mamad24

فراخوانی زیر دسته ها در هر دسته در بلوکی جدا

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من در فایل index خود یک بلوک بالای بلوک پست ها ساخته ام. میخواهم وقتی کاربری وارد یک دسته میشود نام تمام زیر دسته های ان دسته در ان بلوک نمایان شود. از چه کدی باید استفاده کنم؟؟؟؟؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با ارز پوزش از مدیران سایت با کمی جستجو بیشتر تونستم تو همین انجمن کد مورد نظر رو پیدا کنم و تو بلوک قرار دهم.

<ul>
<?php if( is_category() ) {
$cat_id = get_query_var('cat');
$cat_ancestors = array();
$cat_ancestors[] = $cat_id;
do {
$cat_id = get_category($cat_id);
$cat_id = $cat_id->parent;
$cat_ancestors[] = $cat_id; }
while ($cat_id);
$cat_ancestors = array_reverse( $cat_ancestors );
$top_cat = $cat_ancestors[1];
wp_list_categories('show_option_none=&orderby=id&title_li=&child_of=' . $top_cat);
}
?>
</ul>

فقط الان دو تا موشکل دارم اول اینکه چه کدی به این کد اضافه کنم که دسته مادر رو هم همراه زیر دسته ها نمایش بده ؟؟؟؟؟؟

و دوم اینکه چه کدی به بلوکم اضافه کنم (بلوکی که این کدها رو درونش قرار دادم) که در صفحه اول سایت و بعضی دسته های مادر نمایش داده نشه ؟؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط mamad24
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

the_category اسم دسته جاری رو نمایش میده

برای مورد دوم هم شرط is_category و is_home رو باید ست کنید. اینها هم مثالشون موجوده ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه ها برای نمایش دسته جاری از کد زیر استفاده میکنم


<?php the_category(', ') ?>

چه جوری دسته والد آن را نمایش ندهد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد