Hassan Hesampour

افزایش سرعت بارگزاری صفحات و کاهش تعداد درخواست ها در سایت metrix

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام ، وقت بخیر

مدتی هست که دنبال افزایش سرعت لود صفحات و همچنین کاهش تعداد درخواست ها ، در سایت metrix هستم

تمام مطالب انجمن که در مورد این موضوع بود رو مطالعه کردم ، اما هنوزم به نتیجه قابل توجهی نرسیدم !


http://gtmetrix.com/reports/bavanat.ir/s9LG52pA

هم عکس ها رو بهینه کردم ، هم مطالب ، خلاصه هر چیزی که دوستان لطف فرموده بودند رو انجام دادم اما نتیجه نداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته نباید منتظر معجزه باشید! :)

خیلی چیزای دیگه هم هستند که مانع کاهش سرعت میتونن باشن.

و قرار نیست که همه وب ها درجه سرعتشون A باشه که! ;)

خود هاست - تعداد کوئری ها (که زیادیش cpu رو خیلی مشغول میکنه) و... .

البته تمیزی کدها ی قالب هم از نظر من خیلی اهمیت داره!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخگوییتون ، منتظر معجزه نیستم ، اما حداقل باید رتبمون به B یا A نزدیک میشد ؟

اونموقع تعداد درخواست ها 147 تا بود ، اما الان شده 154 تا !

پشتبانی هاست هم میگه از نظر ما مشکلی ندارید و همه چیز اوکی هست و باید به نتایج مطلوبی برسید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اکثر مواقع بیشترین درخواست ها مربوط به تصاویر بکار رفته در قالبه!

اگر با ویژگی background-position آشنا باشید میتونید مثلا بجای 10 تا آیکون که برای هر کدوم درخواست سند میشه از یه عکس استفاده کنید.

که هم جدول رنگها کاهش پیدا میکنه هم حجم تصاویر!

البته فعال کردن catch و gzip هم خالی از لطف نیس! :)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به موردهای که اشاره کرده دقت کنید بهتر از این میشه

یه مورد مهم اینه که width و height رو مشخص کنید توی تصاویر که گفته دقیقاَ کدوم تصاویر این مشکل رو دارن

مورد بعدی Leverage browser caching که پیشنهاد داده یک هفته قرار بدید بستگی به خودتون داره

علامت سوال رو از آخر فایل های استایل و جاواتون بردارید توی همین انجمن راه حلش هست پرسیده شده

تصاویر رو بهیه کنید

این موردها رو انجام بدید نتیجش رو میبینید در ضمن فایل .htaccess رو هم الکی شلوغ نکنید خودش باعث کاهش سرعت میشه ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با پشتیبانی هاستم صحبت کردم ، راهنماییم کردند ، الان خودتون مشاهده کنید :

http://gtmetrix.com/reports/bavanat.ir/ymZdz1DP

فقط نمیدونم YSlow رو چطوری به A برسونم ؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلهای css و js رو تا جایی که میتونید توی یک فایل قرار بدید. مورد بعدی بند انگشتیهاتون هست که تاریخ انقضا کش روشون نیست

منظورم از بند انگشتیها هم اینا هست

سعی کنید آدرسها کمتری رو اجرا کنید تا سرعت لودتون بهتر بشه الان هفت تا آدرس رو لود میکنه وبتون که نباید بیشتر از 4 تا بشه !

bavanat.ir: 128 components, 1290.9K (520.3K GZip)

up.bavanat.ir: 8 components, 115.5K (6.5K GZip)

feed.zarshop.biz: 1 component, 0.2K

www.webgozar.ir: 1 component, 0.9K

setapshop.biz: 1 component, 4.1K

www.webgozar.com: 1 component, 1.0K

engine.webgozar.ir: 1 component, 0.0K

خوراک فروشگاه هست اگه اشتباه نکنم ریدارکت میشه اونم درست کنید

http://feed.zarshop.biz/feedbaner.aspx?... redirects to http://setapshop.biz/feedbaner.aspx?.

این موردها رو رعایت کنید خیلی بهتر از اینی که هست میشه ولی اونقدر تاثیر نداره به خدا اینکارا بیشترین تاثیر رو سرور داره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید