• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hoomanhpc2

قالب جدا برای مطالب دسته خاص

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام. من از کد زیر برای این کار استفاده می کنم:

<?php if (in_category('5020')) {include (TEMPLATEPATH . '/single-users.php');
}
else { include (TEMPLATEPATH . '/single-deafult.php');
} ?>

اما در این کد فقط id یک دسته رو میشه داد.

من یه کد تو مستندات وردپرس پیدا کردم که وقتی دسته مادر رو مشخص می کنه تمامی زیردسته ها هم حساب می کنه. ولی وقتی ازش استفاده می کنم ارور میده:

<?php if ( in_category( 'fruit' ) || post_is_in_descendant_category( 11 ) ) {
// These are all fruits…
}
?>

طبق توضیحاتش 11 آی دی دسته fruit هست: http://codex.wordpre...nce/in_category

حالا کسی می تونه راهنماییم کنه؟

کدی میخوام تا وقتی id دسته مادر رو بدم تمامی زیر دسته ها هم شامل بشه.

ممنون

ویرایش شده در توسط hoomanhpc2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جایی که من متوجه شدم در محل قرار دادن کد مشکل داره شما اگه متن رو بخونید نوشته

(you need to copy the function definition below into a template, plugin, or theme functions file before calling it)

ولی اگه زیردسته هاتون محدوده چرا از آرایه استفاده نمیکنید؟!

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای چند دسته ، مثلا :


<?php post;
if ( in_category('99') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single99.php'); }
elseif ( in_category('101') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single101.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single-deafult.php'); } ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جایی که من متوجه شدم در محل قرار دادن کد مشکل داره شما اگه متن رو بخونید نوشته

(you need to copy the function definition below into a template, plugin, or theme functions file before calling it)

ولی اگه زیردسته هاتون محدوده چرا از آرایه استفاده نمیکنید؟!

زیر دسته ها خیلی زیاده. به همین خاطر ترجیح میدم از همچین روشی استفاده کنم. الان باید از این کد چطور استفاده کنم؟

سلام

برای چند دسته ، مثلا :


<?php post;
if ( in_category('99') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single99.php'); }
elseif ( in_category('101') ) {
include(TEMPLATEPATH . '/single101.php'); }
else { include(TEMPLATEPATH . '/single-deafult.php'); } ?>

ممنون. ولی این کد تو آموزش همین سایت بود. من به این نیاز ندارم. میخوام کاری کنم تا وقتی id مادر رو میدی تمام زیردسته هاشو هم حساب کنم. ولی این چیزی که دادین برای هر id یه قالب میاره. و چون تعداد زیر دسته ها خیلی زیاده فکر نکنم استفاده از این روش خیلی خوب باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای functions.php رو بذار ببینیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مد این کد رو گذاشتم تو فایل فانکشن:


if ( $category_to_check = get_term_by( 'name', 'fruit', 'category' ))
post_is_in_descendant_category($category_to_check->term_id);

و این هم تو single:


<?php if ( in_category( 'fruit' ) || post_is_in_descendant_category( 11 ) ) {
// These are all fruits…
}
?>

اما باز ارور میده. البته آی دی ها و نام دسته مورد نظر رو جایگزینش کردم. اگه جایی خطا کردم ممنون میشم راهنماییم کنید.

ویرایش شده در توسط hoomanhpc2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در روش اول

if ( in_category('99') ) {

تابع in_category علاوه بر خود دسته تمامی فرزندها رو هم شامل میشه و دقیقا چیزی که میخواین هست

خطای کد دوم چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری