• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید دوستان.

میدونم مطلب تکراری هست اما با وجود اینکه همه پست های مشابه رو خوندم بازم مشکلم حل نشد.

اگه میشه یکی بهم بگه من که یه کد بنر فلش از یه سایت گرفتم اون رو توی کدوم قسمت از پوسته و بین چه تگ هایی بزارم؟اگه میشه به صورت ساده و دقیق بگید.

کد رو وقتی توی بعضی قسمت ها میزارم صفحه به هم میریزه اگه افزونه هست برای قرار دادن بنر فلش معرفی کنید کارم راحتر بشه ممنون میشم اگرم نیست بگین دقیقا باید چه کار هایی کنم.ممنون

ادرس سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر کد را هم اینجا می گذاشتید بهتر می شد کمک کرد.

معمولا کدهای بنر های فلش نیاز به تگ خاصی ندارند و کامل هستند و فقط باید جای مناسبش را پیدا کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد بنر هست امتحان میکنم ببینم درست میشه یا نه.اما صفحه به هم میریزه دقیق نمیشه بگین کجا بزارمش؟

<script language='javascript' src='http://popup.febux.ir/show.php?type=468&user=nicke&for=1'></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعضی ها از تگ embed استفاده می کنند. ولی استاندار برای بنر های فلش استفاده از تگ object هست.


<object width="300" height="300" data="test.swf"></object>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<embed src="img/Eyd468-60.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="468px" height="60px"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="always"></embed>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون اما چیزی نفهمیدم اگه میشه ادرس بنری که در بالا گذاشتم رو یکی برام کد هایی که باید اضافه کنم رو بزاره و بگه کجا بزارمش و بین چه تگ هایی.

میخوا بالای وب سایت نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در کدی که دوستامون آقای مهدوی دادن:

<object width="300" height="300" data="test.swf"></object>

آدرس فلش رو بزارید در قسمت date یعنی به این شکل:

<object width="300" height="300" data="آدرس فایل فلش"></object>

در کدی هم که فرید عزیز دادند:


<embed src="img/Eyd468-60.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="468px" height="60px"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="always"></embed>

آدرس فلش رو در src قرار بدید.که میشه:


<embed src="آدرس فایل فلش" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="468px" height="60px"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" allowScriptAccess="always"></embed>

در ضمن شما آدرس هیچ فایل فلشی رو اینجا قرار ندادید...

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری