TruthPraiser

فرم ورود به سیستمی دیگر غیر از خود سایت وردپرسی

20 پست در این موضوع قرار دارد

همه افزونه هایی که دیدم فرم ورود به خود سایت بود نه به سایتی دیگر

اگر بصورت ابزارک باشه عالیه

متشکرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه افزونه هایی که دیدم فرم ورود به خود سایت بود نه به سایتی دیگر

اگر بصورت ابزارک باشه عالیه

متشکرم

سلام! (ببخشید علیک السلام!)، ورودتون رو به انجمن خوشآمد میگم... ببخشید عزیز این طرز ایجاد تایپیک هست؟ نه سلامی نه ... انگار ما یه چیزی بهت بدهکار هستیم!! ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام! (ببخشید علیک السلام!)، ورودتون رو به انجمن خوشآمد میگم... ببخشید عزیز این طرز ایجاد تایپیک هست؟ نه سلامی نه ... انگار ما یه چیزی بهت بدهکار هستیم!! ;)

:D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام! (ببخشید علیک السلام!)، ورودتون رو به انجمن خوشآمد میگم... ببخشید عزیز این طرز ایجاد تایپیک هست؟ نه سلامی نه ... انگار ما یه چیزی بهت بدهکار هستیم!! ;)

لایک ! :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت مقصدتون چیه؟ اونم از جنس وردپرسه ؟ توضیح بیشتر بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه سایتتون وردپرسی از افزونه : Theme My Login استفاده کن خیلی عالیه . من خودم دارم ازش استفاده میکنم ازش راضیم .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام! (ببخشید علیک السلام!)، ورودتون رو به انجمن خوشآمد میگم... ببخشید عزیز این طرز ایجاد تایپیک هست؟ نه سلامی نه ... انگار ما یه چیزی بهت بدهکار هستیم!! ;)

ممنون از پاسخ و محبت شما دوست عزیز

فکر نمی کنم جایی در قوانین چه اینجا و چه هر انجمن دیگه ای نوشتن عبارت سلام جزو شروط ایجاد موضوع و ارسال اول باشه

بنده شمارو نمی شناسم و مطمئنا شما هم بنده رو، که کسی بخواد به دیگری بدهکار باشه یا ازش طلبکار، شما هم خودتون برای پاسخ دادن به موضوع و راهنمایی فنی زحمت کشیدین که به همین دلیل بنده ازتون متشکرم

خوبه بنده در پایان ارسالم عبارت متشکرم رو به کار بردم وگرنه معلوم نیست چه برداشت بدتری می فرمودید

با عرض پوزش از دوستانی که بعد از شما ارسالتون رو نقل قول کردن، فکر می کنم به اینطور ارسال ها اسپم گفته بشه

موفق باشید

سایت مقصدتون چیه؟ اونم از جنس وردپرسه ؟ توضیح بیشتر بدید

نه دوست عزیز، وردپرس نیست، سرویس عمومی هم نیست، یه برنامه ای که نوشته شده و یه فرم ورود هم در آدرس دیگه ای داره، ولی قصدم این بود که برای ورود سریعتر به پنل اون برنامه یه فرم ورود هم تو سایت خودمون داشته باشیم که کاربر مجبور نباشه دوباره وارد برگه ورود اون برنامه بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسخ و محبت شما دوست عزیز

فکر نمی کنم جایی در قوانین چه اینجا و چه هر انجمن دیگه ای نوشتن عبارت سلام جزو شروط ایجاد موضوع و ارسال اول باشه

بنده شمارو نمی شناسم و مطمئنا شما هم بنده رو، که کسی بخواد به دیگری بدهکار باشه یا ازش طلبکار، شما هم خودتون برای پاسخ دادن به موضوع و راهنمایی فنی زحمت کشیدین که به همین دلیل بنده ازتون متشکرم

خوبه بنده در پایان ارسالم عبارت متشکرم رو به کار بردم وگرنه معلوم نیست چه برداشت بدتری می فرمودید

با عرض پوزش از دوستانی که بعد از شما ارسالتون رو نقل قول کردن، فکر می کنم به اینطور ارسال ها اسپم گفته بشه

موفق باشید

سلام عزیز

راستش خودمونی بگم، قانون هیچ جا نیست... ولی یه چیزهایی قوانین نانوشته هست... به عبراتی بعضی چیز ها جزء ادبیات یک کار هست... ادبیات قانون نوشته شده ای نیست.. بلکه فقط یک قانون نانوشته هست که همه تا حدی ازش استفاده میکنند... مسلما هیچ وقت شما با دوستانتون به این شکل رسمی صحبت نمیکنید،درسته؟ ول بخاطر ادبیاتی که لازم دیدید توی اینجا رسمی صحبت میکنید...هیچ قانونی هم شمارو مجبور نکرده... بنده قصد هیچ توهین یرو به شما نداشتم.. تنها قصدم یادآوری همون قانون نانوشته بود.. اگر هم ناراحتتون کردم ازتون عذر میخوام.

درباره دوستان بعد از من هم من از طرف دوستان از شما عذر خواهی میکنم...درست میفرمایید پست ها اسپم بودند..

اما در مورد مشکلتون... یک سوال: آیا کاربر هنگامی که وارد شد، کار خاصی باید توی وردپرس انجام بده؟ به عبارتی کاربران سیستم وردپرس با اون سیستم باید در ارتباط هم باشند؟ بازم به عبارتی کاربر هاشون یکی باشند؟

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببينيد براي قرار دادن هميچين چيزي نياز به كدهاي خود آن سيستم هست و الكي نميشه

حداقل لينك ان را هم قرار بديد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هم می تونید فایل لاگین سایت مقصد رو در فایل سایدبار وردپرسی اینکلود کنید - هم می تونید فریم بسازید و درون فریم فرم لاگین مقصد رو قرار بدید - و هم فرم جدیدی در ساید وردپرس ایجاد کنیدکه دیتارو به دیتابیس سایت مقصد ارسال کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
هم می تونید فایل لاگین سایت مقصد رو در فایل سایدبار وردپرسی اینکلود کنید - هم می تونید فریم بسازید و درون فریم فرم لاگین مقصد رو قرار بدید - و هم فرم جدیدی در ساید وردپرس ایجاد کنیدکه دیتارو به دیتابیس سایت مقصد ارسال کنه

ممنون دوست عزیز،

فریم رو خیلی راحت می شه انجام داد ولی مسئله اینه که چون فرم ورود به یه پنل کاربری هست، وقتی کاربر وارد شد یه بخشی از پنل کاربری تو فرم نشون داده می شه، ولی اگر می شد کاری کرد که بعد از وارد شدن کاربر یه نوشته ای نشون داده بشه مثل اینکه شما وارد شده اید یا چیزی شبیه به این عالی بود، ولی فکر می کنم خیلی سخت باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لااقل دو روش دیگه هم گفته شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روش اول جواب نداد چون تو فرم از جاوااسکریپ هم استفاده شده.

روش سوم رو نمی دونم چکار کنم که درست عمل کنه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون ورود به هر سیستم با سیستم دیگه فرق داره بنابراین نمیشه یک چیز کلی نوشته

شما باید فرم ورود به سیستم موردنظر رو بردارید(همونی که در بخش ورود دارن) و بعد در ابزارک متن قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چون ورود به هر سیستم با سیستم دیگه فرق داره بنابراین نمیشه یک چیز کلی نوشته

شما باید فرم ورود به سیستم موردنظر رو بردارید(همونی که در بخش ورود دارن) و بعد در ابزارک متن قرار بدید

دوستان منم همین مشکل رو دارم . فریم چطور درست . کنم .؟؟

چطور فرم ورود به سیستم موردنظر رو بردارم(همونی که در بخش ورود دارن) و بعد در ابزارک متن قرار بدم؟؟؟ سایت اینه

www.2927.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فریم چطور درست . کنم .؟؟

می تونین از افزونه هایی مثل iframe استفاده کنین که کار باهاشم خیلی راحته.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه مثلا یه بخش از از سایت مقصد(مثلا قسمت نام کاربری و رمز ) رو داخل iframe آورد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه مثلا یه بخش از از سایت مقصد(مثلا قسمت نام کاربری و رمز ) رو داخل iframe آورد؟

بله.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله.

خب چطوری .؟ اگه لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم. . .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های اینجارو ببینین، مثلا افزونه اولی، معمولا همه این ها با دادن یک shortcode نتیجه حاصل رو نشون می دن که باید اون رو در جایی از نوشته و یا ابزارک متن استفاده کنین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر