• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
nima-kian

تصویر پست بجای تصویر شاخص

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان یه قالب گرفتم که تو صفحه اولش برای نمایش عکس مطلب باید تصویر شاخص رو اضافه کرده باشم

اما می خوام همون تصویر پست رو تو صفحه اول هم نمایش بده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

بله می خوام بجای اینکه تصویر شاخص براش قرار بدم

خودش تصویر پست رو تو صفحه اول نمایش بده

ویرایش شده در توسط nima-kian
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

نشد کل قالب بهم ریخت...

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

اشکان جان مرسی از راهنماییت

این کد index قالب هست

 <?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpre...plate_Hierarchy
*
* @package aThemes
*/

get_header(); ?>

<div id="primary" class="content-area">
<div id="content" class="site-content" role="main">

<?php if ( have_posts() ) : ?>

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php
/* Include the Post-Format-specific template for the content.
* If you want to overload this in a child theme then include a file
* called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
*/

get_template_part( 'content', get_post_format() );
?>


<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>


<?php else : ?>

<?php get_template_part( 'no-results', 'index' ); ?>

<?php endif; ?>

<!-- #content --></div>
<!-- #primary --></div>

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

کدی که شما گفتی رو دقیقا کجا باید بزارم؟

هر جا کپی میکنم یه ایراد داره :(

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

مرسی از این که وقت گذاشتی مشکلم حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن سعي كن كد زير جاس بزاري تا سئو بهينه داشته باشي با 1 تير 2 نشون بزني


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" />

ویرایش شده در توسط Black_sky
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.