• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
kasra

تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس

119 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 10/13/2013 at 21:18، kasra گفته است :

سلام

در تاپیک زیر :

آموزش قدم به قدم طراحی پوسته وردپرس از مبتدی تا پیشرفته

آموزش طراحی پوسته رو قرار دادم که سوالات و مشکلاتی که در مورد اون تاپیک دارین رو در این تاپیک مطرح کنید تا من و یا سایر دوستان رفعش میکنیم.

سلام

 

اول از همه با تشکر از مطالب و راهنمایی های خیلی خوبتون

من 2 تا سوال داشتم یکی اینکه هر کار کردم نتونستم style گزینه جستجو رو تغییر بدم کدهای من:

در header.php اینو گذاشتم:

<div class="search"></div>
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
<div><input type="text" size="18" float=left value="<?php echo wp_specialchars($s, 1); ?>" name="s" id="s" placeholder="جستجو ..."/>
<input type="submit" id="searchsubmit" value="Search" class="submit_input" />
</div>
</form>

در style هم اینو گذاشتم:

.search input[type="text"]{
border:1px solid #ccc;
width:250px;
padding:3px 5px;
}
.search input[type="submit"]{
background:#7ba60d url(images/search_icon.png) no-repeat 50%;
text-indent: -3000em;
border:1px solid #008800;
border-radius:3px 0 0 3px;
margin:3px -5px 0 0;
width:26px;
padding:2px 5px;

}

 

ولی مثل مال شما نشد و فقط استایل پیش فرض خود سرچ رو میاره

 

 

سوال دوم اینکه در قسمت قسمت و شرح محتوا و پست ها و .... :

چجوری میتونم تنظیم کنم که مقالات از کادر مربوط به 

<article> محتوا </article>

بیرون نزنه

مرسی از شما

 

نقل قول

در تاپیک زیر :

آموزش قدم به قدم طراحی پوسته وردپرس از مبتدی تا پیشرفته

آموزش طراحی پوسته رو قرار دادم که سوالات و مشکلاتی که در مورد اون تاپیک دارین رو در این تاپیک مطرح کنید تا من و یا سایر دوستان رفعش میکنیم.

 

ویرایش شده در توسط anita666
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان عزیز اولین باره که من در انجمن سوالی مطرح میکنم چون اعتقاد دارم پاسخگویی نمیشه.امیدوارم که اشتباه کنم.

من بشدت علاقه مند به طرحی قالبم و اموزش خوبتونو دنبال کردم ولی تو قسمت هدر سایت دوتا مشکل دارم.

1-سرچ به هیچ عنوان سمت چپ نمیره float هم زدم نشد. میچسبه به سمت چپ لوگو همش ولی چپ چین نمیشه.از کد clearboth هم استفاده کردم فایده ای نداشت حذفش کردم.

2-بازم سرچ، استایل به خودش نمیگیره. بیچارم کرده.استایلاشو دقیقا مث همونی که داده بودید پیاده کردم میتونید با developer mode توی ادرسی که در انتها دادم چک کنید.

این کد هایی است که من در هدر وارد کردم:

<!DOCTYPE html>
<html <php language_attributes(); ?>>
      <head>
	        <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>" />
			<title><?php wp_title(); ?></title>
			<meta name="description" content="<?php bloginfo( 'description' ); ?>">
			<link type="text/css" href="<?php echo get_stylesheet_uri(); ?>" rel="stylesheet" media="screen" />
			<?php wp_head(); ?>
		</head>
<body>
    <header id="header">
            <nav class="menu">
                <li><a href="/"> صفحه اصلی </a> </li>

                <li><a href="/wp-login.php"> ورود به سایت </a> </li>

                <li><a href="/about"> درباره ما </a> </li>

                <li><a href="/contact"> ارتباط با ما </a> </li>
           </nav>
            <div class="logo">
			</div>
			<div class="search">
	    <form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/">
            <div><input type="text" size="18" value="<?php echo wp_specialchars($s, 1); ?>" name="s" id="s" placeholder="جستجو ..."/>
            <input type="submit" id="searchsubmit" value="Search" class="submit_input" />
            </div>
        </form>
		    </div> 
    </header>	
	

چون همه رو دستی نوشتم ممکنه اشتباه شده باشه لطفا چک کنید.

این قالبو روی سایت ریختم این شکلی شده:اینم ادرس

comicha.ir

ویرایش شده در توسط mjulaye
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 42 دقیقه قبل، mjulaye گفته است :

سلام دوستان عزیز اولین باره که من در انجمن سوالی مطرح میکنم چون اعتقاد دارم پاسخگویی نمیشه.امیدوارم که اشتباه کنم.

...

سلام دوست عزیز

به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدین

دلیلش اینه که شما فرم جستجو رو float:left; بش ندادین، یعنی این کد رو باید اضافه کنید به استایلتون:

#searchform {float:left;}

البته با انجام اینکار هم کامل درست نمیشه، چون به نظر میاد یه بخش کوچیکی رو در فایل هدرتون اشتباه نوشتید (البته اینجا درسته ولی سورس سایتتون رو که نگاه می‌کنم این کد داخلشه):

<div class="search">
			  </div>
	    <form method="get" id="searchform" action="http://comicha.ir/">
            <div><input type="text" size="18" value="" name="s" id="s" placeholder="جستجو ..."/>
            <input type="submit" id="searchsubmit" value="Search" class="submit_input" />
            </div>
        </form>

اون </div> که در خط دوم هست باید بره آخر این بخش کدها تا همه چیز درست بشه، یعنی اینطوری:

<div class="search">
 <form method="get" id="searchform" action="http://comicha.ir/">
    <div>
      <input type="text" size="18" value="" name="s" id="s" placeholder="جستجو ..."/>
      <input type="submit" id="searchsubmit" value="Search" class="submit_input" />
    </div>
 </form>
</div>

این کد پایین رو جایگزین کنید + اینکه اون کد اولی رو هم داخل استایلتون بذارید تا درست شه.

پ‌ن: بهتره برای سوالات جداگونه یه تاپیک جدید بزنید، چون این تاپیک خیلی شلوغ شده و احتمال اینکه بدون جواب بمونید بیشتره.

ویرایش شده در توسط Farshad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درست شد مرسی ولی این

#searchform {float:left;
}

 

توی اموزش اصلی نبود!!!! چطوری بقیه بش رسیده بودن پس؟!

و یک سوال دیگه که اینم جواب بدید یک دنیا ممنون میشم منو nav که ایجاد کردم اون li ها و صفحاتی که توش قرار دادم دقیقا وسطش قرار نگرفته یجورایی زیرشه انگار اونو چطوری بیارم وسط مرسی

 

ویرایش شده در توسط mjulaye
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 35 دقیقه قبل، mjulaye گفته است :

توی اموزش اصلی نبود!!!! چطوری بقیه بش رسیده بودن پس؟!

من این آموزش رو مطالعه نکردم، شاید این مورد رو توضیح دادن (ولی به یه روش دیگه)

در 35 دقیقه قبل، mjulaye گفته است :

و یک سوال دیگه که اینم جواب بدید یک دنیا ممنون میشم منو nav که ایجاد کردم اون li ها و صفحاتی که توش قرار دادم دقیقا وسطش قرار نگرفته یجورایی زیرشه انگار اونو چطوری بیارم وسط مرسی

متاسفانه اصلا منظورتون رو متوجه نشدم، لطفا بیشتر توضیح بدین یا یه تصویر از کاری که می‌خواین انجام بدین بم نشون بدین.

ویرایش شده در توسط Farshad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره بد گفتم ببخشید

این عکسو چک کنید:

عکس1

صفحه اصلی،ورود به سایت، تماس با ما و ... توی کادر مربوطه نیست و پایین تر قرار گرفته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، mjulaye گفته است :

اره بد گفتم ببخشید

این عکسو چک کنید:

عکس1

صفحه اصلی،ورود به سایت، تماس با ما و ... توی کادر مربوطه نیست و پایین تر قرار گرفته

یه تصویر در پیوست واستون گذاشتم، منظورتون اینه که می‌خواین اینطوری بشه؟

اگه این کار رو می‌خواین بکنید کافیه کلاس menu رو داخل استایلتون پیدا کنید و این ویژگی رو بش اضافه کنید:

height: 20px;

 

Untitled.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش تو خیلی کارت درسته.دمت گرم.مشکل  حل شد.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوباره به همگی. من اموزشو تموم کردم فقط 2 تا مشکل دیگه دارم

1-قسمت پست های سایت، زیر قسمت محتوا که ایجاد کردم قرار نمیگیره و رفته کنارش:

2-قسمت پست ها رو بصورت زیر استایل دادم ولی تغییری نکرد

.posts {
  font:normal 11px tahoma;
  color:#355;
  line-height:21px;
}

آدرس سایت:comicha.ir

TnX A LoT

ویرایش شده در توسط mjulaye
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ینی این همه آدم خدای وردپرس نمیتونن جواب ساده ترین سوالات مربوط به ساده ترین طراحی هارو بدن!!!!!:huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این دوتا آدرس url که در کد زیر نوشته شده مربوط به چی هست؟

خب بعد از اینکه این فایل هارو ایجاد کردید ، فایل style.css رو با نوت پد ویندوز یا ++notepad باز کنید و در اول اون کدهای زیر رو وارد کنید :

 

 
/*
Theme Name: mythem
Theme URI: http://www.wp-parsi.com
Description: amouzeshe tarahi pouste wordpress
version: V1.0
Author: Kasra.GH
Author URI: http://www.doweb.ir
*/
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به این قسمت قبل از </ul> یک li اضافه کنید.

	    <ul class="title-single-pro tabs row">
		    <li data-target="#baresi" class="active"><i class="fa fa-pencil-square-o fa fa-fw"></i> بررسی تخصصی محصول</li>
			<?php if( isset($attr_groups) && !empty($attr_groups) ) echo '<li data-target="#fani"><i class="fa fa-sliders fa fa-fw"></i></i> مشخصات فنی محصول</li>'; ?>
			<li data-target="#soalat"><i class="fa fa-comments  fa fa-fw"></i> نظرات و سوالات کاربران</li>
		</ul>
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من ی سایت دارم که ریسپانسیو هم هست ولی وقتی بنر توش میذارم و تست میگیرم بنر ریسپانسیو نمیشه بنظرتون چیکار کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ، خسته نباشید

من یه مگامنو نوشتم میخوام اون رو تبدیل کنم به وردپرس و داینامیکش کنم ، چجوری این کارو انجام بدم ؟ چون واقعا گیر کردم .

لطفا راهنمایی کنید ، با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این فایتها رو چگونه ایجاد کنم؟

file.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بعد از ایجاد فایلها و در قسمت مدیریت پیغام زیر نمایش داده میشود

mythem.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، reptal گفته است :

سلام

بعد از ایجاد فایلها و در قسمت مدیریت پیغام زیر نمایش داده میشود

mythem.jpg

قالبتون فایل استایل نداره. یه فایل style.css بزارید کنار پوشه های قالبتون ، تا این خطا رو نده دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخ تون در اسرع وقت

ولی فایلی که فرمودین در پوشه mythem درست کردم

 

mythem1.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، reptal گفته است :

ممنون از پاسخ تون در اسرع وقت

ولی فایلی که فرمودین در پوشه mythem درست کردم

 

mythem1.jpg

پسوند فایلهاتون txt نیست؟

چک کنید که پسوند css باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای نمایش پسوند فایل ها در ویندوزتون که بتونید تغییرشون بدید:

 

برای به نمایش در آوردن پسوندها وارد پوشه ی مورد نظر شوید (پوشه ای که فایل های شما در آن قرار دارد) و  از طریق منوی Organize گزینه Folder and Search Options را فعال کرده، وارد نوار View شده و تیک گزینه "Hide extensions for known file types" را بر دارید (در ویندوز XP این عمل از طریق منوی Tools و گزینه "Folder Options" قابل انجام است)

حال بر دکمه OK یا Apply کلیک کنید. اکنون باید بتوانید پسوند فایل را ببینید:

البته اینا برای ویندوز 7 بود

ویرایش شده در توسط logomaster
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، reptal گفته است :

mythem3.jpg

خب دیگه , الان نباید مشکلی دیگه وجود داشته باشه. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ..متشکرم از راهنمایی تون

ولی تصویری که برای من نمایش داد بعد فعال کردن با تصویری که در سایت هم فرق داره؟؟؟

 

mythem4.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر قالبتون رو با اسم screenshot.png ذخیره کنید و کنار بقیه فایل ها داخل پوشه قالب قرار بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم این بود که با تصویر نمایش داده شده متفاوت هست

اصولا با کدهای داده شده این تصویر باید نمایش داده می شد؟

 

mythem5.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری