MNoire

درخواست : تبدیل html به وردپرس

11 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و خسته نباشید . اول از همه سایت موردنظرم رو میزارم : اینجا

بنده میخوام دقیقا همین قالب که نه ! 4.gif عکسش رو برای سایتم پیاده کنم . چیزی مثل "این" میخوام .

خودم یه جوری هم کد HTML و هم CSSـــش رو درست کردم

کد HTML :

[/size][/font][font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]
[b]<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
<meta http-equiv="designby" content="maziar )">
<meta http-equiv="copyright" content=" 2013">
<meta name="keywords" content="">
<meta name="description" content="">

<title>به زودی با آی - گرافیک ...</title>

<link href="index_files/styles.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>

<body></body>

</html>[/b][/size][/font]
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]

و کد CSS :

[/size][/font][font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]
[b]/*
Theme Name: I-Graphic
Theme URI: http: http://i-graphic.ir
Description: Theme | under construction
Author: MD
Author URI: http://i-graphic.ir
Version: 0.1.0
*/[/b]


[b]* { margin: 0; padding: 0;}body { background-color:#000; font: normal small Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: #ffffff; margin:0px auto; padding: 0px;}.main { background-image: url(images/back.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position:center; margin: auto; width: 942px; height: 400px;}a { line-height:20px; font-size:11px; font-family:tahoma; [/b][b] text-decoration: none; color: #666666;}a:hover { text-decoration: none; color: #000000;}img { border:none;}[/b][/size][/font]
[font=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif][size=3]

بنده هم بلد نیستم برای تبدیل اینا به وردپرس چی باید بکنم . تا به حال هم فولدر های image و css و فایل index.html رو تشکیل دادم . کسی هست منو راهنمایی کنه یا در کمال مهربانی درستش کنه 105.gif38.gif4.gif

ویرایش شده در توسط MNoire
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این الان قالبه؟ 2 خط هم نمیشه اگه کامنت هارو برداریم!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من نظرم اينه همين طوري بزار رو هاست ديگه !‌چيزي نيست بخواي تبديل كني !‌ ي تايتل سايت فقط ميشه واسش گذاشت :D

ویرایش شده در توسط RedPlus
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این الان قالبه؟ 2 خط هم نمیشه اگه کامنت هارو برداریم!!

من نظرم اينه همين طوري بزار رو هاست ديگه !‌چيزي نيست بخواي تبديل كني !‌ ي تايتل سايت فقط ميشه واسش گذاشت :D

منم نوشتم که قالب نیست :D ، والله من تست کردم ولی کار نکرد . فقط یه صفحه سیاه میاد ، واسه همین مزاحم شدم :D ( کل اون صفحه عکسه ، هیچ اطلاعاتی نمیخواد)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان نفهميدم ميخواي چي كار كني !‌

اگه اين صفحه رو ميخواي بزاري صفحه اول سايت

اسمش بزار index.html و بزار روي روت هاست خودش ديگه نمايش ميده !‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد براي تبديل اين به پوسته وردپرس بايد مراحل زير انجام بديد:

1-تبديل اسم index.html به index.php

2-براي معرفي استايل به پوسته از كد زير به جاي لينك style.css قرار بده

<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

3-براي معرفي javascript & images از كد زير استفاده كنيد

<?php bloginfo('template_url'); ?>

همين :D

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

اولا که توی تگ BODY هیچی نذاشتین:


<body></body>

خالیه.

بعد گفتین یه صفحه سیاه میاد .چون برای همین بادی پس زمینه سیاه تعریف شده:


body { background-color:#000;

برای اینکه تصویری که میخواین نمایش داده بشه مثل اون سایت این کار ها رو انجام بدین:

این تکه کد رو درون body بزارین:


<div class="main">
</div>

بعد عکس مورد نظرتون رو توی پوشه images کنار فایل index قرار بدین و نامش رو هم back.jpg بزارین.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تكميل حرف هاي اشكان جان

شما براي تبديل به وردپرس بايد كل فايل ها رو روي هاست داشته باشي و در ضمن اين اصلا چيزي تعريف نشده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تكميل حرف هاي اشكان جان

شما براي تبديل به وردپرس بايد كل فايل ها رو روي هاست داشته باشي و در ضمن اين اصلا چيزي تعريف نشده

نه آقا مهدی دوستمون دید براش کار نکرد فکر کرد باید به وردپرس تبدیل کنه.

در صورتی که این فقط یه تصویر برای حالت تعمیر رو فراخوانی میکنه.

همین.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ايشون هم فقط ميخواد هيمين فايل به صورت پوسته بزنه

فايل پيوست شد

موفق باشيد

Cooming Soon Grapchik.zip

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری