• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hassan Hesampour

مشاهده برگ های سایت

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

ببخشید توی هاست جایی وجود داره که بشه صفحات سایت رو مشاهده کرد ؟ مثلا ببینیم چند تا صفحه داریم و یه سری اسکریپت بذاریم داخل برگه ها ؟

دوستان عزیز منظورم توی پیشخوان نیستا ، هاست رو میگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه - مگر به ازای هر پست یک فایل سینگل ایجاد میشه؟

برای این کار می تونید از دیتابیس کوئری بگیرید با شرط post - publish

چه اسکریپتی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر نمی کنم بشه. چون تابع داره یه سری مقدار از بانک می خونه طبق ساختار page.php شما نشون میده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه درگاه پرداخت پارس پال یه کلید پرداخت ساختم ، آخرش اسکریپتشو میده ، اسکریپت هم توی صفحات جواب نمیده ، یعنی وقتی اسکریپت رو میذارم توی قسمت متن نوشته ، یهو پاک میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه درگاه پرداخت پارس پال یه کلید پرداخت ساختم ، آخرش اسکریپتشو میده ، اسکریپت هم توی صفحات جواب نمیده ، یعنی وقتی اسکریپت رو میذارم توی قسمت متن نوشته ، یهو پاک میشه

چرا از اسکریپتش استفاده می کنید ؟

افزونه پارس پال رو نصب کنید کارتون راحت تر میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن کد اسکریپتی که در سایت پارس پال بهتون میده رو در قسمت دیداری بزارید حذف میشه اما در قسمت متن بزارید حذف نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ها کلید پرداخت ندارند

بله ممنون از لطفتون اما توی قسمت متن هم که میذارم ، همون تکه کد اسکریپت رو توی صفحه نشون میده ، هیچ اطلاعاتی از درگاه پرداخت نشون نمیده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقا افزونه پارس پال کلید پرداخت داره !

به سایت های من نگاه کنید. تمامی پرداخت های سایت بنده با افزونه پارس پال ساپورت میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بگید دقیقا از کدوم افزونش استفاده میکنید ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه فروش فایل برای وردپرس پارس پال.

آموزش در این زمینه زیاده با یه سرچ ساده می تونید ببنید. در خود سایت پارس پال هم آموزش هایی قرار داده شده. پشتیبانیشون هم خیلی سریع جواب تیکت هاتون رو میدن. هرجا مشکل داشتید بنده هم در خدمتم.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان میخوام این تکه کد رو بذارم تو نوشته ، نمیشه ، چون اسکریپت هست جواب نمیده ، بنظرتون چیکار کنم ؟


<script language="javascript" type="text/javascript" src="http://www.parspal.com/xContext/Component/Buttons/?UI=c665da0b51be409e8e1d3478ebaa9eb7&BID=13658&
AID=0DA27F10C1D200BBBBBDEAB7A97AB1D2CFC24B5B&Mode=1" > </script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت منم فروشگاهی نیست که بخوام چیزی رو بفروشم ، اون افزونه پرداخت به ازای دانلود واسه سایت هایی خوبه که کاربرا میتونن چیزی رو دانلود کنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارس پال یه افزونه دیگه ای داره که این نیاز شما رو بر طرف می کنه. و کاربرا حتی می تونند چندین مورد رو انتخاب و در نهایت از طریق سایدبار سایتتون وجه رو واریز کنند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم افزونه ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صفحه زیر مراجعه کنید :

افزونه های پارس پال

همونطور که مشاهده می کنید 4 افزونه برای وردپرس وجود داره. تا اونجایی که من فهمیدم از نیاز شما فکر می کنم

افزونه‌ی سبد خرید آسان پرداز وردپرس

مناسب شما باشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری