amirchermahini

تابع برای مطالب اختصاصی در دوره زمانی خاص

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سوال 1 - اگر بخوام در قالب وردپرس در مثلا قسمت هدر 4 تا باکس یا بلاک با یه کلاس در html تعریف کنم و بعد با php به شکلی به اینها لینک بدم که 4 تا از بهترین مطالب نوشته شده در یه دوره زمانی خاص رو اختصاص بدم و با کلیک روی هر کدوم از این باکسها به اون مطلب مورد نظر هدایت بشم از چه تابعی برای این کار باید استفاده کنم ؟

سوال 2 - قالب فعلی من وقتی مطالب تازه رو مینویسم میاد از هر مطلب 4 خط رو انتخاب میکنه و در homepage نمایش میده و وقتی مطالب زیاد میشه خوب قالب homepage شکل زشتی میگیره و زیادی کش میاره در ارتفاع

حالا چطور میتونم یه باکس بسازم در homepage که در اون یه دسته بندی بسازم وبا استفاده از چه تابعی در php میتونم کاری کنم که در اون باکس فقط title های مطالب جدید رو نمایش بده نه نصف مطلب رو ؟

ممنون میشم اگر از اساتید محترم لطف کنند و در مورد این دو مشکل راهنمایی کنند

با تشکر وارزوی توفیق

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- معیارتون برای انتخاب بهتریم مطالب چیه؟

2 - اگر همون باکس رو میخواین تغییر بدید در فایل مربوطه تابع the_excerpt و یا the_content رو حذف کنید

اما اگر میخواین باکس جدیدی ایجاد کنید:


http://wp-parsi.com/generator/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا لطف کردید بخاطر پاسخ

در مورد انتخاب بهترین مطالب خوب مطمئنا اول باید یه دسته برای بهترین مطالب ساخت و مثلا من در اون دسته میام و بهترین مطالب رو قرار میدم

وبعد از بین اون بهترین ها مثلا 4 تاش رو به چهار تا بلاک که گفتم لینک میکنم

اما نمیدونم چطور باید یه دسته جدید برای بهترین مطالب بسازم و بهترین مطالب رو در اون دسته قرار بدم

پس اول کار ما اینه که یه دسته جدید با نام بهترین مطالب بسازیم

ممنون میشم اگر نحوه ساختن یه دسته جدید رو در قسمت ابزارک ها توضیح بدهید تا یه دسته جدید با نام بهترین مطالب بسازم و بهترین مطالب رو در اون دسته قرار بدم و لینک 4 از مطالب اون دسته رو در اون 4 تا باکس قرار بدم ؟

با تقدیر و تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی این بخش کلی افزونه برای این کار هست...

http://wordpress.org/plugins/search.php?q=category+post+widget&sort=

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسته ایی بنام "بهترین مطالب" زیاد مناسب نیست چون اصولاً از جنس دسته بندی محتوایی نیست - به جاش می تونید بهمطالبی که مایلید به عنوان بهترین ها باشند برچسب و یا زمینه دلخواهی اختصاص بدید و بر حسب اون پارامتر فراخوانی رو انجام بدید که در این صورت باز می تونید از ژنراتوری که در پست 2 آمده استفاده کنید و یا هر کوئری دلخواهی که مایلید بنویسید.

مثلاً فرض کنیم شما برای مطالب اینچنینی زمینه دلخواه best_post درنظر می گیرید با مقدار 1 پس یه نمونه می تونه اینجوری باشه:


<?php
$best_post_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'modified',
'meta_key' =>'best_post',
'meta_value' =>'1',
'posts_per_page' =>'4',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul>
<?php if($best_post_query->have_posts()) : while($best_post_query->have_posts()) : $best_post_query->the_post();?>
<li>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب واقعا ممنونم از اینکه لطف کردید و راهنمایی کردید

خیلی خیلی ممنون

مثل اینکه داره درست میشه و اون چیزی که میخواستم داره در میاد

واقعا ممنون و متشکرم

وبرای شما دوست عزیز ارزوی توفیق روزافزون دارم

موفق وپیروز باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..