• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
np.1400

فراخوانی فایل html در فایل html

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه فایل html درست کردم برای اینکه شلوغ نشه یه تیکشو که از اول هم جدا بود جدا کردم تو یه فایل html دیگه.

حالا میخوام دومی رو وسط یکی از دایو های فایل html اصلی لود کنم.

مثل css که جداش میکنن :lol:

میشه؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل های html قراره در قالب php لود بشن یا صرفاً با پسوند html ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

اصلا خبری از php نیست یه فایل html اصلی هست که آدرس اونو گذاشتم تو سایت. خوب؟

حالا تو این فایل حدود 5 تا فایل js و دوتا css و 26 تا عکس لود کردم. خوب؟

حالا یه دونه html هم مونده لود کنم.

میشه یا باید کدشو کپی کنم بیارم اینجا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من فعلاً نمی دونم که فایل html دوم چه محتوایی داره. اما با این حال:

1 - اگر کتابخانه جی کوئری در فایل اول فراخوانی می شود که هیچ اگر نمی شود آن را در هدر فایل اول فراخوانی کنید

2 - قبل از تگ head در فایل اول قرار دهید:


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function() {
$.ajaxSetup(
{
cache: false,
});
var $secondcontainer = $("#secondcontent");
$secondcontainer.load("اینجا نشانی فایل دوم می آید");
});
</script>

3 - هر جا می خواهید فایل دوم نمایش داده شود قرار دهید:


<div id="secondcontent"></div>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته توجه کنید که کد آژاکس مستقیما روی ویندوز اجرا نمی شه و باید مثل فایل های php روی لوکال هاست یا هاست اصلی چک بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ببخشيد من وسط حرف دوستان و اساتيد ميگم !‌

توي دريم ويور يادم ي خاصيت داشت خودش صفحه رو چند قسمت html ميكرد هنگام ذخيره سازي هم خودش به فرض اگه توي اون صفحه از 3 تا صفحه html استفاده شده بود 3 تا فايل htmlايجاد ميكرد و ذخيره سازي ميكرد ! حالا نميدونم همين كدي كه شما گفتين يا نه !‌ واي اون به صورت معمولي هم روي pc نمايش داده ميشد !‌

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا منظور دوستمون(redplus) حالت iframe هست..

که به شکل زیر استفاده میشه:

<iframe src="آدرس صفحه مورد نظر"></iframe>

ولی این روش دیگه منسوخ شده فکر کنم!!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<html>
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
<title>Untitled 100</title>
</head>
<frameset cols="150,*">
<frame name="left" noresize="noresize" scrolling="no" src="1.html">
<frameset rows="20%,*">
<frame name="rtop" src="2.html">
<frame name="rbottom" src="3.html">
</frameset>
<noframes>
<body>
<p>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>
</body>
</noframes>
</frameset>
</html>

1.html 2.html 3.html صفحات فریم هستند ولی همونطور که گفتند روش منسوخ و غیر رایجیه و کیفیت اینکلود در آژاکس با فریم قابل قیاس نیست

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری