نمایش بده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

بله می خوام بجای اینکه تصویر شاخص براش قرار بدم

خودش تصویر پست رو تو صفحه اول نمایش بده

ویرایش شده در توسط nima-kian

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

نشد کل قالب بهم ریخت...

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

اشکان جان مرسی از راهنماییت

این کد index قالب هست

 <?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpre...plate_Hierarchy
*
* @package aThemes
*/

get_header(); ?>

<div id="primary" class="content-area">
<div id="content" class="site-content" role="main">

<?php if ( have_posts() ) : ?>

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php
/* Include the Post-Format-specific template for the content.
* If you want to overload this in a child theme then include a file
* called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
*/

get_template_part( 'content', get_post_format() );
?>


<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>


<?php else : ?>

<?php get_template_part( 'no-results', 'index' ); ?>

<?php endif; ?>

<!-- #content --></div>
<!-- #primary --></div>

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

کدی که شما گفتی رو دقیقا کجا باید بزارم؟

هر جا کپی میکنم یه ایراد داره :(

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

مرسی از این که وقت گذاشتی مشکلم حل شد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضمن سعي كن كد زير جاس بزاري تا سئو بهينه داشته باشي با 1 تير 2 نشون بزني


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" />

ویرایش شده در توسط Black_sky

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید