• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
iran1404

سوال در مورد سایت

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به این اینجا نگاه کنید

چطوری میشه توضیحات هر پست حذف کرد و فقط تیتر باشه

از این شگل

post-2719-0-91432800-1381742064_thumb.jp

به این شکل

post-2719-0-34307100-1381742113_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد زیر رو از فیل index.php حذف کنید و تست کنید :


<?php the_content(''); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کجاست؟

 <?php get_header(); ?>
<div class="other_blog_posts">
<div class="ib-container" id="ib-container">


<?php if (have_posts()) :
?>
<?php while (have_posts()) : the_post();
$post_thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id( $post->ID ), 'full' );
?>
<div class="article">

<?php if( of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('blog_style2_thumb') == "1" ) { ?>
<div class="blog_style2_thumb">

<?php if( has_post_thumbnail() ) { ?>
<img alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo croper; ?>?src=<?php echo $post_thumb[0]; ?>&w=300&h=180&zc=1" />
<?php } else {?>
<img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/no_image.jpg" />
<?php } ?>
</div>
<?php } ?>

<header>
<h3><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<span><?php if (of_get_option('home_blog_styles') != "blog_style1" ){?><span class="post_date"><?php the_time('F d, Y'); ?></span><?php }?> <span class="post_author"><?php _e('by','Pars') ?> <?php the_author_posts_link(); ?></span></span>
</header>
<<?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('home_style') == "home_blog") { echo "div class='style_2_contnet'";} else { echo "p"; }?> class="<?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" ) { echo "style2_content";} ?>"><?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('home_style') == "home_blog"){ echo the_content(); } else { echo pars_excerpt('32'); }?></<?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('home_style') == "home_blog") { echo "div";} else { echo "p"; }?>>
<div class="clearer"></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<div class="clearer"></div>



<?php if ( of_get_option('ajax_loading_contents') == "1" ) { ?>
<div class="navigation" style="display:none;"><p class="ajax_scroll_p"><?php ajax_pagenavi();?></p></div>
<?php }
else {?>
<div class="pagenavi_home">
<?php pagenavi();?>
</div>
<?php } ?>
</div>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجاست:

65567060258575608053.gif

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته به دو صورت تابع ها مشخص شده اند

شما بايد دنبال اين تگ ها باشيد و حذف كنيد


<?php the_excerpt(); ?>
<?php the_content(); ?>

فكر كنم كد زير حذف كنيد درست بشه:D

{ echo the_content(); } else { echo pars_excerpt('32'); }

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم یه سوال دارم : اگه بخوام تعداد کلمات رو کاهش بدم چی؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

منم یه سوال دارم : اگه بخوام تعداد کلمات رو کاهش بدم چی؟

echo pars_excerpt('32');

عدد 32 رو باید کم کنید...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا من اولش 32 رو کم کردم ولی کم نشد!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برا من درست نشد به جای ان پست های صفحات نخست سایت تغییر کرد ببینید

post-2719-0-68542800-1381745586_thumb.jp

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برا من درست نشد به جای ان پست های صفحات نخست سایت تغییر کرد ببینید

post-2719-0-68542800-1381745586_thumb.jp

خب شما فایل index.php رو دادید... باید فایل category.php رو بدید...

والا من اولش 32 رو کم کردم ولی کم نشد!

احتمالا داره از فانکشن عدد رو لود میکنه...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
<?php get_header(); ?>
<div class="status_bar main_border">
<div class="bread_comb">
<?php echo earlyedition_breadcrumbs();?>
</div>
<div class="put_comment">
<?php if(isset($_COOKIE['comment_author_'.COOKIEHASH])) {
$lastCommenter = $_COOKIE['comment_author_'.COOKIEHASH]; } else {$lastCommenter = _e('Guest', 'Pars');}?>
<?php _e('Howdy', 'Pars'); ?> <?php echo $lastCommenter;?>
</div>
</div>
<div class="archive_wrap">
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();$post_thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id( $post->ID ), 'full' );?>
<div class="archive_items">
<div class="title_archive"><h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div>
<div class="item_content">
<?php if( has_post_thumbnail() ) { ?><div class="archive_item_featured"><img alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo croper; ?>?src=<?php echo $post_thumb[0]; ?>&w=95&h=57&zc=1" /></div><?php } ?>
<p><?php echo short_content(520); ?><a href="<?php the_permalink(); ?>"> [...]</a></p>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<div class="clearer"></div>
<div class="pagenavi">
<?php pagenavi();?>
</div>
<div class="clearer"></div>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

        
<?php echo short_content(520); ?><a href="<?php the_permalink(); ?>">  [...]</a>

این بخش رو پاک کنید ببینید نتیجه دلخواهتون هست؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درست شد ببخشد این کادر سفید چطوری کوچیک میشه ممنون ;)

اینجا

ویرایش شده در توسط iran1000

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو خط 188 استایل قالبتون:


.archive_items {


background-color: #FDFDFD;
background-image: linear-gradient(#F9F9F9, #F8F8F8 70%, #FDFDFD);
border: 1px solid #D8D8D8;
border-radius: 3px 3px 3px 3px;
box-shadow: 0 4px 4px -4px rgba(0, 0, 0, 0.4);
float: left;
height: 305px;
margin-bottom: 40px;
margin-left: 40px;
overflow: auto;
padding: 10px;
width: 298px;
}

رو به


.archive_items {


background-color: #FDFDFD;
background-image: linear-gradient(#F9F9F9, #F8F8F8 70%, #FDFDFD);
border: 1px solid #D8D8D8;
border-radius: 3px 3px 3px 3px;
box-shadow: 0 4px 4px -4px rgba(0, 0, 0, 0.4);
float: left;
height: auto;
margin-bottom: 40px;
margin-left: 40px;
overflow: auto;
padding: 10px;
width: 298px;
}

تغییر بدید..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مال من کد زیره:


<?php
query_posts(array('showposts=20','paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1));
while (have_posts()):the_post();?>
<div class="small-post">
<div class="small-post-image"><a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_post_thumbnail((thumbnail),array(alt=>get_the_title(),title=>get_the_title())); ?>
</a></div>
<div class="all-title-title"><a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="small-post-excerpt"><?php the_excerpt(); ?></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</div>
<div class="wp-pagenavi"><div class="pages"><?php wp_corenavi(); ?></div></div>
<?php wp_reset_query(); ?>

که عدد 10 رو به این شکل بهش میدم


<?php the_excerpt('10'); ?>

ولی کار نمیکنه!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

<div class="small-post-excerpt"><?php the_excerpt(); ?></div>

احتمالا داره از فانکش لود میکنه...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزيز مرتضي گفتند شايد توي فايل functions.php فراخاني شده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کجاست؟


http://www.pasteall.org/46501

ویرایش شده در توسط Morteza

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا کدهاتون رو بزارید توی تگ های زیر که اینجوری توی تاپیک گم نشیم

 [code]

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
کجاست؟

پوستتون، زیاد استایل داره، توی همه فایل های استایل،

.archive_items

رو بگردید، و داخلش هر جا

height: 305px;

رو دیدید، به


height:auto;

تغییر بدید.. و یا قالب رو بزارید اینجا...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا کدهاتون رو بزارید توی تگ های زیر که اینجوری توی تاپیک گم نشیم

 [code]

اگه با من هستید من منظورتون متوجه نمیشم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظور بلند شدن صفحه هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

والا من اولش 32 رو کم کردم ولی کم نشد!

به صورت پیشفرض چکیده 55 کاراکتره با قرار دادن کد زیر در functions.php میتونید تغییر بدید


function excerptLength($length) {
return 100;
}
add_filter('excerpt_length', 'excerptLength');

منبع : گرودیا

ویرایش شده در توسط Mekaeil Andisheh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری