• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
hamidninja

قالبم باگ داره هی هک میشه

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید دوستان

من یه سایت زدم یک ماهه و خیلی زود پیشرفت کرده اما

تا حالا 3 بار هک شده بعضی ها میگن قالبت باگ داره

آیا کسی هست که باگ قالبم رو درست کنه تا دیگ هک نشه

خیلی ممنون میشم

http://farsigozar.ir/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای فایل function.php قالب رو بذارید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در پی سخن امید عزیز:فقط اگه میشه فایل فانکشن رو اینجا ضمیمه کنید بهتره... چون کد زیاد باعث بهم ریختگی تایپیک میشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php

$themename = "صحیفه";

$themefolder = "sahifa";

define ('theme_name', $themename );

define ('theme_ver' , 3 );

// Notifier Info

$notifier_name = $themename;

$notifier_url = "http://www.3zar.ir/xml/".$themefolder.".xml";

//Docs Url

$docs_url = "http://www.3zar.ir/?p=20255";

// Constants for the theme name, folder and remote XML url

define( 'MTHEME_NOTIFIER_THEME_NAME', $themename );

define( 'MTHEME_NOTIFIER_THEME_FOLDER_NAME', $themefolder );

define( 'MTHEME_NOTIFIER_XML_FILE', $notifier_url );

define( 'MTHEME_NOTIFIER_CACHE_INTERVAL', 43200 );

// Custom Functions

include (TEMPLATEPATH . '/custom-functions.php');

// Get Functions

include (TEMPLATEPATH . '/functions/home-cats.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/home-cat-tabs.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/home-cat-scroll.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/home-cat-pic.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/home-recent-box.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/theme-functions.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/common-scripts.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/banners.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/widgetize-theme.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/default-options.php');

include (TEMPLATEPATH . '/functions/updates.php');

// tie-Panel

include (TEMPLATEPATH . '/panel/mpanel-ui.php');

include (TEMPLATEPATH . '/panel/mpanel-functions.php');

include (TEMPLATEPATH . '/panel/shortcodes/shortcode.php');

include (TEMPLATEPATH . '/panel/post-options.php');

include (TEMPLATEPATH . '/panel/custom-slider.php');

include (TEMPLATEPATH . '/panel/notifier/update-notifier.php');

//

include (TEMPLATEPATH . '/includes/pagenavi.php');

include (TEMPLATEPATH . '/includes/breadcrumbs.php');

include (TEMPLATEPATH . '/includes/wp_list_comments.php');

include (TEMPLATEPATH . '/includes/widgets.php');

if(!class_exists('TwitterOAuth',false)) {

include (TEMPLATEPATH . '/includes/twitteroauth/twitteroauth.php');

}

if ( ! isset( $content_width ) ) $content_width = 618;

// with activate istall option

if ( is_admin() && isset($_GET['activated'] ) && $pagenow == 'themes.php' ) {

if( !get_option('tie_active') ){

tie_save_settings( $default_data );

update_option( 'tie_active' , theme_ver );

}

//header("Location: admin.php?page=panel");

}

?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- این قالب صحیفه هست... قالب چون پولی هست، این تایپیک خلاف مقررات انجمن هست.

2- حالا که کد قرار دادید، این وضع قرار دادن کد نیست، حداقل داخل

 [code]

میبایست قرار میدادید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ولله ميگيد قالب باگ داره من نشنيدم

اما ميدونم كسي كه طراح بوده و يا يوزر وپس داشته ميتونسته فايلي براي آپلود شلرو... قرار داده باشه

در ضمن شما تاپيك زير هم دونبال كنيد براي امنيت

در ضمن فايل پيوست كنيد نه اينجوري يا در كد قرار دهيد


http://forum.wp-parsi.com/topic/1193-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

درضمن شما افزونه ها رو هم چك كنيد

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.