• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
kasra

تاپیک رفع مشکلات و سوالات مربوط به آموزش طراحی پوسته وردپرس

118 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ببخشید من یک قالب طراحی کردم بعد بر طبق اموزشهای شما دارم درستش می کنم ،بعد نمی دونم این عکس زیر هدر می شه دقیق چه بخشی از سایت مثلا aside می شه

و برای اینکه بیارمش چه کدی باید بنویسیم ؟ و اون بخش ویژگی که نوشتم می شه  section ? و یک نکته دیگه ایکن های که گذاشتم اگه بخوام مثل شکل بیاد باید چه کدی بنویسیم

ممنون از اموزشهای خوب و ساده تون

Untitled-q.jpg

ویرایش شده در توسط sk900
کامل نبودن سوال
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

من می خوام بتونم در صفحه ای که با قالب خودم طراحی می شه کدهای php رو بتونم اجرا بگیرم چطوری این کار رو انجام بدم چه کدی رو به صفحه index.php اضافه کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من به جز فایل که گفتید index.php - header.php - footer.php-side.php

مثل اینکه باید یه صفحه دیگه هم اضاف کرد به نام function.php

خوب تو این صفحه چه کدهایی باید بزارم ممنون میشم کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان من اولین باره که دارم استفاده میکنم از این انجمن و پیام میزارم یه راهنمایی میخواستم

من یه قالب وردپرسی دارم که عنوان مطالب رو زیر تصویر شاخص نمایش میده، اما من میخوام که عنوان مطلب بالای تصویر شاخص نمایش داده بشه

چطور میتونم کداشو اصلاح کنم؟ لطفا راهنماییم بکنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، hosseinsh71 گفته است :

سلام دوستان من اولین باره که دارم استفاده میکنم از این انجمن و پیام میزارم یه راهنمایی میخواستم

من یه قالب وردپرسی دارم که عنوان مطالب رو زیر تصویر شاخص نمایش میده، اما من میخوام که عنوان مطلب بالای تصویر شاخص نمایش داده بشه

چطور میتونم کداشو اصلاح کنم؟ لطفا راهنماییم بکنین

سلام اول باید ببینید کدوم صفحه می خواید تغییر بدید بعد باید بخش مورد نظر را در صفحه ی مورد نظر پیدا کنید و بعد باید جای thumbnail با title, content عوض کنید 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/9/2017 at 12:25، Mirrajabi گفته است :

سلام اول باید ببینید کدوم صفحه می خواید تغییر بدید بعد باید بخش مورد نظر را در صفحه ی مورد نظر پیدا کنید و بعد باید جای thumbnail با title, content عوض کنید 

من یه دسته بندی(برگه) دانستنیها تو سایتم دارم که توش مقالات میزارم فایل CONTENT.PHP رو باید اصلاح کنم اما به چه صورت بیشتر راهنماییم کنین مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/22/2017 at 13:38، yasmohamadi گفته است :

سلام 

من می خوام بتونم در صفحه ای که با قالب خودم طراحی می شه کدهای php رو بتونم اجرا بگیرم چطوری این کار رو انجام بدم چه کدی رو به صفحه index.php اضافه کنم ؟

تمامی کدهای شما بدون مشکل اجرا میشه ! شما میتونید کدهاتون به صورت تابع توی functuins.php قرار بدید و در صفحه اصلی نمایش بگیرید و یا میتونید توی یک فایل دیگر ریخته و include کنید ! 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/23/2017 at 12:32، mohamad-8 گفته است :

سلام

من به جز فایل که گفتید index.php - header.php - footer.php-side.php

مثل اینکه باید یه صفحه دیگه هم اضاف کرد به نام function.php

خوب تو این صفحه چه کدهایی باید بزارم ممنون میشم کمکم کنید

header.php

index.php

footer.php

حداقل صفحه هایی که با توجه به نیاز خود میتوانید استفاده کنید  و بقیه موارد نیاز شما هستند : 
tag.php

comments.php

sidebar.php

404.php

home.php

page.php

category.php

acrhive.php

 و یک صفحه دیگر به اسم functions.php در این صفحه شما توابع و کلاس ها و هوک های استفاده شده __( برای مثال گفته شد )__و  مورد نیاز درونش قرار میدهید و استفاده کنید مثل : 

navigation 

sidebar

thumbnail

و..... 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/9/2017 at 08:49، hosseinsh71 گفته است :

سلام دوستان من اولین باره که دارم استفاده میکنم از این انجمن و پیام میزارم یه راهنمایی میخواستم

من یه قالب وردپرسی دارم که عنوان مطالب رو زیر تصویر شاخص نمایش میده، اما من میخوام که عنوان مطلب بالای تصویر شاخص نمایش داده بشه

چطور میتونم کداشو اصلاح کنم؟ لطفا راهنماییم بکنین

باید کدها دید ! the_title  و یا get_the_title استفاده شده جا به جا کنید !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام عرض میکنم به خدمت همه دوستان عزیز وردپرسی ، من یه مشکلی داشتم و خواهش میکنم راهنماییم کنید !

من یه پست تایپ اختصاصی با نام academy تعریف کردم و از اون توی برگه ای اختصاصی با نام academy کوئری گرفتم ، خب سوال اینجاست :

من برای ناوبری صفحاتم از افزونه pagenvi استفاده کردم ( به درستی پایین صفحه نمایش داده میشه ) ولی متاسفانه بعد از کلیک روی شماره صفحه ها به صفحه 404 میره ، 

ضمنا همه برگه های archive-academy.php - archive.php - category.php - paged.php رو هم طراحی کردم !

واقعا دیگه خم داره سوت میکشه مه ایرادش از کجا میتونه باشه !!! 

خواهش میکنم کمکم کنید . . .

ویرایش شده در توسط shcanaan
اشتباه در تایپ
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، shcanaan گفته است :

سلام عرض میکنم به خدمت همه دوستان عزیز وردپرسی ، من یه مشکلی داشتم و خواهش میکنم راهنماییم کنید !

من یه پست تایپ اختصاصی با نام academy تعریف کردم و از اون توی برگه ای اختصاصی با نام academy کوئری گرفتم ، خب سوال اینجاست :

من برای ناوبری صفحاتم از افزونه pagenvi استفاده کردم ( به درستی پایین صفحه نمایش داده میشه ) ولی متاسفانه بعد از کلیک روی شماره صفحه ها به صفحه 404 میره ، 

ضمنا همه برگه های archive-academy.php - archive.php - category.php - paged.php رو هم طراحی کردم !

واقعا دیگه خم داره سوت میکشه مه ایرادش از کجا میتونه باشه !!! 

خواهش میکنم کمکم کنید . . .

سلام و درود

 

چطوری از پست تایپ academy توی برگه academy کوئری گرفتید؟

از چه کدی استفاده کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود

 

چطوری از پست تایپ academy توی برگه academy کوئری گرفتید؟

از چه کدی استفاده کردید؟

سلام عزیز .  .  .

<?php 
      $page = get_option('posts_per_page');
      $args = array('paged' => get_query_var('paged') ,'post_type' => 'academy','posts_per_page' => $page); 
      $query = new WP_Query( $args ); 
      if ( $query->have_posts() ) {  
            while ($query->have_posts()) { $query->the_post(); 
      
   ?>

و بعد از اتمام حلقه while 

 <?php }}else { echo "هیچ مطلبی برای این قسمت ارسال نشده است !!!"; } wp_pagenavi(array( 'query' => $query ) );wp_reset_postdata();?>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود مجدد

 

تنها چیز غلطی که اینجا هست پارامتر paged توی آرگومان wp_query هست.

به این شکل تغییر بدید.

<?php 
      $page = get_option('posts_per_page');
      $paged = ( get_query_var( 'paged' ) ) ? get_query_var( 'paged' ) : 1;
      $args = array('paged' => $paged, 'post_type' => 'academy', 'posts_per_page' => $page); 
      $query = new WP_Query( $args ); 
      if ( $query->have_posts() ) {  
            while ($query->have_posts()) { $query->the_post(); 
      
?>

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود مجدد

 

تنها چیز غلطی که اینجا هست پارامتر paged توی آرگومان wp_query هست.

به این شکل تغییر بدید.


<?php 
      $page = get_option('posts_per_page');
      $paged = ( get_query_var( 'paged' ) ) ? get_query_var( 'paged' ) : 1;
      $args = array('paged' => $paged, 'post_type' => 'academy', 'posts_per_page' => $page); 
      $query = new WP_Query( $args ); 
      if ( $query->have_posts() ) {  
            while ($query->have_posts()) { $query->the_post(); 
      
?>

 

موفق باشید

 جسارتا این موردی که حضرتعالی فرمودید فقط مربوط به خانه صفرم از کلید paged هستش که اون رو از صفر تغییر میده به 1 ، قبلا این مورد رو چک کرده بودم . الآنم دوباره چکش کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم به صفحه 404.php منتقل میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، shcanaan گفته است :

سلام عرض میکنم به خدمت همه دوستان عزیز وردپرسی ، من یه مشکلی داشتم و خواهش میکنم راهنماییم کنید !

من یه پست تایپ اختصاصی با نام academy تعریف کردم و از اون توی برگه ای اختصاصی با نام academy کوئری گرفتم ، خب سوال اینجاس...

خب دوستان عزیز با کمک جناب مهران عزیز مشکل رو حل کردم ، حالا راه حل رو هم اینجا میگذارم که شاید زمانی به کار یکی از بچه ها بیاد !

-در درجه اول اینکه کد استارت برای کوئری گرفتن توی صفحه مورد نظر این هستش :

<?php 
      $page = get_option('posts_per_page');
      $paged = ( get_query_var( 'paged' ) ) ? get_query_var( 'paged' ) : 1;
      $args = array('paged' => $paged, 'post_type' => 'academy', 'posts_per_page' => $page); 
      $query = new WP_Query( $args ); 
      if ( $query->have_posts() ) {  
            while ($query->have_posts()) { $query->the_post(); 
      
?>

بعد از تعریف آرتیکل های post contentمون کد پایانی رو به شکل زیر میزنیم ( البته توجه داشته باشید که ما برای ناوبری صفحه مون از افزونه pagenavi استفاده کردیم.):

   <?php }}else { echo "هیچ مطلبی برای این قسمت ارسال نشده است !!!"; } wp_pagenavi(array( 'query' => $query ) );wp_reset_postdata();?>

خب حالا توی این مرحله میریم و از بخش تنظیمات ->پیوندهای یکتا برای رفرش کردن cashe وردپرسمون یکبار ذخیره تغییرات رو میزنیم .

-- نکته پایانی : [که در حقیقت اشکال منم توی این قسمت بود ] برای اینکه صفحه مون به درستی کار کنه در حقیقت ما اصلا نیازی به این نداریم که بخوایم از پست تایپمون توی برگه ای کوئری بگیریم و فقط با تعریف فایل archive-academy.php میتونیم کار رو به درستی و به صورت استاندارد انجام بدیم .

مرسی مهران 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

تو نسخه موبایلی سایتم زیر منوها هم با منو نمایش داده میشه که میخوام به صورتی باشه با کلیک روی منو فقط زیر منوها نمایش داده بشه فقط تو نسخه موبایلی این مشکلو دارم و تو نسخه pc همچین مشکلی نیس و تا روی منو نزنم زیرمنوهای مربوطش نمیاد

عکسشو پیوست کردم

photo_2017-12-22_13-30-59.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/22/2017 at 13:32، hosseinsh71 گفته است :

سلام

تو نسخه موبایلی سایتم زیر منوها هم با منو نمایش داده میشه که میخوام به صورتی باشه با کلیک روی منو فقط زیر منوها نمایش داده بشه فقط تو نسخه موبایلی این مشکلو دارم و تو نسخه pc همچین مشکلی نیس و تا روی منو نزنم زیرمنوهای مربوطش نمیاد

عکسشو پیوست کردم

photo_2017-12-22_13-30-59.jpg

کسی نبود کمکم کنه؟؟؟

plz help me

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 12/22/2017 at 13:32، hosseinsh71 گفته است :

سلام

تو نسخه موبایلی سایتم زیر منوها هم با منو نمایش داده میشه که میخوام به صورتی باشه با کلیک روی منو فقط زیر منوها نمایش داده بشه فقط تو نسخه موبایلی این مشکلو دارم و تو نسخه pc همچین مشکلی نیس و تا روی منو نزنم زیرمنوهای مربوطش نمیاد

عکسشو پیوست کردم

photo_2017-12-22_13-30-59.jpg

کیست که مرا یاری کند؟؟؟/

کسی کد جی کوئری شو بلده بنویسه؟؟؟؟:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری