kasra

تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس

103 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در تاپیک زیر :

آموزش قدم به قدم طراحی پوسته وردپرس از مبتدی تا پیشرفته

آموزش طراحی پوسته رو قرار دادم که سوالات و مشکلاتی که در مورد اون تاپیک دارین رو در این تاپیک مطرح کنید تا من و یا سایر دوستان رفعش میکنیم.

10

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من یه مشکل دارم

1- اینکه کد هایی که برای logo , search نوشتم نمی زاره کل متن نمایش داده بشه در قسمت منو و کوچیک نمایش داده میشه .(میخوام بر عکس شما بالا نمایش داده بشه -بالای لوگو )- کد ها پیوست شد

2-اینکه بهتر نیست در پایان هر درس قالبتون رو اپلود کنید که کد نویسیا رو ما ببنیم ؟

ممنون :wub:

mythem.zip

post-755-0-85016200-1382191523_thumb.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام لطفا فایل نهایی هر بخش آموزشی را قرار بدید خیلی بهتره شاید دوستانی که می شینند و این کد هارا می نویسند جایی اشتباه کنند بعد می تونند به فایل های شما رجوع کنند و مشکل را پیدا کنند

احساس می کنم خیلی توضیح ها کامل هست و توضیحات اضافه هم هست لطفا توضیحات اضافه را تو پرانتز بزارید

کاش تو بخش آموزش تایپیک می زدید اینجوری خیلی بنظرم بهتر می شد

با تشکر

ویرایش شده در توسط mehdiraized
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توروخدا ادامه بدید

خیلی عالیه

اون کدی که برگه ها رو از وردپرس میگیره و نشون میده خیلی عالی بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

ادامه این پست کجاست؟؟؟اموزش اتمام نشده یا......

اگه نیست ادام بدید ما منتظریم

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزش کسرا در تاپیک زیر داده است


http://forum.wp-parsi.com/topic/12965-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%DB%8C/

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من یه مشکل دارم

1- اینکه کد هایی که برای logo , search نوشتم نمی زاره کل متن نمایش داده بشه در قسمت منو و کوچیک نمایش داده میشه .(میخوام بر عکس شما بالا نمایش داده بشه -بالای لوگو )- کد ها پیوست شد

2-اینکه بهتر نیست در پایان هر درس قالبتون رو اپلود کنید که کد نویسیا رو ما ببنیم ؟

ممنون :wub:

چون از خاصیت float استفاده کردید المان ها میرن تو همدیگه

بعد از هر کدی که float داره باید از خاصیت clear:both استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به اينكه كسرا عزيز بركشته تا ادامه اموزش هارو قرار بده يه بيشنهاد دارم كه اكه بشه اموزش ها به صورت فيلم باشه ; هم كاره نويسنده عزيز راحتتر ميشه و هم كاربرا !

ديكه زحمت عكس كرفتن و تايب رو هم نداريم .... باتشكر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به اينكه كسرا عزيز بركشته تا ادامه اموزش هارو قرار بده يه بيشنهاد دارم كه اكه بشه اموزش ها به صورت فيلم باشه ; هم كاره نويسنده عزيز راحتتر ميشه و هم كاربرا !

ديكه زحمت عكس كرفتن و تايب رو هم نداريم .... باتشكر

من سرعت نتم خیلی کمه در حد 20kb چون محدوده مارو دارن فیبر نوری میکنن ( 4 ساله هنوز همینو میگن ) اینترنت adsl نمیدن و مجبورم از gprs استفاده کنم

در مورد آموزش به نظر من فیلم زیاد جالب نباشه چون فیلم رو کاربر میبینه و رد میشه اما آموزش نوشتاری کاربر رو تحریک میکنه تا قدم به قدم بره جلو و دستش بره سمت نوشتن کد و ...

حالا این آموزش تموم بشه انشاالله آموزش ویدیویی هم میزاریم ...

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا کسری خیلی ازت ممنونم بابت آموزشی که گذاشتی اینجا

ما اینجا منتظرتیم مرد ;) دستمون تو حناست.

یه سوال داشتم اخه شما که نیستی

کسی هست جواب بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اقا کسری خیلی ازت ممنونم بابت آموزشی که گذاشتی اینجا

ما اینجا منتظرتیم مرد ;) دستمون تو حناست.

یه سوال داشتم اخه شما که نیستی

کسی هست جواب بده؟

سلام

هیچ سوالی تو این انجمن بی پاسخ نمیمونه

شما بپرس انشاالله جواب میدیم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هیچ سوالی تو این انجمن بی پاسخ نمیمونه

شما بپرس انشاالله جواب میدیم

سلام اقا کسری

همونطوری که آموزش داده بودید پیش رفتم اما یه ایرادی هست که سر در نمیارم

فایل عکس رو گذاشتم

ایرادشم اینه که اندازه تگ article درست نمیشه و باعث شده تگ posts هم خراب شه

والا اینجا چیزی بنام پیوست یا ضمیمه نیست اما لینکشو گذاشتم

باسپاس

عکس نهایی

ویرایش شده در توسط amir-2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برید به قسمت ویرایشگر پیشرفته میتونید عکس هارو ضمیمه کنید

مشکلتون بر میگرده به اینکه احتمالا div که با کلاس all هست رو بستید و یا کدهای article رو درون این المنت نزاشتید

یک نگاه دقیق به کدهاتون کنید متوجه میشید خودتون

اگر کدهای استایلتون هم درست باشه باید به این شکل باشه :


article {
background:#fff;
width:690px;
border:1px solid #ccc;
float:left;
padding:5px;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برید به قسمت ویرایشگر پیشرفته میتونید عکس هارو ضمیمه کنید

مشکلتون بر میگرده به اینکه احتمالا div که با کلاس all هست رو بستید و یا کدهای article رو درون این المنت نزاشتید

یک نگاه دقیق به کدهاتون کنید متوجه میشید خودتون

اگر کدهای استایلتون هم درست باشه باید به این شکل باشه :


article {
background:#fff;
width:690px;
border:1px solid #ccc;
float:left;
padding:5px;
}

ممنونم اقا کسری درست شد

مشکلم اینجا بو که class رو معرفی نکرده بودم بهش. کلاس article منظورمه

با سپاس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

یه سوال پیش اومد برام من وقتی این کد رو وارد میکنم همچی ردیفه فایل عکس1 رو ضمیمه کردم

میخوام بگم این margin باعث نمیشه تو رزولیشن های مختلف بد نشون بده؟؟



.article {
background:#fff;
width:690px;
border:1px solid #ccc;
float:left;
padding:5px;
margin:0 0 0 153px;
}

عکس 1

----------------------------------

اما این کد رو که میذارم به این صورتی که عکس 2 رو ضمیمه کردم نشون میده.


.article {
background:#fff;
width:690px;
border:1px solid #ccc;
float:left;
padding:5px;
}

عکس 2

ممنون میشم راهنماییم کنین.

با سپاس

ویرایش شده در توسط amir-2012
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ما که اصلا margin ندادیم به این کلاس !!

کد استایل به این صورته :


article {
background:#fff;
width:690px;
border:1px solid #ccc;
float:left;
padding:5px;
}

ما در کل یک div ایجاد کردیم با کلاس all با عرض 970px که همه المنت ها درون اون قرار میگیره و دیگه لازم نیست margin بدی یا در رزولیشن مختلف به هم بریزه و ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ما که اصلا margin ندادیم به این کلاس !!

کد استایل به این صورته :


article {
background:#fff;
width:690px;
border:1px solid #ccc;
float:left;
padding:5px;
}

ما در کل یک div ایجاد کردیم با کلاس all با عرض 970px که همه المنت ها درون اون قرار میگیره و دیگه لازم نیست margin بدی یا در رزولیشن مختلف به هم بریزه و ...

با عرض پوزش

امکانش هست بهم بگید div با کلاس all رو کدوم قسمت آموزشتون گفتید؟

ممنون میشم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض پوزش

امکانش هست بهم بگید div با کلاس all رو کدوم قسمت آموزشتون گفتید؟

ممنون میشم

آخ آخ من واقعا شرمنده ام الآن نگاه کردم دیدم اون قسمت رو فراموش کردم

شما در فایل index.php اول کدتون باید به این شکل باشه :


<?php get_header(); ?>
<div class="all">
...............

بعد در css به اون استایل میدیم :


.all {
width:970px;
margin:10px auto;
}

حالا همه کدهاتون رو داخل کلاس all بزارید دیگه لازم نیست که margin بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا همه کدهاتون رو داخل کلاس all بزارید دیگه لازم نیست که margin بدید

سلام بر استاد عزیز، خیلی ببخشید که پستتون رو نقل قول کردم چون خواستم در اعلامیه هاتون مشاهده اش بفرمایید.

این عکس رو ملاحظه بفرمایید:

تصویر

نمی دونم چرا هرکاری می کنم فرم جستجو به سمت چپ نمیره، این کادر محتوا هم به همین شکل، این هم به سمت چپ نمیره، در ضمن من برای فرم جستجو یه عکس گذاشتم که اون عکس رو هم نمایش نمیده!!!

خیلی ممنون میشم که جوابم رو بدید.

یا علی

ویرایش شده در توسط siavash75
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ببینید توی کدهای css به کلاستون float دادید یا نه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخ آخ من واقعا شرمنده ام الآن نگاه کردم دیدم اون قسمت رو فراموش کردم

شما در فایل index.php اول کدتون باید به این شکل باشه :


<?php get_header(); ?>
<div class="all">
...............

بعد در css به اون استایل میدیم :


.all {
width:970px;
margin:10px auto;
}

حالا همه کدهاتون رو داخل کلاس all بزارید دیگه لازم نیست که margin بدید

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و خسته نباشی

ببخشید یه سوال برام پیش اومد

اینکه اگه بخوام font قسمتهای مختلف رو عوض کنم علاوه بر تعریف اون فونت در css ، خود فایل اون فونت رو کجا باید قرار بدم؟

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امان از وقتی که ادم می خاد یه کاری بکنه.... صد تا کار و مشکل دیگه پیش میاد :angry:

مجبور شدم ویندوزم و عوض کنم و ...

تو قسمت اموزش،بعد از ذخیره کردن فایل css اینکه گفتید "به مدیریت و قسمت پوسته ها برید که باید عکس زیر رو ببینید :"

مدیریت و قسمت پوسته کجاست، من تا حالا با easy php کار نکردم.... پیغام می ده شما هنوز فایل config ندارید

چکار باید بکنم لطفا یکی راهنمایی کنه...

(فایل ورد پرس رو از نت گرفتم و داخل www گذاشتم)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و خسته نباشی

ببخشید یه سوال برام پیش اومد

اینکه اگه بخوام font قسمتهای مختلف رو عوض کنم علاوه بر تعریف اون فونت در css ، خود فایل اون فونت رو کجا باید قرار بدم؟

با سپاس

یه شاخه مثلا به اسم fonts بساز و فونت هایی که میخوای رو داخل اون بزار

امان از وقتی که ادم می خاد یه کاری بکنه.... صد تا کار و مشکل دیگه پیش میاد :angry:

مجبور شدم ویندوزم و عوض کنم و ...

تو قسمت اموزش،بعد از ذخیره کردن فایل css اینکه گفتید "به مدیریت و قسمت پوسته ها برید که باید عکس زیر رو ببینید :"

مدیریت و قسمت پوسته کجاست، من تا حالا با easy php کار نکردم.... پیغام می ده شما هنوز فایل config ندارید

چکار باید بکنم لطفا یکی راهنمایی کنه...

(فایل ورد پرس رو از نت گرفتم و داخل www گذاشتم)

خب فایل config که باید همون wp-config-sample.php رو تغییر بدید

دقیقا مثل نصب وردپرس روی هاست میمونه که وردپرس رو نصب میکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل فایل config رفع شد

db هم ساختم

ولی وقتی روی اسم سایتم کلیک می کنم پیام می ده " خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده"

ایا باید توی فایل config چیزی اضافه کنم یا مشکل جای دیگست؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری