• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Poorya.sh

کدی برای مخفی و ظاهر کردن یک منو به کمک اسکرول

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یک سئوال جدید دارم یک کدی هست که یک جا های میزارن مثلا یک منو واسه بالای سایت میسازن خوب بعدش تا وقتی در بالای صفحه هستی دیده نمیشه ولی وقتی اسکرول میکشی پایین ظاهر میشن و باز که صفحه رو به وسیله اسکرول میدی بالا مخفی میشن کد اون میخواستم اگه امکانش هست.من خودم تا یکجای فهمیدم ولی کامل نه وقتی صفحه بالاست و اون منو نامرئی حالت display میره روی none یعنی به این شکل display:none ولی وقتی میای پایین و ظاهر میشه کد به این شکل در می آید display:block حالا این که باید چکار کنم که با بالا و پایین شدن اسکرول این اتفاق بیفته رو بلد نیستم و ممنون میشم اگه مثل همیشه کمک کنید همچنین پیشاپیش از پاسخ های شما سپاسگذارم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با JQuery باید انجام بدین. تابع ScrollTop این کار رو انجام میده. به عنوان مثال شما می تونید به این صورت بنویسید:


$(window).scroll(function () {
var $h = $(window).scrollTop();

if ( $h < 300 )
{
$('header').removeClass("x")
}
else {
$('header').addClass("y")
}

});

کاربر وقتی بیشتر از 300 پیکسل اسکرول کنه کلاس y اضافه میشه. وقتی بالاتر باشه کلاس x.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با JQuery باید انجام بدین. تابع ScrollTop این کار رو انجام میده. به عنوان مثال شما می تونید به این صورت بنویسید:


$(window).scroll(function () {
var $h = $(window).scrollTop();

if ( $h < 300 )
{
$('header').removeClass("x")
}
else {
$('header').addClass("y")
}

});

کاربر وقتی بیشتر از 300 پیکسل اسکرول کنه کلاس y اضافه میشه. وقتی بالاتر باشه کلاس x.

دوست عزیز میشه یک مقدار توضیح بدی چجوریه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز میشه یک مقدار توضیح بدی چجوریه؟

استاد فخار که لینک کامل از نمونه رو گذاشتن. بررسی کنید اگه به جواب نرسیدید سوال کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب اونی که آقا ایمان گذاشته چجوریه من خودم منو رو ساختم خوب فقط میخوام یک جوری باشه که با اسکرول بالا پایین بره همین از اون هیچی نفهمیدم یک جوری بود کلی کد داشته

خوب اونی که آقا ایمان گذاشته چجوریه من خودم منو رو ساختم خوب فقط میخوام یک جوری باشه که با اسکرول بالا پایین بره همین از اون هیچی نفهمیدم یک جوری بود کلی کد داشته

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد فخار که لینک کامل از نمونه رو گذاشتن. بررسی کنید اگه به جواب نرسیدید سوال کنید.

آقا فکر کنم از اون کدی که دادید یک چیزای در آوردم میشه بگید باید کد کجا قرار بدم چون توی Style.Css قرار میدم جواب نمیده :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدی که فرمودند jquery است باید داخل تگ script قرار بگیره


<script>
$(window).scroll(function () {
var $h = $(window).scrollTop();
if ( $h < 300 )
{
$('header').removeClass("x")
}
else {
$('header').addClass("y")
}
});
</script>

می تونید در فایل footer.php بگذارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا من هرکار میکنم نمیشه :( اون منو رو توی هدر قرار دادم کد فراخونیش اینم اسم کلاسش fixedheader این کدی که دادید رو هم اونجا گذاشتم این کلاس هم گذاشتم ولی کار نکرد :( درضمن برای ناپدید شدنش گفتید یک کلاس دیگه تعریف کنم یعنی چجوری :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر می خواهید شبیه همون دموی توی لینک باشه کدهای همون رو در سایتتون قرار بدید اینقدر هم دردسر نکشید کد css و js هر دو مشخصند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب آخه من الان کلی زمان گذاشتم و یکی طراحی کردم که خیلی هم قشنگ شده حیف واسه این قابلیت بیخیالش بشم اگه امکانش هست تر خدا کمک کنید اگه بخواید میتونم کداش هم بزارم تا راهنمای کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدتون رو بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بفرمایید این کد استایل


.fixedheader { position:fixed; top:0; background:url("images/menu-bg.png") repeat 0 0; height:50px; z-index:1000; width:100%; padding:0 50px; display:none; }
.fixedheader ul { list-style:none; }
.fixedheader ul li { float:right; }
.fixedheader ul li a {
color: #FFFFFF;
height: 30px;
line-height: 50px;
margin: 13px 0 0 5px;
padding: 0 10px;
font: 0 10pt/55px 'Droid';
}
.fixedheader ul li a:hover { background-color: rgba(0, 0, 0, 0.1); border-radius:3px; padding-right:12px; margin-left:3px; }
.fixedheader ul li a.homelink { background:url('images/home.png') no-repeat 80px 2px; padding-right:35px; }
.fixedheader ul li a.homelink:hover { background-color:rgba(0, 0, 0, 0.1); background-position:97 2px; padding-right:37px; margin-left:3px; }
.fixedheader > ul.left { margin-left:90px; float:left }
.fixedheader > ul.left li a {
background: rgba(0, 0, 0, 0.1);
border-radius: 3px;
color: #FFFFFF;
height: 30px;
line-height: 50px;
margin: 13px 0 0 5px;
padding: 0 10px;
}
.fixedheader > ul.left li a:hover { background: rgba(0,0,0,0.2) }

اینم کدی که توی هدر برای فراخوانی قرار دادم


<div class="fixedheader" style="display: block;">
<ul>
<li><a class="homelink" href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>"><?php esc_html_e( 'صفحه اصلی' ); ?></a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/news/">اخبار</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/article/">مقالات</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/games/">بازی ها</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/games-review/">نقد و بررسی بازی ها</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/videos/">ویدئو ها</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/pictures/">گالری تصاویر</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/forum/">انجمن</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/contact/">تماس با ما</a></li>
</ul>
<ul class="left">
<li><a href="http://gamesource.ir/register/">عضویت در سایت</a></li>
<li><a href="http://gamesource.ir/register/">وارد شوید</a></li>
</ul>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمونه:


http://jsfiddle.net/apaul34208/ZyKar/3/
http://jsfiddle.net/tcloninger/e5qaD/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب آقا مرتضی من همون کدای اونجا کلاسش عوض میکنم قرار میدم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه :(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب آقا مرتضی من همون کدای اونجا کلاسش عوض میکنم قرار میدم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه :(

خوب کلاس را نباید تغییر بدید مگر اینکه در تمام کد اینکار را بکنید مثلا اگر bottomMenu را به nav تغییر دادید اسکریپت همباید تبدیل بشه به


$(document).scroll(function () {
var y = $(this).scrollTop();
if (y > 800) {
$('.nav').fadeIn();
} else {
$('.nav').fadeOut();
}
});

و همینطور کدهای css , html

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه منظور منم همین بود که کلاس همین کد با کلاس css مچ کردم ولی کار نکرد من کدام قرار دادم میشه طبق همونا واسم درست کنید همین و بگید کجا قرار بدم خواهش میکنم اینکار بکنید خیلی واجبه پیشاپیش هم ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما عوض کنید روی سایت بزارید تا راحتتر بشه بررسی کرد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما عوض کنید روی سایت بزارید تا راحتتر بشه بررسی کرد

خوب آقا مرتضی قالب قرار دادم حالا میشه لطفا بررسی کنید؟

http://gamesource.ir/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بگردید دنبال


<!-- #main-header -->

و این کد را درست قبلش بگذارید


<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
$('.fixedheader').hide()
$(document).scroll(function () {
var y = $(this).scrollTop();
if (y > 800) {
$('.fixedheader').fadeIn(1000);
} else {
$('.fixedheader').fadeOut(1000);
}

});
//-->
</script>

در قالب شما ده ها بار جی کوئری و جاوا اسکریپتهای دیگر فراخوانی شدند بهتون پیشنهاد می کنم سایت را اینقدر سنگین نکنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا ایمان واقعا دمت گرم و دستت درد نکنه درست شد خیلی خیلی خیلی ممنونم واسه اون سنگین کردن اینا هم قالب من نساختم از الگانت خریدم و فکر کنم قالب های الگانت بالاترین استاندارد دارند و فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط chemist
      با سلام و عرض خسته نباشید؛
      بنده از این کد CSS در وب سایت استفاده کرده ام؛
      #left-menu i img { max-width:24px; max-height:24px; } در مرورگر کروم موبایل تصاویر در اندازه واقعی عکس ها نمایش داده می شود! (از ماکزیمم طول و عرض تعیین شده تبعیت نمی کند) ولی در مابقی مرورگرها با ابعاد تعیین شده نمایش داده می شود. آیا برای سازگاری کامل با تمامی مرورگرها باید تغییری در کد اعمال کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      با تشکر
    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com 
       
    • توسط hosseinrasouli
      سلام به مهندسین.
      من میخواهم منو چند ستونه داشته باشم  و اینکارو با تغییر فایل style.css خود قالب انجام بدم.  (نمی خواهم از افزونه های مگامنو استفاده کنم)
      تغییراتی رو در style.css قالب انجام دادم ولی عملی نشد .
      فایل style.css و تصویر منو سایت پیوست است . ( خواهشمند است دوستان برنامه نویس راهنمایی کنند) style.css