• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
PREMIUMIHA

انتقال نوار منو از بالای هیدر به زیر هیدر

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. میخوام نوار منو سایتم از بالای هیدر به زیر هیدر انتقال بدم. راهنمایی های لازم رو از اساتید میخواستم. اینم سایتم:

http://premiumiha.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه منظورتون اون نوار آبی رنگ بالا منو ها هست

تو بخش هدر قالبتون میتونید کدی که برای اون تعریف شده را زیر کد های منو بزارید و مشکلتون حل بشه

یعنی این کدو زیر کد منو هات بزار:


<div id="border-top"></div>

ویرایش شده در توسط علیرضا
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسختون. ولی منظورم اون نوار آبی رنگ نیست. منظورم خود منو هست!

ممنون میشم راهنمایی کنید

http://premiumiha.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كافيست كد زير پيدا كنيد و با زير شاخهع هاي آن به هرجا كه دلتون ميخواد جا به جا كنيد


<div class="menu-top">

در ضمن اگر فايل header.php و index.php ضمينه كنيد بهتر ميتوان راهنمايي كرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل header.php را باز کنید از


<div id="menu-top">

تا یک خط قبل از


<div id="main">

را کات کرده و به بعد از


</header><!--content-->

منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون درست شد. ولی الان اگه دقت کنید و روی فهرست های منو با موس برید میبینید که کل پست ها و ساید بار هم کمی تکون میخورن یعنی هرچیزی که زیر منو هست لرزش کوچیکی داره.

اینو چطور فیکس و ثابتش کنم؟

اگرهم یه راهنمایی درمورده چگونگی سایه انداختن اطراف منو بدید عالی میشه! میخوام مثل لوگو که اطرافش سایه هست اینجوری بشه ولی منو رو نمیخوام زیرش سایه بیفته میخوام بالاش و پشتش سایه بیفته

بازهم یه دنیا ممنون

http://premiumiha.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لرزش ریز مربوط به مرورگره. تو بعضی مرورگرها بعضی وقتا یه لرزش ریز داره. فکر نمی کنم زیاد مهم باشه.

برای سایه دادن از box-shadow می تونید استفاده کنید. box shadow generator هم تو وب زیاده. کافیه جستجو کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ولی من یه کم آماتورم. اینم که گفتید box-shadow متوجه نشدم که چیه و کجا باید قرارش بدم. اگر جایی آموزشش هست طفا دوستان لینک بزارن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار كه ميدين به ترتيب مال اين ها هستن :

1-افقي

2-عمودي

3-وضوح يا تيرگي

4-وسعت يا اندازه

مثلا با اين كد فقط زيرش سايه داده ميشه :


-webkit-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
-moz-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
box-shadow: 0 8px 6px -6px black;

خودتون ديگه اين عدد هارو دستكاري كنيد چيزي كه دوست داريد رو درست كنيد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مقدار كه ميدين به ترتيب مال اين ها هستن :

1-افقي

2-عمودي

3-وضوح يا تيرگي

4-وسعت يا اندازه

مثلا با اين كد فقط زيرش سايه داده ميشه :


-webkit-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
-moz-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
box-shadow: 0 8px 6px -6px black;

خودتون ديگه اين عدد هارو دستكاري كنيد چيزي كه دوست داريد رو درست كنيد.

ممنون. خب الان اینو دقیقا باید کجا قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقيقا همين نزار ها ! گفتم خودت تغييرش بده ! من تايپيك از اول دنبال نكردم ولي شما وارد فايل css بشو و اون كلاسي كه مربوط به منو هست پيدا كن

و اي چند خط به اون كلاس اضافه كن !‌

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در انتهای فایل style.css به این صورت


#menu-top {
-webkit-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
-moz-box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
box-shadow: 0 8px 6px -6px black;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
    • توسط somy
      سلام
      من از قالب فروشگاهی دیجی کالا برای فروشگاه استفاده می کنم. متاسفانه صفحه بندی محصولات کار نمی کند و روی هر صفحه ای کلیک می شود فقط محصولات صفحه اول را نشان می دهد. مشکل از افزونه خاصی هم نیست، میشه راهنمایی بفرمایید که مشکل از چی میتونه باشه و چه جوری می شه رفعش کرد، چون اونجایی که قالب رو ازش خریداری کردیم پاسخگو نیستن. اگه راه حل خاصی دارید ممنون میشم بفرمایید، بسیار ضروری است.
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.