• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
nima-kian

تصویر پست بجای تصویر شاخص

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان یه قالب گرفتم که تو صفحه اولش برای نمایش عکس مطلب باید تصویر شاخص رو اضافه کرده باشم

اما می خوام همون تصویر پست رو تو صفحه اول هم نمایش بده

اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظور شما رو متوجه نشدم

شما در صفحه اول

تصویر شاخص نمايش داده نشه ؟

بله می خوام بجای اینکه تصویر شاخص براش قرار بدم

خودش تصویر پست رو تو صفحه اول نمایش بده

ویرایش شده در توسط nima-kian
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهترین راه اینه :

با اینکار اولین عکس در مطالب رو فراخوانی میکنید

در functions.php اضافه کنید :


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=['"]([^'"]+)['"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];

if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "/images/def.jpg";
}
return $first_img;
}

حالا کد زیر رو هم در حلقه مطالب خودتون قرار بدید :


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="" />

نشد کل قالب بهم ریخت...

فقط کافیه به جای کد های نمایش تصویر شاخص و خلاصه مطلب از کد زیر استفاده کنید.


<?php the_content(); ?>

و از تگ more برای گذاشتن قسمتی از پست در ادامه مطلب استفاده کنید.

یه راه دیگه هم هست اونم اینکه برید توی کد هاتون و سایز عکس رو روی full قرار بدین.

اشکان جان مرسی از راهنماییت

این کد index قالب هست

 <?php
/**
* The main template file.
*
* This is the most generic template file in a WordPress theme
* and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
* It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
* E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
* Learn more: http://codex.wordpre...plate_Hierarchy
*
* @package aThemes
*/

get_header(); ?>

<div id="primary" class="content-area">
<div id="content" class="site-content" role="main">

<?php if ( have_posts() ) : ?>

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php
/* Include the Post-Format-specific template for the content.
* If you want to overload this in a child theme then include a file
* called content-___.php (where ___ is the Post Format name) and that will be used instead.
*/

get_template_part( 'content', get_post_format() );
?>


<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>


<?php else : ?>

<?php get_template_part( 'no-results', 'index' ); ?>

<?php endif; ?>

<!-- #content --></div>
<!-- #primary --></div>

<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

کدی که شما گفتی رو دقیقا کجا باید بزارم؟

هر جا کپی میکنم یه ایراد داره :(

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به این خط

get_template_part( 'content', get_post_format() );

باید template به نام content وجود داشته باشه اونو پیدا کنید(توی فایل های پوسته هستش) و کد هاش رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم.

مرسی از این که وقت گذاشتی مشکلم حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن سعي كن كد زير جاس بزاري تا سئو بهينه داشته باشي با 1 تير 2 نشون بزني


<img src="<?php echo catch_that_image(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" />

ویرایش شده در توسط Black_sky
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم