• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
daxtin

دو تا سوال در رابطه با انجمن برای وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

اگه ممکنه سریع جواب بدید که شروع کنم

ممنون میشم

سوال اول:

کدوم انجمن رو برای سایت وردپپرسیم استفاده کنم که هم امکانات زیاد و کاربرد آسان داشته باشه

انجمن وی بی رو و مای بی بی رو امتحان کردم و اصلا به درد بخور نیست مثلا تو وی بی برای یه افزونه ساده باید هزارجور کد و فولدر باید جایگزین کنی تو مدیریت هم انقدر پیچیده اس که برای یه تنظیم ساده باید هزار جور سرواخ رو سرک بکشی تا پیداش کنی آدم کلا قید اون کار رو میزنه

تو مای بی بی هم زیادی ساده اس و خیلی بی روحه و باز مشکلی که بالا در مورد افزونه ها گفتم رو داره

یه انجمن ساز میخوام که مدیریت راحت داشته باشه مثل وردپرس بشه به سادگی توش افزونه نصب کنی، تاریخ فارسی رو کاملا ساپورت کنه (حتی شده با افزونه) ، خشگل باشه ولی سبک (لود بالا) در ضمن تعداد افزونه ها و قالب های رایگانش هم زیاد باشه (متاسفانه خدا پول رو واسه ما گذاشته پشت فایروال و بدجور هم بلاکمون کرده)

سوال دوم:

آیا راهی هست که پست های سایت وردپرسی رو داخل انجمن ایمپورت کرد و لینک ها تغییر نکنه و تو گوگل ایندکس سایت از بین نره

یعنی کلا سایت وردپرسی رو جمع کرد و جاش انجمن گذاشت و پست ها هم بره تو تاپیک های مختلف یا یه تاپیک ولی لینک های پست تغییر نکنه یا حداقل تا اونروزی که پست ها ایمپرت میشن تغییری نکنه

مثلا تو انجمن یه تاپیک بسازم به اسم نوشته قبلی و تمامی پست ها رو تو اون تاپیک بزارم و فقط پست های اون تاپیک لینکاش مثل قبل باشه و از اون تاریخ به بعد لینک ها تغییر کرد مهم نیست

این سوالات خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده بود

تو رو خدا نا امیدم نکنید

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بی بی پرس می تونید استفاده کنید. خیلی راحت با وردپرس هماهنگ میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بی بی پرس می تونید استفاده کنید. خیلی راحت با وردپرس هماهنگ میشه.

منظور من هماهنگ شدن با وردپرس نیست

منظور شما از هماهنگ شدن با وردپرس اینه که کاربرای وردپرس میتونن به انجمن هم دسترسی داشته باشن ولی این برام مهم نیست

اول سوال اول برام مهمه که یه انجمن خوب باشه اصلا هم مهم نیست که با وردپرس هماهنگ بشه یا نه سال ها پیش که بی بی پرس رو نصب کردم یه سری مشکلات دیدم توش که دقیقا خاطرم نیست ولی یکیش فکر میکنم زیباییش بود که فونت ها و چیدمان عناصر انجمن اصلا زیبا نبود و باز هم فکر نمیکنم تو ایران و کلا ربان فارسی از نظر پشتیبانی و افزونه ها زیاد پیشرفت کرده باشه

من که تا حالا نشنیدم کسی تو ایران از بی بی پرس استفاده کنه (البته من نشنیدم شاید شما هزاران نفر رو بشناسید)

از پاسخت هم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه می خواین یه انجمن شیک داشته باشید که مدیریتش هم ساده باشه من IP Board رو پیشنهاد میدم.(نمونش همین انجمن).

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درباره انجمن بسيار صحبت شده

Mybb : رايگان و در عين حال انعطاف پذير

phpbb : امكانات كم و لود سريع

vb :شيك و زيبا . امكانات مناسب . متاسفانه رايگان نيست

ipb : قدرتمند و زيبا و امن اما اين هم رايگان نيست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه می خواین یه انجمن شیک داشته باشید که مدیریتش هم ساده باشه من IP Board رو پیشنهاد میدم.(نمونش همین انجمن).

درباره انجمن بسيار صحبت شده

Mybb : رايگان و در عين حال انعطاف پذير

phpbb : امكانات كم و لود سريع

vb :شيك و زيبا . امكانات مناسب . متاسفانه رايگان نيست

ipb : قدرتمند و زيبا و امن اما اين هم رايگان نيست

تو ایران خوشبختانه یا متاسفانه رایگان بودن یا نبودن اصلا مهم نیست

نظر شما آی پی برد هست که تو هاست وارز میتونیم بالا بیاریم

شنیدم که آی پی برد به راحتی توش پلاگین نصب میشه و نیازی به کد نویسی و این کارا نیست

یه بار نصب کردم ولی نمیدونم چی شد که به دلم نشست

فکر کنم دلایلش اینا بود که:

اون وقتا پلاگین رایگان نداشت یا خیلی کم داشت

و توش زیادی از آجاکس استفاده شده بود

پس اول و آخر باید بین این دو (وی بی و آی پی برد) یکی رو انتخاب کنم که فکر کنم آی پی برد رو انتخاب کنم

البته آخرین باری که به سایت پشتیبانی وی بی سر زدم دیدم ورژن جدید وی بی که فکر میکنم 5 بود خیلی تغییر کرده بود و از اون سبک سنتی که عین ویندوز 98 بود خارج شده بود و خیلی زیبا بود ولی چون تازه اومده بود زیاد افزونه و تم و پشتیبانی نداشت

ولی واقعا تغییر کرده بود اصلا با ورژن 3 و 4 قابل مقایسه نبود انگار مال یه شرکت دیگه بود

خیلی دلم میخواد برم سراغ مای بی بی ولی خیلی بی روحه مخصوصا اون ستون کاربرا که فکر میکنم بهش میگن پست بیت که برعکس همه افزونه ها به صورت عمودی بالای پست ها قرار میگیره و فکر میکنم به همین خاطر هست که نتونسته به اندازه وی بی کاربر داشته باشه

یه چی دیگه هم که تو ایران چون کپی رایت رعایت نمیشه یه چیزی که رایگانه ایرانیا فکر میکنن زیاد امکانات نداره و میگن حالا که پولی رو میتونیم مجانی استفاده کنیم چرا بریم رایگان

از شما ممنونم که امکانات انجمن ها رو گفتید

فکر میکنم سوال دوم رو باید برم تو انجمن پشتیبانی انجمن سازی که میخوام انتخاب کنم بپرسم

ولی اگه میتونید راهنمایی کنید

سوال دومم رو تو پست اول همین تاپیک پرسیدم

ازتون یه دنیا ممنون

تصمیم گیری رو راحتتر کردید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا پست من پاک شد؟

یا اینکه ارسال نشد؟

لطفا جواب بدید

من از انجمن ساز آی پی برد انتقاد کردم

اگه پاک شده چرا پاک شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پست بالایی یا یک پست دیگه بود؟

چیز جدیدی از سمت شما ارسال نشده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }