• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
kasra

تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس

118 پست در این موضوع قرار دارد

مشکل فایل config رفع شد

db هم ساختم

ولی وقتی روی اسم سایتم کلیک می کنم پیام می ده " خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده"

ایا باید توی فایل config چیزی اضافه کنم یا مشکل جای دیگست؟

خب همونطور که میبینی خطا داده که ارتباط با پایگاه داده .....

فایل کانفیگ رو چک کن اطلاعات وارد شده رو اشتباه وارد کردی

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب همونطور که میبینی خطا داده که ارتباط با پایگاه داده .....

:blink: بهله می بینم

فایل کانفیگ رو چک کن اطلاعات وارد شده رو اشتباه وارد کردی

می شه توضیح بدید به طور کلی موارد زیر رو چی باید وارد کرد:

theme url

Author URI

theme url مگه نباید ادرسی باشه که فایل wordpress رو داخلش قرار دادیم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: بهله می بینم

می شه توضیح بدید به طور کلی موارد زیر رو چی باید وارد کرد:

theme url

Author URI

theme url مگه نباید ادرسی باشه که فایل wordpress رو داخلش قرار دادیم؟

اینایی که الآن میگین کجا هست ؟

تو فایل کانفیگ فقط باید اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینایی که الآن میگین کجا هست ؟

تو فایل کانفیگ فقط باید اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید

ببخشید یادم رفت بگم اینا در css هستند :rolleyes:

اما در مورد فایل config

DB-NAME اسم دیتا بیسی که ساختم

DB-HOST که همون لوکال هاسته

رو قرار دادم

نمی دونم مشکل کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

:blink: بهله می بینم

می شه توضیح بدید به طور کلی موارد زیر رو چی باید وارد کرد:

theme url

Author URI

theme url مگه نباید ادرسی باشه که فایل wordpress رو داخلش قرار دادیم؟

سلام

این دو تا مورد بالا که تو ابتدای فایل css وارد میکنیم جهت اطلاع دیگران از نویسنده قالب و سایتش هست و هیچ نقش خاص دیگیی نداره

پس فعلا بیخیالش بشین.

مشکل فایل config رفع شد

db هم ساختم

ولی وقتی روی اسم سایتم کلیک می کنم پیام می ده " خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده"

ایا باید توی فایل config چیزی اضافه کنم یا مشکل جای دیگست؟

تو فایل کانفیک و تو قسمت زیر باید اطلاعات دیتابیستونو وارد کنید:

(نام دیتابیس ، نام کاربری ، و پسورد)

// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //

/** The name of the database for WordPress */

define('DB_NAME', 'aaaaaa');

/** MySQL database username */

define('DB_USER', 'root');

/** MySQL database password */

define('DB_PASSWORD', '');

/** MySQL hostname */

define('DB_HOST', 'localhost');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این دو تا مورد بالا که تو ابتدای فایل css وارد میکنیم جهت اطلاع دیگران از نویسنده قالب و سایتش هست و هیچ نقش خاص دیگیی نداره

پس فعلا بیخیالش بشین.

تو فایل کانفیک و تو قسمت زیر باید اطلاعات دیتابیستونو وارد کنید:

(نام دیتابیس ، نام کاربری ، و پسورد)

// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //

/** The name of the database for WordPress */

define('DB_NAME', 'aaaaaa');

/** MySQL database username */

define('DB_USER', 'root');

/** MySQL database password */

define('DB_PASSWORD', '');

/** MySQL hostname */

define('DB_HOST', 'localhost');

سلام

مرسی از توضیحاتتون

بله اینکار رو هم قبلا دقیقا انجام داده بودم که پیام خطا باز می ده

دیگه فکرم کار نمی کنه :(

thanks anyway...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به احتمال زیاد اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد میکنید

اگه به آخرش رسیدید میتونید بدید یه شخص معتمد واستون بررسی کنه

ویرایش شده در توسط foumanvilla
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا کسرا

من قالبمو طراحی کردم اما یه تا چیزی کم داره :mellow:

چه طوری تو ستون های کناری چیزایه که دوست دارم بزارم مثل لینک دوستان یا مثلا نوار ابزار یا دانلودی که سایت هایه دانلود میزارن

ممنون میشم اگه جواب بدین :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

مرسی از توضیحاتتون

بله اینکار رو هم قبلا دقیقا انجام داده بودم که پیام خطا باز می ده

دیگه فکرم کار نمی کنه :(

thanks anyway...

شما باید اطلاعات رو به این صورت وارد کنید:

DB_NAME:نام دیتابیسی که ساختید

DB_USER: root

DB_PASSSWORD:پسورد رو خالی بگذارید(این مشکلی بود که 1 ماه وقت من رو گرفت تا پیداش کنم)

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

ببخشید من یه قالب ساختم کامل حالا به این فکر اافتادم که ی کاری کنم وردپرس اونو بشناسه و نصب بشه روش. حالا.کوتاهترین روش چیه؟؟ چون شما تو اموزشهای هدر و غیره میسازین در حالی که قالب من هدر داره فقط میخوام وردپرس بشناسه قالب رو و نصب بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

ببخشید من یه قالب ساختم کامل حالا به این فکر اافتادم که ی کاری کنم وردپرس اونو بشناسه و نصب بشه روش. حالا.کوتاهترین روش چیه؟؟ چون شما تو اموزشهای هدر و غیره میسازین در حالی که قالب من هدر داره فقط میخوام وردپرس بشناسه قالب رو و نصب بشه.

پسوند فایل ها php باشه و دستوارت زیر اول css باشه وردپرس قالب رو میشناسه


/*
Theme Name: avindesign
Theme URI: http://www.avindesign.ir
Author: Seyed Morteza Mahdavi
Author URI: http://AvinDesign.ir
Description: Copyright 2014
*/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم وردپرس پارسی سوالی داشتم ؟ : من در حال طراحی یک پوسته وردپرس هستم , وب سایتی که دارم درست میکنم حالت شرکتی داره

یعنی در صفحه اصلی سایتم هیچ پستی رو نمی تونید ببینید , حال خودم قسمت وبلاگ رو ساختم و در فولدر مربوطه ( در کنار index.php و header.php و ... ) با اسم blog.php

ساختم و بهش استایل دادم و توابع مطالب وردپرس مثل php the_content رو توش قرار دادم , ولی مشکل اینجاست که وقتی آدرس رو میزنم به من ارور 404 میده ! اینم ادرس


localhost/wordpress/blog.php

چه کنم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم وردپرس پارسی سوالی داشتم ؟ : من در حال طراحی یک پوسته وردپرس هستم , وب سایتی که دارم درست میکنم حالت شرکتی داره

یعنی در صفحه اصلی سایتم هیچ پستی رو نمی تونید ببینید , حال خودم قسمت وبلاگ رو ساختم و در فولدر مربوطه ( در کنار index.php و header.php و ... ) با اسم blog.php

ساختم و بهش استایل دادم و توابع مطالب وردپرس مثل php the_content رو توش قرار دادم , ولی مشکل اینجاست که وقتی آدرس رو میزنم به من ارور 404 میده ! اینم ادرس


localhost/wordpress/blog.php

چه کنم !

خب نبایدم چیزی بیاد

شما نمیتونید به دلخواه هر صفه ای ساختید بیاد و باید طبق پیوندهای یکتا باشه

برای این کار میتونید یک صفحه به اسم home.php بسازید که میشه صفحه اصلیتون حالا همون index.php میشه همین blog.php که میخواستید بسازید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

قالب رو نصب کردم ارور

Restricted access

میده؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید یادم رفت بگم اینا در css هستند :rolleyes:

اما در مورد فایل config

DB-NAME اسم دیتا بیسی که ساختم

DB-HOST که همون لوکال هاسته

رو قرار دادم

نمی دونم مشکل کجاست؟


[left]
// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //
/** The name of the database for WordPress */
[b][color=#FF0000]اسم دیتابیست[/color][/b] define('DB_NAME', ' [color=#FF0000][b]wp[/b][/color]');

/** MySQL database username */
[b][color=#FF0000]یوزرنیم دیتابیست[/color][/b] define('DB_USER', '[color=#FF0000][b]root[/b][/color]');

/** MySQL database password */
[color=#ff0000][b]برای پسورد هم بین دو' 'هیچی نزار[/b][/color]define('DB_PASSWORD', '');

/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');

/** Database Charset to use in creating database tables. */
define('DB_CHARSET', 'utf8');

/** The Database Collate type. Don't change this if in doubt. */
define('DB_COLLATE', '');[/left]



[/left]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا دمتون گرم خیلی مطالبتون خوبه

تازه دارم می فهمم کلا برنامه نویسی رو

ولی ممنون از زحمات شما

لطفا تمام نکات کلیدی و حرفه ای رو هم بگید (فوت سفالگری )

:) :) :) :) :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

اون مشکل حل شد.فقط ادرسهارو چیکار کنم؟؟ همشون not found میدن. مثلا روی سرچ کلیک میکنم پیدا نمیکنه.

مثال :

http://localhost/wordpress/search.php

not found

http://localhost/wor...lak2/search.php

نشون میده

دوست عزیز نباید چیزی نشون بده چون شما نمیتونید به این صورت فایل هارو ببینید

باید با توجه به پیوندهای یکتاتون عمل کنید مثلا اگر پیوند یکتا روی نام نوشته باشه شما به این صورت میتونید ببینید : www.site.com/post-name

حالا اگر برگه میسازید هم به همین شکل هست ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیوند یکتا رو عوض کنم درست میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسرا خیلی باحال بود ولی کاش ادامه بدی....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز نباید چیزی نشون بده چون شما نمیتونید به این صورت فایل هارو ببینید

باید با توجه به پیوندهای یکتاتون عمل کنید مثلا اگر پیوند یکتا روی نام نوشته باشه شما به این صورت میتونید ببینید : www.site.com/post-name

حالا اگر برگه میسازید هم به همین شکل هست ...

یه قابلیت توی ومپ و اگزم هست باید غیر فعال کنید برای not found

و

لوکال هاست فقط یه شبیه سازی و شما باید به این روش به فایل 404 دسترسی پیدا کنید localhost/wp/error=404

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

1-من قالبم تو رزولشن های بالا از گم جدا نشون میده و درواقع فرم اصلی سایت رو به هم میزنه

من میخوام وقتی کسی با رزولوشن بالاتر از 1028 میاد سایت رو با فرم رزولوشن 1024 مشاهده کنه و عناصر جاهاشون تغییر نکنه

2-چجوری تو ریسپانسیو کاری کنم که یه دیو رو ببرم ته صفحه و بالاتر از فوتر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی بعضی از سایت ها مشاهده می کنیم که کناره پست نوشته شده " پست بعد پست قبل " و همچنین موضوع پست قبل و بعد + 1 خط از هر کدوم رو قرار دادند.

چه طور این کار رو انجام بدیم ؟

به احتمال خیلی قوی باید فایل single.php ویرایش بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری