iran1404

سوال در مورد سایت

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

به این اینجا نگاه کنید

چطوری میشه توضیحات هر پست حذف کرد و فقط تیتر باشه

از این شگل

post-2719-0-91432800-1381742064_thumb.jp

به این شکل

post-2719-0-34307100-1381742113_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر رو از فیل index.php حذف کنید و تست کنید :


<?php the_content(''); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کجاست؟

 <?php get_header(); ?>
<div class="other_blog_posts">
<div class="ib-container" id="ib-container">


<?php if (have_posts()) :
?>
<?php while (have_posts()) : the_post();
$post_thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id( $post->ID ), 'full' );
?>
<div class="article">

<?php if( of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('blog_style2_thumb') == "1" ) { ?>
<div class="blog_style2_thumb">

<?php if( has_post_thumbnail() ) { ?>
<img alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo croper; ?>?src=<?php echo $post_thumb[0]; ?>&w=300&h=180&zc=1" />
<?php } else {?>
<img src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/images/no_image.jpg" />
<?php } ?>
</div>
<?php } ?>

<header>
<h3><a target="_blank" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<span><?php if (of_get_option('home_blog_styles') != "blog_style1" ){?><span class="post_date"><?php the_time('F d, Y'); ?></span><?php }?> <span class="post_author"><?php _e('by','Pars') ?> <?php the_author_posts_link(); ?></span></span>
</header>
<<?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('home_style') == "home_blog") { echo "div class='style_2_contnet'";} else { echo "p"; }?> class="<?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" ) { echo "style2_content";} ?>"><?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('home_style') == "home_blog"){ echo the_content(); } else { echo pars_excerpt('32'); }?></<?php if (of_get_option('home_blog_styles') == "blog_style2" && of_get_option('home_style') == "home_blog") { echo "div";} else { echo "p"; }?>>
<div class="clearer"></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<div class="clearer"></div>



<?php if ( of_get_option('ajax_loading_contents') == "1" ) { ?>
<div class="navigation" style="display:none;"><p class="ajax_scroll_p"><?php ajax_pagenavi();?></p></div>
<?php }
else {?>
<div class="pagenavi_home">
<?php pagenavi();?>
</div>
<?php } ?>
</div>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اینجاست:

65567060258575608053.gif

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته به دو صورت تابع ها مشخص شده اند

شما بايد دنبال اين تگ ها باشيد و حذف كنيد


<?php the_excerpt(); ?>
<?php the_content(); ?>

فكر كنم كد زير حذف كنيد درست بشه:D

{ echo the_content(); } else { echo pars_excerpt('32'); }

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم یه سوال دارم : اگه بخوام تعداد کلمات رو کاهش بدم چی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

منم یه سوال دارم : اگه بخوام تعداد کلمات رو کاهش بدم چی؟

echo pars_excerpt('32');

عدد 32 رو باید کم کنید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا من اولش 32 رو کم کردم ولی کم نشد!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برا من درست نشد به جای ان پست های صفحات نخست سایت تغییر کرد ببینید

post-2719-0-68542800-1381745586_thumb.jp

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برا من درست نشد به جای ان پست های صفحات نخست سایت تغییر کرد ببینید

post-2719-0-68542800-1381745586_thumb.jp

خب شما فایل index.php رو دادید... باید فایل category.php رو بدید...

والا من اولش 32 رو کم کردم ولی کم نشد!

احتمالا داره از فانکشن عدد رو لود میکنه...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
<?php get_header(); ?>
<div class="status_bar main_border">
<div class="bread_comb">
<?php echo earlyedition_breadcrumbs();?>
</div>
<div class="put_comment">
<?php if(isset($_COOKIE['comment_author_'.COOKIEHASH])) {
$lastCommenter = $_COOKIE['comment_author_'.COOKIEHASH]; } else {$lastCommenter = _e('Guest', 'Pars');}?>
<?php _e('Howdy', 'Pars'); ?> <?php echo $lastCommenter;?>
</div>
</div>
<div class="archive_wrap">
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();$post_thumb = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id( $post->ID ), 'full' );?>
<div class="archive_items">
<div class="title_archive"><h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2></div>
<div class="item_content">
<?php if( has_post_thumbnail() ) { ?><div class="archive_item_featured"><img alt="<?php the_title(); ?>" src="<?php echo croper; ?>?src=<?php echo $post_thumb[0]; ?>&w=95&h=57&zc=1" /></div><?php } ?>
<p><?php echo short_content(520); ?><a href="<?php the_permalink(); ?>"> [...]</a></p>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<div class="clearer"></div>
<div class="pagenavi">
<?php pagenavi();?>
</div>
<div class="clearer"></div>
</div>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

        
<?php echo short_content(520); ?><a href="<?php the_permalink(); ?>">  [...]</a>

این بخش رو پاک کنید ببینید نتیجه دلخواهتون هست؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درست شد ببخشد این کادر سفید چطوری کوچیک میشه ممنون ;)

اینجا

ویرایش شده در توسط iran1000
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو خط 188 استایل قالبتون:


.archive_items {


background-color: #FDFDFD;
background-image: linear-gradient(#F9F9F9, #F8F8F8 70%, #FDFDFD);
border: 1px solid #D8D8D8;
border-radius: 3px 3px 3px 3px;
box-shadow: 0 4px 4px -4px rgba(0, 0, 0, 0.4);
float: left;
height: 305px;
margin-bottom: 40px;
margin-left: 40px;
overflow: auto;
padding: 10px;
width: 298px;
}

رو به


.archive_items {


background-color: #FDFDFD;
background-image: linear-gradient(#F9F9F9, #F8F8F8 70%, #FDFDFD);
border: 1px solid #D8D8D8;
border-radius: 3px 3px 3px 3px;
box-shadow: 0 4px 4px -4px rgba(0, 0, 0, 0.4);
float: left;
height: auto;
margin-bottom: 40px;
margin-left: 40px;
overflow: auto;
padding: 10px;
width: 298px;
}

تغییر بدید..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مال من کد زیره:


<?php
query_posts(array('showposts=20','paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1));
while (have_posts()):the_post();?>
<div class="small-post">
<div class="small-post-image"><a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php the_post_thumbnail((thumbnail),array(alt=>get_the_title(),title=>get_the_title())); ?>
</a></div>
<div class="all-title-title"><a target="_blank" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
<div class="small-post-excerpt"><?php the_excerpt(); ?></div>
</div>
<?php endwhile; ?>
</div>
<div class="wp-pagenavi"><div class="pages"><?php wp_corenavi(); ?></div></div>
<?php wp_reset_query(); ?>

که عدد 10 رو به این شکل بهش میدم


<?php the_excerpt('10'); ?>

ولی کار نمیکنه!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div class="small-post-excerpt"><?php the_excerpt(); ?></div>

احتمالا داره از فانکش لود میکنه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزيز مرتضي گفتند شايد توي فايل functions.php فراخاني شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کجاست؟


http://www.pasteall.org/46501

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا کدهاتون رو بزارید توی تگ های زیر که اینجوری توی تاپیک گم نشیم

 [code]

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کجاست؟

پوستتون، زیاد استایل داره، توی همه فایل های استایل،

.archive_items

رو بگردید، و داخلش هر جا

height: 305px;

رو دیدید، به


height:auto;

تغییر بدید.. و یا قالب رو بزارید اینجا...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا کدهاتون رو بزارید توی تگ های زیر که اینجوری توی تاپیک گم نشیم

 [code]

اگه با من هستید من منظورتون متوجه نمیشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور بلند شدن صفحه هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

والا من اولش 32 رو کم کردم ولی کم نشد!

به صورت پیشفرض چکیده 55 کاراکتره با قرار دادن کد زیر در functions.php میتونید تغییر بدید


function excerptLength($length) {
return 100;
}
add_filter('excerpt_length', 'excerptLength');

منبع : گرودیا

ویرایش شده در توسط Mekaeil Andisheh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری