Hassan Hesampour

افزایش سرعت بارگزاری صفحات و کاهش تعداد درخواست ها در سایت metrix

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ، وقت بخیر

مدتی هست که دنبال افزایش سرعت لود صفحات و همچنین کاهش تعداد درخواست ها ، در سایت metrix هستم

تمام مطالب انجمن که در مورد این موضوع بود رو مطالعه کردم ، اما هنوزم به نتیجه قابل توجهی نرسیدم !


http://gtmetrix.com/reports/bavanat.ir/s9LG52pA

هم عکس ها رو بهینه کردم ، هم مطالب ، خلاصه هر چیزی که دوستان لطف فرموده بودند رو انجام دادم اما نتیجه نداد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته نباید منتظر معجزه باشید! :)

خیلی چیزای دیگه هم هستند که مانع کاهش سرعت میتونن باشن.

و قرار نیست که همه وب ها درجه سرعتشون A باشه که! ;)

خود هاست - تعداد کوئری ها (که زیادیش cpu رو خیلی مشغول میکنه) و... .

البته تمیزی کدها ی قالب هم از نظر من خیلی اهمیت داره!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخگوییتون ، منتظر معجزه نیستم ، اما حداقل باید رتبمون به B یا A نزدیک میشد ؟

اونموقع تعداد درخواست ها 147 تا بود ، اما الان شده 154 تا !

پشتبانی هاست هم میگه از نظر ما مشکلی ندارید و همه چیز اوکی هست و باید به نتایج مطلوبی برسید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اکثر مواقع بیشترین درخواست ها مربوط به تصاویر بکار رفته در قالبه!

اگر با ویژگی background-position آشنا باشید میتونید مثلا بجای 10 تا آیکون که برای هر کدوم درخواست سند میشه از یه عکس استفاده کنید.

که هم جدول رنگها کاهش پیدا میکنه هم حجم تصاویر!

البته فعال کردن catch و gzip هم خالی از لطف نیس! :)

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به موردهای که اشاره کرده دقت کنید بهتر از این میشه

یه مورد مهم اینه که width و height رو مشخص کنید توی تصاویر که گفته دقیقاَ کدوم تصاویر این مشکل رو دارن

مورد بعدی Leverage browser caching که پیشنهاد داده یک هفته قرار بدید بستگی به خودتون داره

علامت سوال رو از آخر فایل های استایل و جاواتون بردارید توی همین انجمن راه حلش هست پرسیده شده

تصاویر رو بهیه کنید

این موردها رو انجام بدید نتیجش رو میبینید در ضمن فایل .htaccess رو هم الکی شلوغ نکنید خودش باعث کاهش سرعت میشه ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پشتیبانی هاستم صحبت کردم ، راهنماییم کردند ، الان خودتون مشاهده کنید :

http://gtmetrix.com/reports/bavanat.ir/ymZdz1DP

فقط نمیدونم YSlow رو چطوری به A برسونم ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلهای css و js رو تا جایی که میتونید توی یک فایل قرار بدید. مورد بعدی بند انگشتیهاتون هست که تاریخ انقضا کش روشون نیست

منظورم از بند انگشتیها هم اینا هست

سعی کنید آدرسها کمتری رو اجرا کنید تا سرعت لودتون بهتر بشه الان هفت تا آدرس رو لود میکنه وبتون که نباید بیشتر از 4 تا بشه !

bavanat.ir: 128 components, 1290.9K (520.3K GZip)

up.bavanat.ir: 8 components, 115.5K (6.5K GZip)

feed.zarshop.biz: 1 component, 0.2K

www.webgozar.ir: 1 component, 0.9K

setapshop.biz: 1 component, 4.1K

www.webgozar.com: 1 component, 1.0K

engine.webgozar.ir: 1 component, 0.0K

خوراک فروشگاه هست اگه اشتباه نکنم ریدارکت میشه اونم درست کنید

http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?... redirects to http://setapshop.biz/feedbaner.aspx?.

این موردها رو رعایت کنید خیلی بهتر از اینی که هست میشه ولی اونقدر تاثیر نداره به خدا اینکارا بیشترین تاثیر رو سرور داره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .