farnaz

فایل js و وردپرس

29 پست در این موضوع قرار دارد

یک اسلایدر دارم که با کدهای جاوا اسکریپته . میخوام وردپرس کنم . اما کامل انجام نمی شه.فایل اصلی و فایل وردپرس شده رو ضمیمه میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

problem.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ایا اسکریتهای موحود در هید رو هم به هید قالب اضافه کردین و اسالایدر لود نشده

  <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/style_slider.css" type="text/css" media="screen"/>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type='text/javascript' src='js/fs.js'></script>

جون در این فایل php که گذاشتین چیزه خاصی نیست برای ادامه کار

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدها رو به فایل هدر اضافه کنید:

   	 <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/css/style_slider.css" type="text/css" media="screen"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/fs.js'></script>

بعد هم همه پوشه های زیر رو داخل پوشه پوسته تون بزارید:


/css
/images
/js

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخهاتون. منظورم رو درست نتونستم منتقل کنم.

میخوام اطلاعاتم از وردپرس خونده بشه ولی این خط ها رو هم که اضافه کنم باز اگر showpost=3 باشه 3تا پست روی هم میفته میخوام 3تا پست پشت سرهم قرار بگیرند ولی این اتفاق نمی افته. توی کد جاوا اسکریپت هم تعریف شده که 3تا نشون بده ولی نمی دونم مشکل از کجاست.

ممنون می شم دوستان کمک کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اصلا توضیحی نداده بودید که ما متوجه بشیم ;)

3 تا پست روهم میوفتن یعنی افزونه شما کلا کار نمیکنه؟

اگر مشکل این هست شما تداخل در کدهای جاوااسکریپت دارید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه تست سر انگشتی کردم

بله درست بود با قرار گرفتن حلقه در این محتوا همانند دمو نشون داده نمیشه و بعد از هر بار رد شدن موضوع اول دمومی دقیقا بر روی مورد اول نمایش داده میشود

من در یک فایل php ساده با استایل خوده این دمو عمل کردم ( یه قالب تست جدید ) به مشکل بر خوردم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتون.من متوجه نشدم. یعنی باید چه کنم تا جواب بگیرم؟ این مشکل قابل حله؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کلا کد اسلایدر شما مشکل داره. بهتره عوضش کنید.

تستی که گرفتم این شد:

post-1-0-88637000-1342205036_thumb.png

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون.یعنی فایل جاوا اسکریپت اشکال داره و یا اشتباه وردپرس شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای جاوااسکریپت مشکل داره. مشکل از وردپرس نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خسته نباشید.اسلایدرnivo رو چطور باید وردپرس کنم؟

مطالب رو از title نمی خونه بهش یه id میدم. باید پست در نظر گرفته بشه یا زمینه دلخواه واسه هرکدوم جدا جدا در نظر بگیرم. اینطوری خیلی زمینه دلخواه نیاز میشه . لطف می کنید واسه یه تصویر کدش رو بگید؟ ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-nivo-slider/screenshots/

طبق توضیحات براساس دسته مطالب رو نمایش میده

<?php if ( function_exists('show_nivo_slider') ) { show_nivo_slider(); } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلاگین رو نصب کردم ولی 2تا از عکس های پیش فرض خودش رو نشون میده . نام دسته ای که داخل وردپرس میذاریم چی باید باشه؟

من فایل تصویری رو نگاه کردم ولی دسته ای که توی فایل نشون میده رو ندارم ؟ چه کار کنم تا عکس هایی که من می خوام رو نشون بده؟

width و hieght رو چطوری واسش تنظیم کنم؟ باید سایز عکس همون باشه که می خوایم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید برای پست هاتون تصویر شاخص تعیین کنید بعد از این کار دسته‌بندی مربوط به این کار رو انتخاب کنید :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متوجه شدم. ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متن و توضیحاتی که در نوشته میذارم رو نشون نمیده و فقط نام تصویر نشون داده می شه . باید چه کنم؟ اصلا نمیخام نام عکس بیاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1سوال دیگه هم دارم:

اگر برای تبی که به صورت div هستش و هر div ، یک id دارند بخواهیم دسته تعریف کنیم میشه ؟ (این تب کلیدهای بعدی و قبلی هم دارند که این کلیدها با این id ها حرکت می کنند)

چطور وقتی id داریم دسته می سازیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

معذرت که من سوالاتم زیاده

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالات جدید را در بخش مربوطه مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سوال آخرم رو اشتباه توی این قسمت گذاشتم . اما دو تا سوال اولم مربوط به همین بخشه (js و وردپرس). جواب نمی دید؟

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان شما همه سوالاتی که براتون بی جواب مونده رو در یکجا مطرح کنید تا یک به یک جوب بدیم.

اگر سوال جدید هست در تاپیک جدید مطرح کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-در nivo slider عنوان متن و توضیحاتی که در نوشته میذارم رو روی تصاویر نشون نمیده و فقط نام تصویر نشون داده می شه . باید چه کنم؟ اصلا نمیخام نام عکس بیاد.

2-اگر برای تبی که به صورت div هستش و هر div ، یک id دارند بخواهیم دسته تعریف کنیم میشه ؟ (این تب کلیدهای بعدی و قبلی هم دارند که این کلیدها با این id ها حرکت می کنند(

چطور وقتی id داریم دسته می سازیم؟(در تب از کدهای جاوااسکریپت هم استفاده می شود)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- شما هر چیزی که در Image caption وارد کنید در اسلایدر نمایش داده میشه. از پست نمیخونه.

2- متوجه نشدم. موضوع رو کمی بازتر کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

1-متوجه نشدم. image caption کجاست؟ جایی که تصویر شاخص رو تعیین می کنم در همه قسمت ها متنی رو نوشتم ولی نمایش نداد.

2-تب پیوست نشد:باعرض معذرت همین قسمت تکه کد رو میذارم

<div id="wizardwrapper">

<div class="1">

<h2 class="tour_top">سفــر اول </h2>

<div id="mytext">

<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/images/step-1.jpg"/>

متن مورد نظر .

<br />

</div>

<div class="buttons">

<button type="submit" class="previous" onclick="loadnext(2,1);">سفر قبلی </button>

<button type="submit" class="next" onclick="loadnext(2,3);">سفر بعدی</button>

</div>

</div>

</div>

ویرایش شده در توسط farnaz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
1-متوجه نشدم. image caption کجاست؟ جایی که تصویر شاخص رو تعیین می کنم در همه قسمت ها متنی رو نوشتم ولی نمایش نداد.

وقتی عکسی آپلود میشه یک باکس پایینش وجود داره که اسمش هست Image caption ، در این باکس هر چیزی نوشته بشه در روی اسلاید عکس نوشته میشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hassan_thari
      سلام من دو ماهه یه سایت رو راه انداختم از هر پنج پستی که تو سایت میزارم سه تاشون ایندکس نمیشه مشکل چی هست؟
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      16- به هیچ طریقی از کاربران دیگر مشخصات ورود به سایت/سرور آنها را درخواست نکنید. در صورت نیاز کاربر در پیام خصوصی اطلاعات را ارسال خواهد کرد و نیازی به مطرح کردن این مورد نیست، توجه فرمایید انجمن هیچ مسئولیتی در این مورد بع عهده نخواهد گرفت. همچنین در صورت مشاهده درخواست ورود از کاربران دیگر، اخطار و در صورت تکرار کاربر خاطی از انجمن اخراج خواهد شد.
      بروزرسانی ششم.
    • توسط HADI.RBL
      سلام خسته نباشید من وقتی یک برگه رو در وردپرس خودم میسازم هرکار میکنم در سایتم نمایش داده نمیشه هرکی میدونه مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنه >. 
    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم