nima-kian

تصویر پست بجای تصویر شاخص

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان یه قالب گرفتم که تو صفحه اولش برای نمایش عکس مطلب باید تصویر شاخص رو اضافه کرده باشم

اما می خوام همون تصویر پست رو تو صفحه اول هم نمایش بده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

بله می خوام بجای اینکه تصویر شاخص براش قرار بدم

خودش تصویر پست رو تو صفحه اول نمایش بده

ویرایش شده در توسط nima-kian
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

نشد کل قالب بهم ریخت...

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

اشکان جان مرسی از راهنماییت

این کد index قالب هست

 <?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpre...plate_Hierarchy
*
* @package aThemes
*/

get_header(); ?>

<div id="primary" class="content-area">
<div id="content" class="site-content" role="main">

<?php if ( have_posts() ) : ?>

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php
/* Include the Post-Format-specific template for the content.
* If you want to overload this in a child theme then include a file
* called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
*/

get_template_part( 'content', get_post_format() );
?>


<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>


<?php else : ?>

<?php get_template_part( 'no-results', 'index' ); ?>

<?php endif; ?>

<!-- #content --></div>
<!-- #primary --></div>

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

کدی که شما گفتی رو دقیقا کجا باید بزارم؟

هر جا کپی میکنم یه ایراد داره :(

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

مرسی از این که وقت گذاشتی مشکلم حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن سعي كن كد زير جاس بزاري تا سئو بهينه داشته باشي با 1 تير 2 نشون بزني


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" />

ویرایش شده در توسط Black_sky
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟