mamad24

فراخوانی زیر دسته ها در هر دسته در بلوکی جدا

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من در فایل index خود یک بلوک بالای بلوک پست ها ساخته ام. میخواهم وقتی کاربری وارد یک دسته میشود نام تمام زیر دسته های ان دسته در ان بلوک نمایان شود. از چه کدی باید استفاده کنم؟؟؟؟؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با ارز پوزش از مدیران سایت با کمی جستجو بیشتر تونستم تو همین انجمن کد مورد نظر رو پیدا کنم و تو بلوک قرار دهم.

<ul>
<?php if( is_category() ) {
$cat_id = get_query_var('cat');
$cat_ancestors = array();
$cat_ancestors[] = $cat_id;
do {
$cat_id = get_category($cat_id);
$cat_id = $cat_id->parent;
$cat_ancestors[] = $cat_id; }
while ($cat_id);
$cat_ancestors = array_reverse( $cat_ancestors );
$top_cat = $cat_ancestors[1];
wp_list_categories('show_option_none=&orderby=id&title_li=&child_of=' . $top_cat);
}
?>
</ul>

فقط الان دو تا موشکل دارم اول اینکه چه کدی به این کد اضافه کنم که دسته مادر رو هم همراه زیر دسته ها نمایش بده ؟؟؟؟؟؟

و دوم اینکه چه کدی به بلوکم اضافه کنم (بلوکی که این کدها رو درونش قرار دادم) که در صفحه اول سایت و بعضی دسته های مادر نمایش داده نشه ؟؟؟؟؟

ویرایش شده در توسط mamad24
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

the_category اسم دسته جاری رو نمایش میده

برای مورد دوم هم شرط is_category و is_home رو باید ست کنید. اینها هم مثالشون موجوده ;)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه ها برای نمایش دسته جاری از کد زیر استفاده میکنم


<?php the_category(', ') ?>

چه جوری دسته والد آن را نمایش ندهد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید