• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Poorya.sh

کدی برای مخفی و ظاهر کردن یک منو به کمک اسکرول

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یک سئوال جدید دارم یک کدی هست که یک جا های میزارن مثلا یک منو واسه بالای سایت میسازن خوب بعدش تا وقتی در بالای صفحه هستی دیده نمیشه ولی وقتی اسکرول میکشی پایین ظاهر میشن و باز که صفحه رو به وسیله اسکرول میدی بالا مخفی میشن کد اون میخواستم اگه امکانش هست.من خودم تا یکجای فهمیدم ولی کامل نه وقتی صفحه بالاست و اون منو نامرئی حالت display میره روی none یعنی به این شکل display:none ولی وقتی میای پایین و ظاهر میشه کد به این شکل در می آید display:block حالا این که باید چکار کنم که با بالا و پایین شدن اسکرول این اتفاق بیفته رو بلد نیستم و ممنون میشم اگه مثل همیشه کمک کنید همچنین پیشاپیش از پاسخ های شما سپاسگذارم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با JQuery باید انجام بدین. تابع ScrollTop این کار رو انجام میده. به عنوان مثال شما می تونید به این صورت بنویسید:


$(window).scroll(function () {
var $h = $(window).scrollTop();

if ( $h < 300 )
{
$('header').removeClass("x")
}
else {
$('header').addClass("y")
}

});

کاربر وقتی بیشتر از 300 پیکسل اسکرول کنه کلاس y اضافه میشه. وقتی بالاتر باشه کلاس x.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با JQuery باید انجام بدین. تابع ScrollTop این کار رو انجام میده. به عنوان مثال شما می تونید به این صورت بنویسید:


$(window).scroll(function () {
var $h = $(window).scrollTop();

if ( $h < 300 )
{
$('header').removeClass("x")
}
else {
$('header').addClass("y")
}

});

کاربر وقتی بیشتر از 300 پیکسل اسکرول کنه کلاس y اضافه میشه. وقتی بالاتر باشه کلاس x.

دوست عزیز میشه یک مقدار توضیح بدی چجوریه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه یک مقدار توضیح بدی چجوریه؟

استاد فخار که لینک کامل از نمونه رو گذاشتن. بررسی کنید اگه به جواب نرسیدید سوال کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اونی که آقا ایمان گذاشته چجوریه من خودم منو رو ساختم خوب فقط میخوام یک جوری باشه که با اسکرول بالا پایین بره همین از اون هیچی نفهمیدم یک جوری بود کلی کد داشته

خوب اونی که آقا ایمان گذاشته چجوریه من خودم منو رو ساختم خوب فقط میخوام یک جوری باشه که با اسکرول بالا پایین بره همین از اون هیچی نفهمیدم یک جوری بود کلی کد داشته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخار که لینک کامل از نمونه رو گذاشتن. بررسی کنید اگه به جواب نرسیدید سوال کنید.

آقا فکر کنم از اون کدی که دادید یک چیزای در آوردم میشه بگید باید کد کجا قرار بدم چون توی Style.Css قرار میدم جواب نمیده :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که فرمودند jquery است باید داخل تگ script قرار بگیره


<script>
$(window).scroll(function () {
var $h = $(window).scrollTop();
if ( $h < 300 )
{
$('header').removeClass("x")
}
else {
$('header').addClass("y")
}
});
</script>

می تونید در فایل footer.php بگذارید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا من هرکار میکنم نمیشه :( اون منو رو توی هدر قرار دادم کد فراخونیش اینم اسم کلاسش fixedheader این کدی که دادید رو هم اونجا گذاشتم این کلاس هم گذاشتم ولی کار نکرد :( درضمن برای ناپدید شدنش گفتید یک کلاس دیگه تعریف کنم یعنی چجوری :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید شبیه همون دموی توی لینک باشه کدهای همون رو در سایتتون قرار بدید اینقدر هم دردسر نکشید کد css و js هر دو مشخصند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آخه من الان کلی زمان گذاشتم و یکی طراحی کردم که خیلی هم قشنگ شده حیف واسه این قابلیت بیخیالش بشم اگه امکانش هست تر خدا کمک کنید اگه بخواید میتونم کداش هم بزارم تا راهنمای کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو بزارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرمایید این کد استایل


.fixedheader { position:fixed; top:0; background:url("images/menu-bg.png") repeat 0 0; height:50px; z-index:1000; width:100%; padding:0 50px; display:none; }
.fixedheader ul { list-style:none; }
.fixedheader ul li { float:right; }
.fixedheader ul li a {
color: #FFFFFF;
height: 30px;
line-height: 50px;
margin: 13px 0 0 5px;
padding: 0 10px;
font: 0 10pt/55px 'Droid';
}
.fixedheader ul li a:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 0.1); border-radius:3px; padding-right:12px; margin-left:3px; }
.fixedheader ul li a.homelink { background:url('images/home.png') no-repeat 80px 2px; padding-right:35px; }
.fixedheader ul li a.homelink:hover { background-color:rgba(0, 0, 0, 0.1); background-position:97 2px; padding-right:37px; margin-left:3px; }
.fixedheader > ul.left { margin-left:90px; float:left }
.fixedheader > ul.left li a {
background: rgba(0, 0, 0, 0.1);
border-radius: 3px;
color: #FFFFFF;
height: 30px;
line-height: 50px;
margin: 13px 0 0 5px;
padding: 0 10px;
}
.fixedheader > ul.left li a:hover { background: rgba(0,0,0,0.2) }

اینم کدی که توی هدر برای فراخوانی قرار دادم


<div class="fixedheader" style="display: block;">
<ul>
<li><a class="homelink" href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><?php esc_html_e( 'صفحه اصلی' ); ?></a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/news/">اخبار</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/article/">مقالات</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/games/">بازی ها</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/games-review/">نقد و بررسی بازی ها</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/videos/">ویدئو ها</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/pictures/">گالری تصاویر</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/forum/">انجمن</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/contact/">تماس با ما</a></li>
</ul>
<ul class="left">
<li><a href="http://gamesource.ir/register/">عضویت در سایت</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/register/">وارد شوید</a></li>
</ul>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:


http://jsfiddle.net/apaul34208/ZyKar/3/
http://jsfiddle.net/tcloninger/e5qaD/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آقا مرتضی من همون کدای اونجا کلاسش عوض میکنم قرار میدم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب آقا مرتضی من همون کدای اونجا کلاسش عوض میکنم قرار میدم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه :(

خوب کلاس را نباید تغییر بدید مگر اینکه در تمام کد اینکار را بکنید مثلا اگر bottomMenu را به nav تغییر دادید اسکریپت همباید تبدیل بشه به


$(document).scroll(function () {
var y = $(this).scrollTop();
if (y > 800) {
$('.nav').fadeIn();
} else {
$('.nav').fadeOut();
}
});

و همینطور کدهای css , html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه منظور منم همین بود که کلاس همین کد با کلاس css مچ کردم ولی کار نکرد من کدام قرار دادم میشه طبق همونا واسم درست کنید همین و بگید کجا قرار بدم خواهش میکنم اینکار بکنید خیلی واجبه پیشاپیش هم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما عوض کنید روی سایت بزارید تا راحتتر بشه بررسی کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما عوض کنید روی سایت بزارید تا راحتتر بشه بررسی کرد

خوب آقا مرتضی قالب قرار دادم حالا میشه لطفا بررسی کنید؟

http://gamesource.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بگردید دنبال


<!-- #main-header -->

و این کد را درست قبلش بگذارید


<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
$('.fixedheader').hide()
$(document).scroll(function () {
var y = $(this).scrollTop();
if (y > 800) {
$('.fixedheader').fadeIn(1000);
} else {
$('.fixedheader').fadeOut(1000);
}

});
//-->
</script>

در قالب شما ده ها بار جی کوئری و جاوا اسکریپتهای دیگر فراخوانی شدند بهتون پیشنهاد می کنم سایت را اینقدر سنگین نکنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا ایمان واقعا دمت گرم و دستت درد نکنه درست شد خیلی خیلی خیلی ممنونم واسه اون سنگین کردن اینا هم قالب من نساختم از الگانت خریدم و فکر کنم قالب های الگانت بالاترین استاندارد دارند و فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط hamedsog
      سلام من درحال طراحی یک قالب سایت هستم  و بخش ایندکس رو بدون مشکل تمام کردم اما در طراحی بخش سینگل با یک مشکل مواجه شدم  در صفحه ی سینگل کاملا در پایین صفحه قرار نمیگیره و من با هر راهی نمیتونم بیارمش پایین لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟
       

    • توسط Rasoul
      سلام
      من میخواستم وقتی صفحه اسکرول میشه و هدر همراهش میاد پایین به هدر یه لگو مثلا اضافه بشه میدونم باید با جاوااسکریپ انجام بشه ولی من این زبان را تا این حد بلد نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید.
      الان تو این دمو میخوام وقتی اسکرول میشه کنار My Header یک لوگو اضافه بشه و وقتی دوباره میبری بالا حذف بشه.
       
      دمو
    • توسط acc
      سلام دوستان
      بنده علاقمند هستم که فونت و استایل یک ویجت خارجی که مربوط به چت انلاین هست رو تغییر بدم , ایا این به وسیله جاوا امکان پذیر است؟
      اگر از دوستان کسی در این زمینه مهارت دارد لطفا من را راهنمایی کند
       
      با تشکر
    • توسط madidi
      سلام من همیشه واسه وردپرس که قالب مینویسم یه  مشکل دارم 
      توی تصویر زیر کامل توضیح دادم 
      چطوری تو یه دیو بزرگ دو تا دیو تعریف کنیم یکی متن و یکی عکس و وقتی دیو عکس تموم شده متن ها بقیه جاهای دیو بزرگ تر پر کنند ؟؟؟
      ممنون