amirchermahini

تابع برای مطالب اختصاصی در دوره زمانی خاص

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سوال 1 - اگر بخوام در قالب وردپرس در مثلا قسمت هدر 4 تا باکس یا بلاک با یه کلاس در html تعریف کنم و بعد با php به شکلی به اینها لینک بدم که 4 تا از بهترین مطالب نوشته شده در یه دوره زمانی خاص رو اختصاص بدم و با کلیک روی هر کدوم از این باکسها به اون مطلب مورد نظر هدایت بشم از چه تابعی برای این کار باید استفاده کنم ؟

سوال 2 - قالب فعلی من وقتی مطالب تازه رو مینویسم میاد از هر مطلب 4 خط رو انتخاب میکنه و در homepage نمایش میده و وقتی مطالب زیاد میشه خوب قالب homepage شکل زشتی میگیره و زیادی کش میاره در ارتفاع

حالا چطور میتونم یه باکس بسازم در homepage که در اون یه دسته بندی بسازم وبا استفاده از چه تابعی در php میتونم کاری کنم که در اون باکس فقط title های مطالب جدید رو نمایش بده نه نصف مطلب رو ؟

ممنون میشم اگر از اساتید محترم لطف کنند و در مورد این دو مشکل راهنمایی کنند

با تشکر وارزوی توفیق

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- معیارتون برای انتخاب بهتریم مطالب چیه؟

2 - اگر همون باکس رو میخواین تغییر بدید در فایل مربوطه تابع the_excerpt و یا the_content رو حذف کنید

اما اگر میخواین باکس جدیدی ایجاد کنید:


http://wp-parsi.com/generator/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا لطف کردید بخاطر پاسخ

در مورد انتخاب بهترین مطالب خوب مطمئنا اول باید یه دسته برای بهترین مطالب ساخت و مثلا من در اون دسته میام و بهترین مطالب رو قرار میدم

وبعد از بین اون بهترین ها مثلا 4 تاش رو به چهار تا بلاک که گفتم لینک میکنم

اما نمیدونم چطور باید یه دسته جدید برای بهترین مطالب بسازم و بهترین مطالب رو در اون دسته قرار بدم

پس اول کار ما اینه که یه دسته جدید با نام بهترین مطالب بسازیم

ممنون میشم اگر نحوه ساختن یه دسته جدید رو در قسمت ابزارک ها توضیح بدهید تا یه دسته جدید با نام بهترین مطالب بسازم و بهترین مطالب رو در اون دسته قرار بدم و لینک 4 از مطالب اون دسته رو در اون 4 تا باکس قرار بدم ؟

با تقدیر و تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

توی این بخش کلی افزونه برای این کار هست...

http://wordpress.org/plugins/search.php?q=category+post+widget&sort=

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دسته ایی بنام "بهترین مطالب" زیاد مناسب نیست چون اصولاً از جنس دسته بندی محتوایی نیست - به جاش می تونید بهمطالبی که مایلید به عنوان بهترین ها باشند برچسب و یا زمینه دلخواهی اختصاص بدید و بر حسب اون پارامتر فراخوانی رو انجام بدید که در این صورت باز می تونید از ژنراتوری که در پست 2 آمده استفاده کنید و یا هر کوئری دلخواهی که مایلید بنویسید.

مثلاً فرض کنیم شما برای مطالب اینچنینی زمینه دلخواه best_post درنظر می گیرید با مقدار 1 پس یه نمونه می تونه اینجوری باشه:


<?php
$best_post_query = new WP_Query(array(
'post_status' =>'publish',
'post_type' =>'post',
'order' =>'descending',
'orderby' =>'modified',
'meta_key' =>'best_post',
'meta_value' =>'1',
'posts_per_page' =>'4',
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
));
?>
<ul>
<?php if($best_post_query->have_posts()) : while($best_post_query->have_posts()) : $best_post_query->the_post();?>
<li>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
</li>
<?php endwhile;endif;?>
</ul>
<?php wp_reset_query(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و عرض ادب واقعا ممنونم از اینکه لطف کردید و راهنمایی کردید

خیلی خیلی ممنون

مثل اینکه داره درست میشه و اون چیزی که میخواستم داره در میاد

واقعا ممنون و متشکرم

وبرای شما دوست عزیز ارزوی توفیق روزافزون دارم

موفق وپیروز باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!
    • توسط seosec
      سلام دوستان وقت بخیر ما یک سایت داریم قبلا توسط یک نفر طراحی شده و دگ پشتیبانی نمیشه.میخاییم خودمان پشتیبانی را انجام بدیم قصد داریم افزونه ووکامرس از ساست ژاکت بخریم فقط نمیدوینم با قالب ما سازگار هست یا نه؟اسم قالب سایت هم نمیدونیم!! سایت ما در زمینه اموزش امنیت اطلاعات میباشد!کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟ ادرس سایت seosec.ir