nima-kian

تصویر پست بجای تصویر شاخص

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان یه قالب گرفتم که تو صفحه اولش برای نمایش عکس مطلب باید تصویر شاخص رو اضافه کرده باشم

اما می خوام همون تصویر پست رو تو صفحه اول هم نمایش بده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

بله می خوام بجای اینکه تصویر شاخص براش قرار بدم

خودش تصویر پست رو تو صفحه اول نمایش بده

ویرایش شده در توسط nima-kian
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

نشد کل قالب بهم ریخت...

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

اشکان جان مرسی از راهنماییت

این کد index قالب هست

 <?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpre...plate_Hierarchy
*
* @package aThemes
*/

get_header(); ?>

<div id="primary" class="content-area">
<div id="content" class="site-content" role="main">

<?php if ( have_posts() ) : ?>

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php
/* Include the Post-Format-specific template for the content.
* If you want to overload this in a child theme then include a file
* called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
*/

get_template_part( 'content', get_post_format() );
?>


<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>


<?php else : ?>

<?php get_template_part( 'no-results', 'index' ); ?>

<?php endif; ?>

<!-- #content --></div>
<!-- #primary --></div>

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

کدی که شما گفتی رو دقیقا کجا باید بزارم؟

هر جا کپی میکنم یه ایراد داره :(

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

مرسی از این که وقت گذاشتی مشکلم حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن سعي كن كد زير جاس بزاري تا سئو بهينه داشته باشي با 1 تير 2 نشون بزني


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" />

ویرایش شده در توسط Black_sky
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر