مرتضی نظری

تو در تو شدن ابزارک آرشیو

19 پست در این موضوع قرار دارد

سلام، نمیدونم چرا توی قالب icy وقتی ابزارک آرشیو (شمسی یا میلادی فرقی نداره) رو میزارم به صورت تو در تو قرار میگیره.. یعنی سورسش به این شکل میشه:

<section class="widget widget_jarchive_widget" id="jarchive_widget-2"><section class="widget widget_jarchive_widget" id="jarchive_widget-2"><h3 class="widget-title">آرشیو</h3><ul> <li><a title="مهر ۱۳۹۲" href="http://127.0.0.1/wptheme/?m=139207">مهر ۱۳۹۲</a> (۷)</li>
</ul></section> </section>

شکل خروجیش هم میشه به این صورت:

icy_archive_widget.png

اگه به ابزارک دیدگاه ها نگاه کنید متوجه بشید میبینید که اون تو در تو نیست...

ممنون میشم کمکم کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نکته جدید متوجه شدم

این مشکل فقط برای ابزارک آرشیو wp-persian هست... (من از جلالی استفاده نمیکنم..) یعنی هر ابزارکی که زیر این ابزارک قرار بگیره تو در تو میشه... برای نمونه:

icy_widgets_after_jarchive.pngicy_widgets_before_jarchive.png

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا توی خروجیش li اضافه تولید میکنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب باید چه کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یک سوال، چرا تایپیک های من اینجوری شده؟ هر بیستو چهار ساعت باید بیام یک بروز رسانی کنم تا بیاد بالا تا بی افته تو چشم!! یک کوچولو داره بهم بر میخوره ;)

میدونم هیچ کس وظیفه ای در برابر پاسخ گویی نداره.. ولی خب داداش من، دارین زحمت میکشین کمک میکنید یه نیم نگاهی هم به تایپیک ما کنید...

به طور کل شانس آوردم بیشتر جزء پاسخ دهنده ها بودم تا جزء سوال کننده ها... ;)

دوستان لطفا هم از من ناراحت نشید! من خودم از کاربران قدیمی انجمن هستم و میدونم که نباید نمک نشناس باشم... که خداروشکر نیستم ولی یک کوچولو هم حق دارم نه ؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کل فروم کمی کند شده. اونهم بخاطر شروع فصل درس و دانشگاه هست

مورد عادی توی این دوره هست.

سایت آنلاین هست تا بشه خروجی رو بررسی کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز دمت گرم مرتضی! حداقل یک جوابی دادی!

آنلاینش کردم..


http://m-nazari.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی جالبه الان شما بایگانی رو بردارین ببینید درست میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام، بفرما! اینم برداشتن ابزارک! البته جابجاش کردم!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چک کردم و دیدم که این افزونه کلا این شکلیه باید افزونه چک بشه وقت شد نگاه میکنم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداشی، پس تو قالب های قبلی چرا اینطوری نبود؟! من خیلی وقته این افزونه رو استفاده میکنم..ولی اولین قالبی هست که اینجوری شده..

ولی باز ممنون میشم که یه نگاهی کنی ببینی..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداشی، پس تو قالب های قبلی چرا اینطوری نبود؟! من خیلی وقته این افزونه رو استفاده میکنم..ولی اولین قالبی هست که اینجوری شده..

ولی باز ممنون میشم که یه نگاهی کنی ببینی..

من توی 2012 نگاه کردم دقیقا مثل همین داره یه خط کد رو تکرار میکنه.

البته توی 2012 دیگه کادر طوری نیست که توی دید باشه اما توی کد ها دقیقا این شکلی میشه.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان خروجی رو بررسی کردم

انگار یک المان بسته نشده! چون </aside> در بخش پایین ابزارک ها قرمز شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من کل بادی رو یه نیم نگاهی کردم هیچ المان بسته نشده ای رو ندیدم...

</aside> هم بسته بود... <aside> کل ساید بار هست!!

الان کلا به نظر شما باید چیکار کنم؟باید بیخیال این افزونه بشم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه استایل جداگانه براش بزارین.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توش چی بزارم مثلا؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک secction اضافه تولید می کنه که نمی بندتش

یعنی کد before دوبار اجرا می شه و after یک بار باید در آپدیت درستش کنند ولی فعلا می تونید دستی درستش کنید به این صورت که

فایل widgets.php را باز کنید و این تکه کد را بیابید


public function widget( $args, $instance )
{
extract( $args );
$title = apply_filters( 'widget_title', $instance['title'] );
echo $before_widget;

//if (!isset($instance['type'])) {
$type="monthly";
//} else {
//$type = $instance['type'];
//}
$show_post_count = ($instance['show_post_count'] == '1') ? "1" : "0"; // More Safer Way
$dropdown = ($instance['dropdown'] == '1') ? "1" : "0";
echo $before_widget;
echo $before_title . $title . $after_title;
if ($dropdown) {
echo "<select name=\"jarchive-dropdown\" onchange='document.location.href=this.options[this.selectedIndex].value;'> <option value=\"\">".attribute_escape($title)."</option>";
self::Monthly("type=$type&format=option&show_post_count=$show_post_count");
echo "</select>";
} else {
echo '<ul>';
self::Monthly("type=$type"."&show_post_count=".$show_post_count);
echo '</ul>';
}
/*
if ( ! empty( $title ) )
echo $before_title . $title . $after_title;
echo __( 'Hello, World!', 'text_domain' );
*/
echo $after_widget;
}

از خط 28 شروع می شه

و تغییر بدید به


public function widget( $args, $instance )
{
extract( $args );
$title = apply_filters( 'widget_title', $instance['title'] );
echo $before_widget;

//if (!isset($instance['type'])) {
$type="monthly";
//} else {
//$type = $instance['type'];
//}
$show_post_count = ($instance['show_post_count'] == '1') ? "1" : "0"; // More Safer Way
$dropdown = ($instance['dropdown'] == '1') ? "1" : "0";
echo $before_title . $title . $after_title;
if ($dropdown) {
echo "<select name=\"jarchive-dropdown\" onchange='document.location.href=this.options[this.selectedIndex].value;'> <option value=\"\">".attribute_escape($title)."</option>";
self::Monthly("type=$type&format=option&show_post_count=$show_post_count");
echo "</select>";
} else {
echo '<ul>';
self::Monthly("type=$type"."&show_post_count=".$show_post_count);
echo '</ul>';
}
/*
if ( ! empty( $title ) )
echo $before_title . $title . $after_title;
echo __( 'Hello, World!', 'text_domain' );
*/
echo $after_widget;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تلاش کردم نویسنده محترم افزونه رو هم مطلع کنم و امیدوارم به زودی به روزرسانی افزونه را اعلام کنند

سلام

یک سوال، چرا تایپیک های من اینجوری شده؟ هر بیستو چهار ساعت باید بیام یک بروز رسانی کنم تا بیاد بالا تا بی افته تو چشم!! یک کوچولو داره بهم بر میخوره ;)

میدونم هیچ کس وظیفه ای در برابر پاسخ گویی نداره.. ولی خب داداش من، دارین زحمت میکشین کمک میکنید یه نیم نگاهی هم به تایپیک ما کنید...

به طور کل شانس آوردم بیشتر جزء پاسخ دهنده ها بودم تا جزء سوال کننده ها... ;)

دوستان لطفا هم از من ناراحت نشید! من خودم از کاربران قدیمی انجمن هستم و میدونم که نباید نمک نشناس باشم... که خداروشکر نیستم ولی یک کوچولو هم حق دارم نه ؟!

به نوبه خودم عذر می خوام

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

استاد واقعا ممنونتون هستم.. خیلی لطف کردید به من...

به نوبه خودم عذر می خوام

استاد این حرفتون هم منو سنگ روی آبم کرد.. عذر رو من میخوام ،شرمنده...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری