kiana64

بک آپ گرفتن از سایت؟؟؟

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

چه طوری می تونم از سایتم بک آپ بگیرم؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

http://wordpress.org...ch.php?q=backup

البته این را توصیه می کنم

Automatic WordPress Backup

و از طریق داشبورد ابزار ها برون ریزی هم می تونید با فرمت xml خروجی بگیرید

ویرایش شده در توسط imanfakhar
8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چه طوری می تونم از سایتم بک آپ بگیرم؟؟؟؟

اگر می‌خواهید از کل ( اطلاعات و فایل‌های ) سایت‌تون بک‌آپ بگیرید ، بهتره از گزینه Backup موجود در Cpanel هاست‌تون اقدام کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بک آپ حتما باید دانلود شه من حجم اطلاعات خیلی زیاده چکار باید بکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بک آپ حتما باید دانلود شه من حجم اطلاعات خیلی زیاده چکار باید بکنم؟

معمولا همه هاستینگ ها بکاپ می گیرند اما مسئولیتی قبول نمی کنند و در قوانین خود ذکر می کنند که مسئولیت نگهداری با صاحب سایت است. همیشه دانلود یک بکاپ از سایت در زمانی که سایت در بهترین شرایط است بی ضرر نیست.

قبل از بکاپ گرفتن در هاست خود بگردید و فایل هایی مثل error_log که ممکن است حجم زیادی داشته باشند را حذف کنید تا حجم بکاپ کم شود.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی شرکتهای هاستینگ سرویس بک‌آپ جداگانه ارائه می‌کنن که انتخاب خوبیه بنظرم. فقط دقت کنین که از دیتاسنتر متفاوتی بگیرین تا نهایت محکم‌کاری اعمال شده باشه ;)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
فایل هایی مثل error_log که ممکن است حجم زیادی داشته باشند را حذف کنید

ارور لاگ یعنی چی؟

بک آپ حتما باید دانلود شه من حجم اطلاعات خیلی زیاده چکار باید بکنم؟

ببینید در کل شما دو نوع بک آپ نیاز دارید .

یکیش فایلهاتون ، و یکی دیگه اش دیتابیس .

واسه دیتابیس که حجمش معمولاً زیر 10 مگ هست میتونید بصورت خودکار به ایمیلتون در یک بازه زمانی ارسال بشه ، مثلاً من هفته ای دو بار .

برای فایلها هم میتونید از سرویس های رایگان توی اینترنت استفاده کنید .

* اسکریپت اولی رو یه بار نوشتم گذاشتم توی انجمن یه چرخی بزن ببین میتونی پیداش کنی با cornjob بود و smtp

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام میخوام وردپرسم رو دوباره نصب کنم و یه فول بک اپ 80مگ ازش دارم-چطور میتونم اونو اضافه کنم به وردچرسی که دوباره از نو نصب کردم

در ضمن میگم که وردپرسم رو دارم از نو نصب میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام میخوام وردپرسم رو دوباره نصب کنم و یه فول بک اپ 80مگ ازش دارم-چطور میتونم اونو اضافه کنم به وردچرسی که دوباره از نو نصب کردم

در ضمن میگم که وردپرسم رو دارم از نو نصب میکنم

بکاپ را از بخش Backup > Restore کنید

و تنظیمات دیتابیس را انجام دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته منظورم اینه که کل هاستم رو دارم ریست میکنم-بازم میتونم از بک اپ که گرفتم استفاده کنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته منظورم اینه که کل هاستم رو دارم ریست میکنم-بازم میتونم از بک اپ که گرفتم استفاده کنم؟؟؟

بله شما اگر بک آپ بگیرید میتونید در هر هاست دیگه ای اتزش استفاده کنید

البته باید بک آپتون کامل باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله شما اگر بک آپ بگیرید میتونید در هر هاست دیگه ای اتزش استفاده کنید

البته باید بک آپتون کامل باشه

فول بک اپ گرفتم-مراحلش اینه که یه وردپرس دیگه راه اندازی کنم (با db های جدید) و بعد بک اپ رو اضافه کنم ؟؟؟

ایا نکته ی خاصی نداره؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فول بک اپ گرفتم-مراحلش اینه که یه وردپرس دیگه راه اندازی کنم (با db های جدید) و بعد بک اپ رو اضافه کنم ؟؟؟

ایا نکته ی خاصی نداره؟؟؟

بله درسته

اگر دیتابیس رو جدید میسازید و اطلاعات جدید میزارید باید فایل wp-config.php رو هم به روز کنید و اطلاعات دیتابیس جدید رو وارد کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقت کنید اگه از اکانت سایتتون فول بک آپ گرفتید یعنی اینکه تمامی اطلاعات از جمله دیتابیس و فایلهای سایت از جمله هسته وردپرس توی بکآپ موجوده و با ریستور کردن (تا جایی که یادمه) همه اطلاعات اتوماتیک خودکار برگشت میکنند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه اینه که در یک پوشه ی زیر مجموعه آدرس اصلی مثلا yoursite.com/folder فایل بک آپ را برگردونید و از طریق دیتابیس مقادیر لازم را کپی کنید به دیتابیس سایت اصلی و همبینطور از طریق ftp فایل های مورد نیاز رو و در نهایت پوشه و دیتابیس ری استارت شده را حذف کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید