farnaz

فایل js و وردپرس

29 پست در این موضوع قرار دارد

یک اسلایدر دارم که با کدهای جاوا اسکریپته . میخوام وردپرس کنم . اما کامل انجام نمی شه.فایل اصلی و فایل وردپرس شده رو ضمیمه میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

problem.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ایا اسکریتهای موحود در هید رو هم به هید قالب اضافه کردین و اسالایدر لود نشده

  <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/style_slider.css" type="text/css" media="screen"/>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type='text/javascript' src='js/fs.js'></script>

جون در این فایل php که گذاشتین چیزه خاصی نیست برای ادامه کار

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها رو به فایل هدر اضافه کنید:

   	 <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/css/style_slider.css" type="text/css" media="screen"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/fs.js'></script>

بعد هم همه پوشه های زیر رو داخل پوشه پوسته تون بزارید:


/css
/images
/js

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخهاتون. منظورم رو درست نتونستم منتقل کنم.

میخوام اطلاعاتم از وردپرس خونده بشه ولی این خط ها رو هم که اضافه کنم باز اگر showpost=3 باشه 3تا پست روی هم میفته میخوام 3تا پست پشت سرهم قرار بگیرند ولی این اتفاق نمی افته. توی کد جاوا اسکریپت هم تعریف شده که 3تا نشون بده ولی نمی دونم مشکل از کجاست.

ممنون می شم دوستان کمک کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اصلا توضیحی نداده بودید که ما متوجه بشیم ;)

3 تا پست روهم میوفتن یعنی افزونه شما کلا کار نمیکنه؟

اگر مشکل این هست شما تداخل در کدهای جاوااسکریپت دارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه تست سر انگشتی کردم

بله درست بود با قرار گرفتن حلقه در این محتوا همانند دمو نشون داده نمیشه و بعد از هر بار رد شدن موضوع اول دمومی دقیقا بر روی مورد اول نمایش داده میشود

من در یک فایل php ساده با استایل خوده این دمو عمل کردم ( یه قالب تست جدید ) به مشکل بر خوردم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتون.من متوجه نشدم. یعنی باید چه کنم تا جواب بگیرم؟ این مشکل قابل حله؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا کد اسلایدر شما مشکل داره. بهتره عوضش کنید.

تستی که گرفتم این شد:

post-1-0-88637000-1342205036_thumb.png

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.یعنی فایل جاوا اسکریپت اشکال داره و یا اشتباه وردپرس شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای جاوااسکریپت مشکل داره. مشکل از وردپرس نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خسته نباشید.اسلایدرnivo رو چطور باید وردپرس کنم؟

مطالب رو از title نمی خونه بهش یه id میدم. باید پست در نظر گرفته بشه یا زمینه دلخواه واسه هرکدوم جدا جدا در نظر بگیرم. اینطوری خیلی زمینه دلخواه نیاز میشه . لطف می کنید واسه یه تصویر کدش رو بگید؟ ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-nivo-slider/screenshots/

طبق توضیحات براساس دسته مطالب رو نمایش میده

<?php if ( function_exists('show_nivo_slider') ) { show_nivo_slider(); } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلاگین رو نصب کردم ولی 2تا از عکس های پیش فرض خودش رو نشون میده . نام دسته ای که داخل وردپرس میذاریم چی باید باشه؟

من فایل تصویری رو نگاه کردم ولی دسته ای که توی فایل نشون میده رو ندارم ؟ چه کار کنم تا عکس هایی که من می خوام رو نشون بده؟

width و hieght رو چطوری واسش تنظیم کنم؟ باید سایز عکس همون باشه که می خوایم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید برای پست هاتون تصویر شاخص تعیین کنید بعد از این کار دسته‌بندی مربوط به این کار رو انتخاب کنید :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه شدم. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن و توضیحاتی که در نوشته میذارم رو نشون نمیده و فقط نام تصویر نشون داده می شه . باید چه کنم؟ اصلا نمیخام نام عکس بیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1سوال دیگه هم دارم:

اگر برای تبی که به صورت div هستش و هر div ، یک id دارند بخواهیم دسته تعریف کنیم میشه ؟ (این تب کلیدهای بعدی و قبلی هم دارند که این کلیدها با این id ها حرکت می کنند)

چطور وقتی id داریم دسته می سازیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معذرت که من سوالاتم زیاده

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالات جدید را در بخش مربوطه مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سوال آخرم رو اشتباه توی این قسمت گذاشتم . اما دو تا سوال اولم مربوط به همین بخشه (js و وردپرس). جواب نمی دید؟

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان شما همه سوالاتی که براتون بی جواب مونده رو در یکجا مطرح کنید تا یک به یک جوب بدیم.

اگر سوال جدید هست در تاپیک جدید مطرح کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-در nivo slider عنوان متن و توضیحاتی که در نوشته میذارم رو روی تصاویر نشون نمیده و فقط نام تصویر نشون داده می شه . باید چه کنم؟ اصلا نمیخام نام عکس بیاد.

2-اگر برای تبی که به صورت div هستش و هر div ، یک id دارند بخواهیم دسته تعریف کنیم میشه ؟ (این تب کلیدهای بعدی و قبلی هم دارند که این کلیدها با این id ها حرکت می کنند(

چطور وقتی id داریم دسته می سازیم؟(در تب از کدهای جاوااسکریپت هم استفاده می شود)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- شما هر چیزی که در Image caption وارد کنید در اسلایدر نمایش داده میشه. از پست نمیخونه.

2- متوجه نشدم. موضوع رو کمی بازتر کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

1-متوجه نشدم. image caption کجاست؟ جایی که تصویر شاخص رو تعیین می کنم در همه قسمت ها متنی رو نوشتم ولی نمایش نداد.

2-تب پیوست نشد:باعرض معذرت همین قسمت تکه کد رو میذارم

<div id="wizardwrapper">

<div class="1">

<h2 class="tour_top">سفــر اول </h2>

<div id="mytext">

<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/images/step-1.jpg"/>

متن مورد نظر .

<br />

</div>

<div class="buttons">

<button type="submit" class="previous" onclick="loadnext(2,1);">سفر قبلی </button>

<button type="submit" class="next" onclick="loadnext(2,3);">سفر بعدی</button>

</div>

</div>

</div>

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1-متوجه نشدم. image caption کجاست؟ جایی که تصویر شاخص رو تعیین می کنم در همه قسمت ها متنی رو نوشتم ولی نمایش نداد.

وقتی عکسی آپلود میشه یک باکس پایینش وجود داره که اسمش هست Image caption ، در این باکس هر چیزی نوشته بشه در روی اسلاید عکس نوشته میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟